Nieuwe studie kiezen in Breda

Nieuwe studie kiezen in Breda

Toen je begon met studeren had je waarschijnlijk een aantal ambities die je in je studententijd wilde realiseren. Een daarvan was het afronden van je studie. Misschien niet per se in 4 jaar (of juist wel), maar op termijn moest er toch wel een diploma in de pocket zijn. het feit dat je bij ons op de website terecht bent gekomen geeft echter al aan dat er wat dat betreft een aantal zaken net iets anders zijn gelopen dan gepland. Je bent ofwel gestopt met je studie, ofwel overweeg je heel sterk om dat te gaan doen. Geen wonder dat je op zoek bent naar de juiste tips om een goede vervolgkeuze te maken. Ons advies: pak het serieus aan! Je hebt zelf gemerkt dat de eerste verwachtingen van een bepaalde studie niet altijd overeenkomen met de werkelijkheid. Een traject om een andere studie te kiezen vraagt tijd en aandacht.

 

Doorstart als student in Breda
Een verkeerde studie gekozen? Een kleine hobbel op weg naar je uiteindelijke diploma, maar ook niet meer dan dat. StudieKeuzeAdvies is actief in Breda om samen met jou de oplossing voor dit “probleem” te vinden. De kans is groot dat je momenteel studeert aan Avans Hogeschool in Breda. Mogelijk komen we gezamenlijk tot een keuze voor een opleiding aan deze onderwijsinstelling, maar natuurlijk kijken we veel breder. Misschien ligt jou studievervolg wel in Amsterdam, Groningen of Nijmegen. Dat zoeken we samen uit. Onze keuzecoaches zijn jong genoeg om feeling te hebben met het studentenleven, maar ervaren genoeg om jou professioneel te kunnen begeleiden.

 

Stoppen of niet…
Voor wat betreft (potentiële) studiestoppers krijgen we bij StudieKeuzeAdvies te maken met twee types studenten. De groep die is gestopt met zijn huidige studie, en de groep die dit sterk overweegt. In beide gevallen is het een goed idee om contact op te nemen met onze studiekeuzecoach in Breda. In het eerste kennismakingsgesprek kunnen we namelijk alvast de verschillende opties met je verkennen. Zo’n kennismakingsgesprek is uiteraard volledig vrijblijvend.

 

Contact Breda
StudieKeuzeAdvies zit bij jou in de buurt. Breda is namelijk één van de steden in Nederland waar wij actief zijn.  De locatie waar de gesprekken in Breda plaatsvinden is de Oranjesingel 11. Wanneer je geïnteresseerd bent in het volgen van één van onze studiekeuzetrajecten, of wanneer je graag wat extra informatie over de mogelijkheden ontvangt kan je vanzelfsprekend contact opnemen met StudieKeuzeAdvies. Onze keuzecoach in Breda plant desgewenst een afspraak met je in.