Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 088 - 3926353
Neem vrijblijvend contact op
Studiekeuzecoaches

Leer onze studiekeuzecoaches kennen!

Onze studiekeuzecoaches hebben een universitaire opleiding genoten en hebben daardoor zowel ervaring met het studerende als met het werkende leven. Zij kunnen zich snel inleven in de belevingswereld van de scholier of student en kunnen snel doordringen tot de kern.

We zijn trots te kunnen melden dat onze studiekeuzecoaches in 2018 gemiddeld zijn beoordeeld met een 8.7!

Onze Studiekeuzecoaches

Oprichter en studiekeuzecoach

Mijn naam is Geert Schimmel en samen met Boudewijn Dekker heb ik StudieKeuzeAdvies opgericht. Dit kwam voort uit een gedrevenheid om scholieren te helpen een keuze te maken, die echt aansluit bij hun kwaliteiten en wensen. Om mij heen zag ik talloze studenten en scholieren vastlopen, doordat de richting in hun leven niet duidelijk was. Ik ben bewogen met jongeren en heb de wens hen op een dusdanige manier te begeleiden in hun studiekeuze, dat hun talent maximaal benut kan worden. Ik heb een achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie en heb ervaring opgedaan met het coachen van jongeren door werkzaamheden aan de Universiteit van Amsterdam.

Studiekeuzecoach Almere

Mijn naam is Samantha Bakker. Écht weten wat je wilt, gebeurt niet zomaar. Dit heb ik zelf ervaren. Tijdens mijn opleiding CMV aan de Hogeschool van Amsterdam experimenteerde ik met werken in het theater: ik dacht dat dit bij me paste. Dit bleek niets voor mij. Achteraf miste ik de diepgang in het contact met mensen. Alles veranderde, toen ik mensen hielp tijdens het faillissement van een organisatie. Ik bracht krachten en positieve ervaringen van mensen in kaart. Toevalligerwijs ontdekte ik toen mijn talent. Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan. Al tijdens mijn studie ging ik aan de slag als trainer en coach. Daarnaast volgde ik een minor Training & Coaching en een masterclass Oplossingsgericht Coachen. Inmiddels coach ik nu drie jaar jongeren bij de studiekeuze. Daarnaast coach ik ook ouders en kinderen, bij de middelbare schoolkeuze. Ik weet hoe lastig én belangrijk goed kiezen kan zijn. Daarom wil ik bijdragen aan de toekomst van een nieuwe generatie. Het geeft mij een kick wanneer iemand met plezier de juiste keuze maakt!

Studiekeuzecoach Amersfoort & Utrecht

Hey jij daar! Ja jij, studiekiezer! Ik ken jou, of in elk geval de struggle van kiezen. Net als jij weet ik heel goed hoe lastig het kan zijn om een passende studie te vinden. Om te verdwalen in het oerwoud van al die keuzes. Bijna twee jaar heb ik er over gedaan, om uiteindelijk terecht te komen bij mijn droomstudie. Wat heeft me uiteindelijk het meest geholpen? Een paar vreemde vragen over m’n dromen, interesses en passies want daar had ik eigenlijk nog nooit echt bij stilgestaan…

Hoi! Ik ben Floris Hommersom, de studiekeuzecoach van Utrecht & Amersfoort. Na mijn tussenjaren en gestopte studie kwam ik terecht bij de opleiding Toegepaste Psychologie. Hier ontdekte ik hoe tof ik het vond om andere mensen te helpen met dingen die ze lastig vonden. Van beter concentreren tot presenteren, ik wilde ze wel een stukje verder helpen. Na mijn minor Psychologie van Studiekeuze kon ik bovendien gaan helpen met waar ik zelf zo mee had geworsteld: het vinden van een passende opleiding waar je helemaal op je plek zit. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als trainer en coach, waardoor ik door heel het land reis om jongeren in hun kracht te zetten en enthousiast te maken over hun toekomst. Als coach ben ik positief ingesteld, altijd in voor een lolletje en heb ik een boze meester stem wanneer het nodig is.

Studiekeuzecoach Amsterdam

Hoi! Ik ben Janneke, de studiekeuzecoach in Amsterdam. Na het behalen van mijn master klinische psychologie heb ik een tijd als psycholoog gewerkt met jongeren en volwassenen met verscheidene (psychiatrische) problematiek. Later heb ik ook nog een coachopleiding gevolgd en ben ik gaan coachen. Mensen helpen is altijd mijn drijfveer geweest. Weet jij al wat jouw passie is? In mijn praktijk krijg ik veel te maken met loopbaanvragen van mensen die niet happy zijn met wat ze doen. Ik vraag me vaak af hoe het anders had kunnen lopen was er sprake geweest van begeleiding bij het maken van de soms moeilijke keuzes in opleiding en werk. Ik werk oplossingsgericht, maar in deze gevallen is het meer van een ‘genezende’ aard. Terwijl ik juist geloof in het motto ‘beter voorkomen dan genezen’ en dat is nou precies wat ik als keuzecoach kan doen. De scholier of student, jij dus, bijtijds ondersteuning bieden in het maken van keuzes die voor de rest van zijn of haar leven bepalend en helpend kunnen zijn. Zo’n keuze maken is nogal wat. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Samen gaan we op onderzoek naar je interesses, talenten en drijfveren, zodat jij uiteindelijk een goede en weloverwogen studiekeuze kunt maken en een geweldige studietijd tegemoet kunt gaan!

Studiekeuzecoach Breda en Tilburg

Mijn naam is Hester Verkerk en ik werk als studiekeuzecoach voor de regio’s Breda en Tilburg. Na mijn master Arbeids- en Organisatiepsychologie ben ik in het onderwijs gebleven en ben ik momenteel o.a. werkzaam bij de Universiteit van Tilburg. In mijn werk heb ik veel contact met studenten en het komt voor dat een student zich niet helemaal thuis voelt in een studie. Een goede voorbereiding kan voorkomen dat je bij de verkeerde studie terecht komt. Er zijn veel factoren die maken dat jij je thuis voelt bij de (nieuwe) studie die je kiest. Samen gaan we kijken naar al deze factoren en komen we via persoonlijke gesprekken, oefeningen en reflectie stapsgewijs uit bij een studie die aansluit bij je interesses, capaciteiten en ambities. Als coach zal ik gedurende het proces een optimistische, pragmatische en vertrouwelijke rol aannemen. Dan krijg jij de vrijheid om echt te laten zien wie jij bent en weet ik zeker dat we samen tot een passend studieadvies zullen komen.

Studiekeuzecoach Den Bosch en Vught

Hallo! Ik ben Christel Kerssens, de studiekeuzecoach in Den Bosch en omgeving. Ik weet nog goed hoe uitzinnig ik was toen ik mijn diploma haalde: het vooruitzicht van bijna drie maanden he-le-maal niets doen vond ik heerlijk. Tegelijkertijd zag ik op tegen de periode na die hemelse vakantie; had ik wel voor de juiste studie gekozen? Ik twijfelde; mijn proces naar de keuze toe was niet makkelijk geweest. Met hier en daar wat hulp van een decaan, door open dagen te bezoeken en op basis van gesprekken met klasgenoten, heb ik uiteindelijk ‘maar wat gedaan’. Helaas bleek de studie die ik koos niet wat ik ervan verwacht had. Dát zou me niet nog eens gebeuren… Ik heb kritisch gekeken naar mijn kwaliteiten, wensen voor de toekomst en interesses voordat ik een switch maakte. Gelukkig kon ik het tweede jaar instromen bij de opleiding Nederlandse taal en cultuur. Dit was een betere match. Zo’n weloverwogen keuze die je vertrouwen geeft, gun ik jou ook.

Ik krijg er energie van als ik iemand kan helpen een stap in de goede richting te zetten. Bovendien zie ik graag concrete resultaten van mijn inspanningen. Ik ben erg betrokken bij de mensen die ik begeleid; ik ben pas tevreden als ik jou substantieel heb verder geholpen. Ik neem de tijd om naar je te luisteren en weet vaak snel de vinger op de zere plek te leggen. Schrijf je in voor een intakegesprek en laat me je helpen jouw toekomst verder vorm te geven!

Studiekeuzecoach Den Haag

Hi! Mijn naam is Charlie Ramsaran en ik ben de studiekeuzecoach in Den Haag. Daarnaast begeleid ik studenten vanuit mijn rol als docent psychologie aan de Universiteit Leiden. Daar heb ik gemerkt wat voor impact de ‘juiste keuze’ kan hebben voor jongeren en hoeveel dit kan doen met hun motivatie. Ik ben een doelgerichte idealist, gemaakt om alles in het werk te stellen om de ontwikkeling van jonge mensen te faciliteren. Dat betekent dat ik alles in het werk stel om met jou de studiekeuze te maken die optimaal aansluit bij je capaciteiten en interesses en dat we er samen voor zorgen dat je daarbij zoveel mogelijk over jezelf hebt geleerd. Ik woon tegenwoordig in Leiden, maar het is als Hagenees een voorrecht om mijn studenten in een prachtig stukje Den Haag te mogen ontvangen. Wees van harte welkom!

Studiekeuzecoach Eindhoven

Ik ben Tom Braem, de studiekeuzecoach in Eindhoven. Als Toegepast Psycholoog en docent Omgangskunde heb ik met jongeren, ouders en volwassenen gewerkt als coach, trainer, begeleider en docent. Zowel als middelbare scholier en als startende student komt er veel op je af. Het begint allemaal met die profielkeuze en vervolgens ontstaat er een verwachting dat daar een studiekeuze uitrolt. Dit gaat niet altijd vanzelfsprekend en het is niet meer dan logisch dat je hierbij een helpende hand nodig hebt. Ik zie dit niet alleen bij leerlingen en coaches, maar ik zag het ook bij mijzelf. Er komt veel bij kijken en daar kunnen wij samen orde in gaan scheppen. Samen zullen we ons focussen op jouw wensen en eisen, maar ook op jouw kwaliteiten en valkuilen. We doen het samen, maar jij staat centraal. Het gaat immers om jouw toekomst! Nu voelt en klinkt het allemaal heel spannend, maar een goede, interessante en leuke studiekeuze is iets om naar uit te kijken!

Studiekeuzecoach Enschede

Mijn naam is Monique Kock en ik werk als studiekeuzecoach in Enschede. Al op jonge leeftijd wordt je geconfronteerd met het maken van keuzes. Welke studie past bij mij? Welk beroep wil ik later uitvoeren? Waar ga ik mijn studie volgen? Wil ik wel op kamers of niet? Soms kom je er zelf niet uit omdat je het moeilijk vindt om keuzes te maken of er allerlei factoren meespelen die jouw keuzes beïnvloeden zoals jouw omgeving, financiële middelen, angst om te verhuizen etc. Als studiekeuzecoach kan ik jou helpen om orde te scheppen in de chaos in jouw hoofd en bewuste keuzes te maken. Wie ben ik eigenlijk? Wat kan ik heel goed? Wat wil ik het liefste doen? Wat heb ik hiervoor nodig? En waar kan ik dit vinden? Dat zijn vragen die we samen gaan onderzoeken. Als ervaren coach en kinder- en jeugdcoach ben ik vooral een luisterend oor voor jou. Ik heb aandacht voor dat wat er speelt en jouw vermogen om de juiste (studie)keuzes te maken. Als het nodig is, zal ik je confronteren en doorvragen om helderheid te scheppen. Dit alles doe ik vooral met enthousiasme en een tikje Twentse humor! Durf jij het aan om met mij aan de slag te gaan, neem dan snel contact op.

Studiekeuzecoach Groningen en omgeving

Hi! Ik ben Anneke Steenhuizen, studiekeuzecoach in Groningen en omgeving. Sta je op het punt een studiekeuze te moeten maken en zou je daar graag ondersteuning in willen? Dan coach en begeleid ik je graag bij deze ontdekking. Ik begrijp dat dit een belangrijke keuze is voor je verdere toekomstplannen (voor je studierichting en een baan in de toekomst). We gaan samen kijken waar je interesses en talenten liggen, zie het als een puzzel! Misschien sta je nu nog op een kruispunt, maar dat zal binnenkort gaan veranderen. En het zal steeds duidelijker voor je worden. Ik zal je hierin begeleiden en kan mijn werkervaringen als psycholoog daarin  meenemen. Het doel is om tot een keuze te komen die helemaal bij jou past en waar je 100% achter staat. Je zult met zelfvertrouwen en motivatie je opleiding tegemoet gaan. Wellicht tot binnenkort!

Studiekeuzecoach Haarlem

Hoi, ik ben Barbara Bouwman! In Haarlem zal je mij treffen als jouw studiekeuzecoach. In mijn rol als coach vormt vertrouwen de basis. Vanuit dit vertrouwen vinden we samen de studie bij jou past. Met mijn achtergrond als Arbeids-en Organisatie Psychologe heb ik veel ervaring met studie- en loopbaanbegeleiding. Ik werk als zelfstandig ondernemer en heb mijn eigen yoga- en coachingspraktijk. Mijn gehele leven ben ik al gefascineerd over hoe mensen in elkaar zitten, wat onze drijfveren zijn.  Ik wil tot de kern komen. Waar word je nou echt blij van? Welke kwaliteiten heb je om een bijdrage te leveren? Leuk om je binnenkort te ontmoeten en onder andere deze vragen te gaan beantwoorden!

Studiekeuzecoach Leeuwarden en omgeving

Hey hoi! Ik ben Eric Drost en studiekeuzecoach in Leeuwarden en omgeving. Samen met jou ga ik op zoek naar de opleiding die bij je past! Wat had je vroeger voor hobby’s en wat deed je in je vrije tijd nog meer? Wat vind je leuk en waar ben je goed in? En wat zeggen anderen over jou? Dit zijn zomaar wat vragen die zeker voorbij zullen komen in de gesprekken die we hebben als je met dit traject gaat starten. Je belangstelling voor onderwerpen, je hobby’s, je talenten en meningen over alles wat je hebt nemen we mee in de zoektocht naar de opleiding die bij jou past! Tijdens de intake vertel ik je wie ik ben en ik wat ik nog meer doe. ‘Een fijn en goed gevoel” Dat is waar ik voor ga in de gesprekken met jou! Ik zie je graag bij de intake!

Studiekeuzecoach Leiden

Hey! Mijn naam is Bart de Mol, studiekeuzecoach in Leiden. Op jonge leeftijd begin je met het maken van een belangrijke keuze: wat wil je na de middelbare school? Wil je doorstromen naar HAVO of VWO? Wil je direct een studie gaan doen? En zo ja, welke? Wanneer je die beslissing hebt genomen ben je er nog niet. Dan is de vraag: wil je op kamers en zelfs bij een studie- en/of studentenvereniging? Het keuzeaanbod is enorm en er komt veel op je af. Het is dan goed mogelijk dat je er niet uitkomt en misschien spelen ook verwachtingen en wensen van jouw omgeving een rol. Samen met mij als studiekeuzecoach zoeken we dan uit wat jij zelf belangrijk vindt, wat je talenten zijn en wat je graag zou willen. Zelf ben ik Arbeid- en Organisatiepsycholoog, vitaliteitscoach en carrière coach in Leiden. Als carrière coach begeleid ik afgestudeerden in hun zoektocht naar een nieuwe baan, want ook volwassenen hebben af en toe hulp nodig bij het maken van een keuze. Hierbij luister ik goed naar degene die ik tegenover mij heb, vraag ik door en is er ruimte om jezelf te zijn en te lachen. De zoektocht naar een nieuwe studie kan namelijk ook leuk zijn! Dus neem contact op en dan zoeken wij samen uit wat jouw volgende stap gaat worden!

Studiekeuzecoach Maastricht

Ik ben Aart Smit, studiekeuzecoach in Maastricht. Na mijn studie psychologie heb ik in verschillende functies aan de Universiteit Maastricht gewerkt, waarna ik als psycholoog aan de slag ben gegaan. Het is mijn passie om mensen te begeleiden en te kijken waar hun kwaliteiten liggen. Het maakt mij blij als ik iemand kan helpen bij het maken van een belangrijke beslissing. In dit geval jouw studiekeuze. Het is niet altijd even makkelijk om tot een goede studiekeuze te komen. Wat wil je gaan studeren, wil je op kamers en waar, op welk niveau wil je studeren en wat wil je ermee bereiken op carrière gebied. Dit zijn enkele vragen die meespelen in het maken van een studiekeuze. Uit eigen ervaring weet ik wat hierbij komt kijken. Deze ervaring wil ik inzetten om samen met jou te gaan zoeken naar wat je drijft, waar je kwaliteiten liggen en hoe je hier invulling aan wil geven.

Studiekeuzecoach Nijmegen

Hi! Ik ben Samantha Raaijmakers. Tijdens mijn eigen studententijd heb ik heel wat getwijfeld. Is psychologie het wel voor mij? Waarom eigenlijk geen hbo-opleiding? Is Utrecht niet een leukere stad om te studeren? Gesprekken met de studieadviseur hebben mij toen erg geholpen om met veel vertrouwen keuzes te kunnen maken voor dingen die echt bij mij passen. Ik gun het iedereen om met veel plezier te leren en werken en ik vind het prachtig om te zien als iemand helemaal op zijn of haar plek zit, en daar verder tot bloei kan komen. Bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en bij Tilburg University heb ik me na mijn master Arbeid- en Organisatiepsychologie verder ontwikkeld als keuzecoach. Ik stel scherpe vragen, luister aandachtig en houd je een spiegel voor, zodat je erachter komt wat jou motiveert en waar je voor wilt gaan. Ik denk met je mee over wat je nodig hebt om daar te komen en hoe je om kunt gaan met eventuele obstakels op de route. Zo kan ook jij straks met een twinkeling in je ogen vertellen over jouw studie of werk!

Studiekeuzecoach Nijmegen

Mijn naam is Maaike de Bie en ik ben de studiecoach in Nijmegen. Vanuit eigen ervaring weet ik hoe ingewikkeld en belangrijk een studiekeuze is. Met mijn eerste studiekeuze was ik totaal niet gelukkig. Ik ging maar door en had geen idee wat dan wel bij mij zou passen. Een coach heeft mij uiteindelijk op weg geholpen. Wat luchtte dat op! Ik wist eindelijk welke richting ik op wilde. Van daaruit is mijn drijfveer ontstaan om zelf te gaan coachen. Die zekerheid wens ik jou ook toe. Ik help je graag in je zoektocht naar het vinden van een geslaagde match. Het gaat om jou, je maakt je keuze helemaal zelf. Ik ben er voor je met een luisterend oor en stel vragen die je aan het denken zetten. Zo krijg je overzicht in de wirwar van keuzes. Je ontdekt wie je bent en wat je wensen zijn. We gaan samen doelgericht aan de slag. Ik geniet er van als er een lampje bij je gaat branden en er een idee opborrelt waar je volledig achter staat. Mijn achtergrond ligt in het onderwijs en de jeugdzorg. Als orthopedagoog heb ik veelal jongeren gecoacht. Je kunt in mij een betrokken en enthousiaste coach verwachten. Ik sta graag voor je klaar, dus neem gerust contact op!

Studiekeuzecoach Rotterdam en omgeving

Hoi! Mijn naam is Kelly Brick, studiekeuzecoach in Rotterdam en omgeving. Na mijn studie Psychologie ben ik gaan werken bij een huiswerkbegeleidingsinstituut. Hier heb ik een aantal jaar een vestiging gerund en heb ik mij beziggehouden met het begeleiden van leerlingen met leerproblemen. Door de jaren heen ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het coachen van leerlingen en studenten op het gebied van motivatie, hoogbegaafdenbegeleiding, faalangst en actieve leerstrategieën. Inmiddels heb ik mij volledig toegespitst op de coaching. Bij mij staat de leerling of de student centraal. Samen kijken we naar mogelijkheden en staan we liever niet te lang stil bij de onmogelijkheden. Ik houd van een praktische aanpak. Studiekeuze kiezers moeten direct aan de slag kunnen met de nieuwe kennis. Natuurlijk is een actieve bijdrage van jou dan ook wel noodzakelijk. Het gaat tenslotte om jouw keuze, jouw mooie toekomst!

Studiekeuzecoach Rotterdam

Mijn naam is Merel Mesu, ik ben studiekeuzecoach in Rotterdam. Ik weet nog goed hoe lastig het is om als beginnend student beslissingen te moeten nemen. Toen ik startte met wat ik dacht dat mijn droomopleiding was, kwam ik erachter dat dit toch niet zo’n goede match was. Vanaf dat moment was ik zelf zoekende en had ik behoefte gehad aan een professional die mij had kunnen helpen richting te vinden. Dat ik dit nu aan anderen kan bieden voelt voor mij als het rond maken van de cirkel.

Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heb mij door middel van de minor Human Talent Development gespecialiseerd in coaching en training. Ik geef verschillende trainingen en coach diverse mensen, hierbij richt ik mij op talentontwikkeling en de bewustwording van jouw kwaliteiten. Ik neem de rust om goed naar je te luisteren en samen gaan we ontdekken waar jij gelukkig van wordt!

Studiekeuzecoach Tilburg en omgeving

Mijn naam is René Berden en ik ben de studiekeuzecoach van Tilburg en omgeving. Toen ik aan het einde van mijn middelbare schoolperiode kwam moest ik gaan kiezen, maar wat? Ik vond sporten altijd erg leuk en wilde hier graag wat mee gaan doen. Sportleraar, sport en economie, sportfysiotherapie. Allemaal opties die voorbij kwamen maar geen enkele sprak me echt aan. Zodoende besloot ik sport als hobby te houden en een studie te kiezen die me echt boeide: psychologie. Na een jaar psychologie ontdekte ik dat er ook zoiets bestond als sportpsychologie. Inmiddels ben ik afgestudeerd als sport- & prestatiepsycholoog en werk ik vaak met jonge mensen met een drive om hen optimaal te laten presteren. Ook ben ik me gaan bezighouden met welke dingen mensen nodig hebben om te kunnen floreren.

Een studiekeuze is een belangrijke keuze in je leven om dat die veel bepaalt voor je toekomst. Vaak worden de opleidingen en beroepen als uitgangspunt genomen en kijk je dan wat het beste bij jou past. Ik draai het liever om. Wie ben jij, welke talenten heb je en waar krijg je energie van? Dát is voor mij het uitgangspunt in een traject.

Studiekeuzecoach Utrecht

Ik ben Laura Wierda, studiekeuzecoach in Utrecht. Na mijn studie onderwijskunde heb ik een jaar gewerkt als consultant in het bedrijfsleven. Daarin merkte ik dat ik een passie heb voor het ondersteunen van mensen in hun ontwikkeling. Mijn studententijd ligt nog niet heel ver achter mij. Ik ben zelf een aantal keer geswitcht van studie en heb zelf ondervonden hoe belangrijk het is om een goede studiekeuze te maken. Je bent er gedurende een aantal jaar heel intensief mee bezig. En als het goed is doe je dit ook nog na je studie, maar dan in een aansluitende baan. Een levensbepalende keuze dus, en daarom belangrijk om goed over na te denken. Ik gebruik mijn ervaringen graag om jou te coachen naar een weloverwogen studiekeuze. Mijn motto is dat je altijd iets zou moeten doen waar je blij van wordt, waar je nieuwsgierig naar bent en echt graag beter in wilt worden. Te vaak hoorde ik om mij heen dat mensen niet echt wisten wat ze wilden en daarom maar wat zijn gaan doen, terwijl ze dat eigenlijk helemaal niet leuk vonden. Zonde vind ik dat, want waarom zou je zoveel tijd en geld stoppen in iets wat je niet leuk vindt? Maar hoe weet je dan wat je echt leuk vindt? Waar ben ik dan echt goed in? En welke studie past daarbij? Dat zijn lastige vragen waar ik samen met jou het antwoord op ga vinden!

Studiekeuzecoach Zwolle

Hoi, ik ben Annika en ik ben studiekeuzecoach in Zwolle. ‘Waar ben ik goed in? Wat vind ik leuk? Wat vind ik belangrijk en wat laat mijn hart sneller kloppen?’ Dat zijn vragen waar veel mensen wel eens mee stoeien. Zeker jongeren die (opnieuw) een studiekeuze gaan maken! Ik help je graag bij inzicht rond deze vragen en aansluitend een passend studiekeuzeadvies! In 2011 ben ik afgestudeerd als Sociaal en Organisatiepsychologe. In mijn studie kwam ik voor het eerst in aanraking met de begeleiding van studenten en ik merkte dat ik daar een passie voor had. Ik gun iedereen iemand die een stukje met je oploopt als je zoekende bent. Na mijn studie ben ik zelf een zoektocht gestart naar mijn plekje op de arbeidsmarkt. Dat viel niet bepaalt mee en na de nodige omwentelingen ben ik uiteindelijk sinds eind 2013 zelfstandig ondernemer. Doorzetten en buiten de gebaande paden denken hebben me daarbij geholpen. Daarnaast ben ik altijd blijven werken als coach voor jongeren bij een school in Zwolle en sinds dit jaar ook als coach voor StudieKeuzeAdvies. Wie ik ben als coach? Toegankelijk en enthousiasmerend. Kom op zeg ik! Natuurlijk kan jij een goede keuze maken en ik help je erbij! Hoe? Door vragen te stellen, door te verhelderen, door te focussen op jouw toekomst en door goed te luisteren naar jouw verhaal. Jij zit aan het stuur, maar ik rij graag naast je mee op zoek naar je talent en motivatie. Het lijkt me leuk om je te ontmoeten en nog leuker om je daarna met veel plezier en drive te zien studeren!

Doelgerichte
trajecten
Eigen methode
Bij jou in
de buurt
exit