Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 088 - 3926353
Neem vrijblijvend contact op
Utrecht

StudieKeuzeAdvies Utrecht

Je weet nog niet wat je na je eindexamen moet gaan studeren, of je bent van plan om over te stappen naar een studie die beter bij je past dan je huidige studie. Waarschijnlijk is dat de reden dat je hebt gezocht naar Studiekeuzeadvies in Utrecht. Dat komt goed uit, want dat is precies waar StudieKeuzeAdvies voor is. We merken dat steeds meer mensen wel wat hulp kunnen gebruiken bij het maken van de juiste keuze, en waarschijnlijk ben jij ook zo iemand.

Hoe StudieKeuzeAdvies te werk gaat

StudieKeuzeAdvies houdt zich bezig met het begeleiden van jongeren (eindexamenleerlingen en studenten) die een studiekeuzevraagstuk hebben. In de meeste gevallen komt het er op neer dat de juiste keuze moeilijk gemaakt kan worden. Dat is precies het punt waar wij op inspringen. In een eerste kennismakingsgesprek leer je ons kennen, en wij leren jou kennen. Dit kennismakingsgesprek is helemaal vrijblijvend. Heb je het idee dat wij de juiste partij zijn om jou in je studiekeuze te begeleiden dan plannen we graag een traject met je in. Wij maken geen gebruik van standaard testjes maar hebben onze eigen methode ontwikkeld en geloven in een persoonlijke benadering. Het blijkt dat deze methode zeer goede resultaten oplevert.

MBO, HBO of WO

Op welk niveau jij ook wilt gaan studeren, voor onze benadering maakt dat niet uit. Wij kijken naar de persoon achter de studiekiezer en zullen je dan ook niet in een bepaalde richting pushen. Of je uiteindelijk rechten of toegepaste psychologie gaat studeren, het gaat er om dat de studie bij jou als persoon past. Ongeacht de richting, ongeacht het niveau.

Meer weten?

Kies hieronder welke situatie voor jou geldt voor meer informatie. Denk jij dat een studiekeuzetraject wel wat voor jou kan zijn? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intake gesprek.

EERSTE KEUZE (SCHOLIEREN)     

OPNIEUW KIEZEN (STUDENTEN)

Locatie

Kromme Nieuwegracht 68, 3512 HL Utrecht

 

Doelgerichte
trajecten
Eigen methode
Bij jou in
de buurt
exit