Neem vrijblijvend contact op
Studiekeuzecoaches

Leer onze studiekeuzecoaches kennen!

Onze studiekeuzecoaches hebben zowel ervaring met het studerende als met het werkende leven. Daarnaast hebben zij aantoonbare ervaring met het coachen van onze doelgroep. Zij kunnen zich daarom goed inleven in de belevingswereld van de studiekiezer en dringen snel door tot de kern.

We zijn trots te kunnen melden dat onze studiekeuzecoaches gemiddeld beoordeeld worden met een 8,8!

Onze Studiekeuzecoaches

Gabriëlle

Studiekeuzecoach Almere

Hoi studiekiezer! Ik ben Gabriëlle, jouw studiekeuzecoach in Almere en omgeving. Mijn allereerste studiekeuze kan ik me nog goed herinneren. Dat was Taalwetenschap in Amsterdam. Alles wat met taal te maken had vond ik interessant en Amsterdam vond ik geweldig. Maar tijdens de studie miste ik de koppeling met de praktijk. Ook had ik maar een paar uur per week college en dat gebrek aan regelmaat vond ik op dat moment in mijn leven best lastig. Zo merkte ik dat een studie kiezen meer inhoudt dan alleen iets interessant vinden. Ik stopte en maakte een nieuwe keuze, namelijk: Human Resource Management (toen heette dat Personeel & Arbeid). Die keuze paste wel als een jas! Inmiddels werk ik al een aantal jaren in het bedrijfsleven als HR Manager en inmiddels ook als (zelfstandig) loopbaancoach. Het maken van een studiekeuze is een belangrijk moment in je leven. Met de hoeveelheid keuzemogelijkheden wordt het er ook niet bepaald makkelijker op. Wat is het dan fijn als er iemand samen met jou onderzoekt wat jouw unieke talenten en interesses zijn en met een objectieve blik naar jouw situatie kijkt. Ik gun jou dat je straks vol zelfvertrouwen aan je nieuwe studie begint, maar nog belangrijker: dat je hebt geleerd hoe je dit soort belangrijke keuzes zelf kunt maken!

Ilse-Marijn

Studiekeuzecoach Amersfoort

Hoi! Wat leuk en goed dat je bij ons terecht bent gekomen, welkom! Zoals de meeste van mijn leeftijdsgenoten werk ik niet meer in de branche waar ik voor opgeleid ben. Na mijn middelbare school wist ik echt niet wat ik moest kiezen, dus gokte ik maar wat. Er komt veel kijken bij het maken van zo’n belangrijke keuze en dat kan best overweldigend zijn. Ik snap je! In de vele testen die ik op en na de middelbare school gedaan heb, draaide het vooral om wat ik leuk en niet leuk vond om te doen. De uitslagen daarvan waren dus niet heel verrassend of nieuw, want dat wist ik toch al? Dat is mede waarom ik zo enthousiast ben over dit traject! We gaan echt op ontdekkingstocht zodat je veel over jezelf leert. Wie ben je? Hoe steek jij in elkaar? Wat zijn je talenten, je valkuilen? Hoe ziet de studie die je leuk lijkt er nou echt uit? In welke stad zou je graag willen wonen en waarom? Door dit te gaan onderzoeken leer je veel over jezelf, waardoor je vol overtuiging een studie kan kiezen die écht bij je past. Ik help je hier graag bij! Laten we samen aan de slag gaan zodat je vol enthousiasme de toekomst in stapt. Ik zou het leuk vinden om je te ontmoeten!

Janneke

Studiekeuzecoach Amsterdam & Amstelveen

Hoi! Ik ben Janneke, de studiekeuzecoach in Amsterdam & Amstelveen. Na het behalen van mijn master klinische psychologie heb ik een tijd als psycholoog gewerkt met jongeren en volwassenen met verscheidene (psychiatrische) problematiek. Later heb ik ook nog een coachopleiding gevolgd en ben ik gaan coachen. Mensen helpen is altijd mijn drijfveer geweest. Weet jij al wat jouw passie is? In mijn praktijk krijg ik veel te maken met loopbaanvragen van mensen die niet happy zijn met wat ze doen. Ik vraag me vaak af hoe het anders had kunnen lopen was er sprake geweest van begeleiding bij het maken van de soms moeilijke keuzes in opleiding en werk. Ik werk oplossingsgericht, maar in deze gevallen is het meer van een ‘genezende’ aard. Terwijl ik juist geloof in het motto ‘beter voorkomen dan genezen’ en dat is nou precies wat ik als keuzecoach kan doen. De scholier of student, jij dus, bijtijds ondersteuning bieden in het maken van keuzes die voor de rest van zijn of haar leven bepalend en helpend kunnen zijn. Zo’n keuze maken is nogal wat. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Samen gaan we op onderzoek naar je interesses, talenten en drijfveren, zodat jij uiteindelijk een goede en weloverwogen studiekeuze kunt maken en een geweldige studietijd tegemoet kunt gaan!

Madeleine

Studiekeuzecoach Arnhem

Mijn naam is Madeleine Versteegh en ik ben studiekeuzecoach in regio Arnhem. Met veel plezier begeleid ik je om tot een studiekeuze te komen die past bij jouw talenten, interesses en persoonlijkheid. Het maken van een studiekeuze is een belangrijke stap in jouw toekomst en er zijn zo ontzettend veel opleidingen om uit te kiezen! Ik kan mij voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, twijfelt, of het moeilijk vindt om passende keuze te maken. In individuele gesprekken en middels oefeningen geef ik je handvatten om een weloverwogen beslissing te kunnen maken. We werken op jouw tempo en ik ben als coach persoonlijk, empathisch en doelgericht. Naast mijn werk bij StudieKeuzeAdvies werk ik als organisatieadviseur en teamcoach. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te begeleiden zodat ze in hun kracht komen te staan en hun talenten kunnen benutten. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en samen aan de slag te gaan!

Patricia

Studiekeuzecoach Bergen op Zoom en Haarlem

Mijn naam is Patricia, en ik ben studiekeuzecoach voor Haarlem, Bergen op Zoom en Zeeland. Mijn achtergrond ligt in de commercie en het HR werkveld. Ik ben geïnteresseerd in waarom mensen doen wat ze doen en hoe ze kijken naar zowel hun persoonlijke als werk gerelateerde ontwikkeling. Vanuit dit perspectief heb ik ervoor gekozen om organisatiepsychologie te gaan studeren, een coachopleiding te volgen en mij te certificeren als Talent Motivation Professional. Na jarenlange werkervaring in diverse sectoren als HR Business Partner/HR Project Manager ben ik in 2016 begonnen met mijn eigen bedrijf Pure Work Pleasure. Ik houd mij bezig met het begeleiden van mensen en organisaties bij ontwikkeling. Ik vind het fijn om vanuit deze rol mijn kennis en ervaring te delen. Ik krijg er energie van en het geeft mij voldoening om op deze manier een bijdrage te leveren. Je talenten en drijfveren ontdekken en mogen inzetten, plezier ervaren tijdens je studie en werk, energie krijgen en blij worden van wat je doet staat bij mij op de eerste plaats. Dit is de reden, dat ik graag studenten wil begeleiden om een goede studiekeuze te maken. Wat is er fijner dan wanneer je gelijk op het juiste pad zit! Hiermee creëer je een goede basis voor een leuke en zinvolle loopbaan met werkplezier. Ik kijk ernaar uit om samen met jou dit traject aan te gaan!

Jamie

Studiekeuzecoach Breda & Bergen op Zoom

Hoi! Ik ben Jamie, studiekeuzecoach in Breda & Bergen op Zoom. Ik heb een universitaire master en een coachopleiding afgerond. Daarnaast heb ik ervaring met het begeleiden van jongeren op gebied van onderwijs. Met veel plezier help ik jou bij het ontdekken van je unieke persoonlijkheid, talenten en interesses om zo de studie te vinden die het beste bij jou past. Ook uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om een studierichting te vinden die echt bij je past, maar weet ik ook hoe geweldig het is wanneer je vervolgens de studie hebt gevonden waar je écht happy van wordt! Als coach ben ik empathisch, positief ingesteld, nieuwsgierig en stel ik doelgerichte vragen. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat jij volledig jezelf kan zijn in de coachgesprekken!

Patricia

Studiekeuzecoach Den Bosch & Vught

Hallo, mijn naam is Patricia en ik ben de studiekeuzecoach voor ’s-Hertogenbosch en omgeving. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om een juiste studiekeuze te maken. Ik ben begonnen op het LBO en was van plan om “iets met dieren” te gaan doen, vervolgens heb ik een MBO en HBO opleiding richting voedingsmiddelen afgerond. Uiteindelijk ben ik gaan werken als docent voedingsmiddelen, coach en zorgcoördinator in het onderwijs. Hier ben ik erachter gekomen dat mijn kracht ligt bij het helpen van studenten. Inmiddels ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf op het gebied van jongerencoaching. Tijdens het studiekeuzetraject geef ik je graag een kompas mee om samen te ontdekken wie je bent en wat jouw interesses en talenten zijn om zo een studie te kiezen die bij jou past. Ga je mee op reis?

Rowan

Studiekeuzecoach Den Haag en Leiden

Hoi! Ik ben Rowan en ik ben de studiekeuzecoach in Den Haag en Leiden. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om een ‘juiste’ studiekeuze te maken. Mijn studieloopbaan is namelijk begonnen in het vmbo, vanuit daar ben ik doorgestroomd naar het mbo, hbo en uiteindelijk heb ik dit afgesloten met een master in de Sociologie. Elke keer moest ik weer een nieuwe keuze maken voor een vervolgopleiding. En dat vond ik nog niet zo makkelijk! Wat mij uiteindelijk heeft geholpen zijn inzicht in mijn interesses, talenten, motivatie maar ook te kijken naar datgene wat ik écht belangrijk vind en welke belemmeringen ik tegen zou kunnen komen.

Weet jij al wat jij écht belangrijk vindt? Waar jij je bed voor uit wil komen in de ochtend? Wat ik écht belangrijk vind, is mensen helpen. En dat doe ik dagelijks! Na mijn master heb ik namelijk nog een coachopleiding gedaan en elke dag coach ik young professionals in het maken van keuzes in hun loopbaan. Veelal is de vraag die terugkomt bij deze werkende jongeren: ‘Wat als ik een andere studie had gedaan…?’ Ik begon me af te vragen of begeleiding tijdens hun studiekeuze hun eerder op het juiste pad had kunnen helpen. En dat is nu precies wat ik doe als studiekeuzecoach! Samen gaan we op onderzoek uit naar datgene wat jij belangrijk vindt. Daarin kijken we naar jouw talenten, interesses en motivatie, zodat jij uiteindelijk een studie en toekomst kiest die bij jou past!

René

Studiekeuzecoach Eindhoven

Mijn naam is René Berden en ik ben de studiekeuzecoach van Eindhoven en omgeving. Toen ik aan het einde van mijn middelbare schoolperiode kwam moest ik gaan kiezen, maar wat? Ik vond sporten altijd erg leuk en wilde hier graag wat mee gaan doen. Sportleraar, sport en economie, sportfysiotherapie. Allemaal opties die voorbij kwamen maar geen enkele sprak me echt aan. Zodoende besloot ik sport als hobby te houden en een studie te kiezen die me echt boeide: psychologie. Na een jaar psychologie ontdekte ik dat er ook zoiets bestond als sportpsychologie. Inmiddels ben ik afgestudeerd als sport- & prestatiepsycholoog en werk ik vaak met jonge mensen met een drive om hen optimaal te laten presteren. Ook ben ik me gaan bezighouden met welke dingen mensen nodig hebben om te kunnen floreren.

Een studiekeuze is een belangrijke keuze in je leven om dat die veel bepaalt voor je toekomst. Vaak worden de opleidingen en beroepen als uitgangspunt genomen en kijk je dan wat het beste bij jou past. Ik draai het liever om. Wie ben jij, welke talenten heb je en waar krijg je energie van? Dát is voor mij het uitgangspunt in een traject.

Ansje

Studiekeuzecoach Enschede, Hengelo & Oldenzaal

Dag studiekiezer! Samen een mooi en belangrijk doel dienen is waar mijn passie ligt! Een passende studie vinden voor jou waar jij mee verder kunt. Ik ben Ansje Swennenhuis, de studiekeuzecoach van Enschede, Hengelo & Oldenzaal. Ik spreek uit eigen ervaring hoe het is om, door omstandigheden, verkeerde keuzes te maken die je toekomst ongewild een bepaalde richting in duwen. Gelukkig is het moment om een nieuw pad in te slaan altijd het juiste moment om nieuwe en betere keuzes te maken. Ik heb dan ook na een economische studie en een kantoorbaan de keuze gemaakt om toegepaste psychologie te gaan studeren. Na vele jaren coaching en een verdiepende studie, ben ik nu bezig met het opzetten van mijn eigen praktijk. Voor de studieherkiezer geldt dan ook: “Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald”.  Ik kan niet wachten om je helpen in je zoektocht. Wij hanteren een geweldige methode die je stap voor stap steeds diepere inzichten geeft in waar je interesse, passie en kwaliteiten liggen. Ook persoonlijkheidsaspecten zoals ADHD of autisme hoeven geen belemmering te zijn. Ik spreek vaak met mijn broer (doctor in de chemie bij Saxion Hogeschool in Enschede) over passend onderwijs en alle inspanningen die gedaan worden om voor iedere unieke student de juiste studie mogelijk te maken! Jouw studie, jouw toekomst!

Jessica

Studiekeuzecoach Groningen

Hallo! Leuk je hier te ontmoeten! Mijn naam is Jessica en ik ben de studiekeuzecoach in Groningen.

Ik vind het leuk om jou op dit belangrijke punt in je leven verder te helpen. Uit eigen ervaring weet ik hoe ongelooflijk belangrijk het is om te gaan doen, waar je energie van krijgt. Dan zit je lekker in je vel en kun je je volop ontwikkelen. Je staat dan midden in jouw leven! Ooit heb ik de studie bedrijfseconomie en accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Na een paar jaren, voelde ik dat mijn hart ligt bij mensen en hun kwaliteiten centraal te stellen. Daarom heb ik naast mijn werk een andere opleiding gevolgd op het gebied van lichaamsgerichte psychotherapie. Op dat moment van switchen had ik zo graag iemand gehad die met me mee had gekeken en me had geholpen bij al mijn vragen en twijfel. Nu werk ik bij de universiteit als projectcontroller én begeleidt ik mensen om de energie in zichzelf te ontdekken zodat ze ook plezier hebben in wat ze doen. Graag help ik jou bij het onderzoeken waar jij nou echt blij van wordt en welke studie bij je past. Wil je weten wat ik voor je kan doen, neem dan gerust contact met me op! Ik help je graag mee om tot een voor jou passende studiekeuze te komen.

Patty

Studiekeuzecoach Hilversum & Bussum

Hey Hey! Ik ben Patty Zwijnen- van Vliet en ik ben de Studiekeuze Coach voor regio Hilversum &. Wat had ik graag gewild dat Studiekeuzeadvies al bestond toen ik in jouw schoenen stond. Hoe kon ik nou kiezen tussen al die honderden studies. Na een opleiding in de leisure en hospitality te hebben afgerond, kwam ik erachter dat ik psychologie veel leuker vond en veel meer bij mij paste. Ik ben daarom opnieuw gaan studeren en deze keer bleek het de juiste keuze voor mij te zien. Gelukkig is studiekeuzeadvies er nu wel voor jou! Tijdens het traject gaan we opzoek naar jouw talenten. Samen gaan we kijken wie je bent, wat je leuk vindt en wat je sterke punten zijn zodat je de studie kiest die bij jou past.  Naast dat ik studiekeuze coach ben, heb ik mijn eigen praktijk in Nederhorst den Berg. Mijn passie is om mensen helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Ik hoop jullie snel te zien in Hilversum!

Aart

Studiekeuzecoach Maastricht, Roermond en Sittard

Ik ben Aart Smit, studiekeuzecoach in Maastricht, Roermond en Sittard. Na mijn studie psychologie heb ik in verschillende functies aan de Universiteit Maastricht gewerkt, waarna ik als psycholoog aan de slag ben gegaan. Het is mijn passie om mensen te begeleiden en te kijken waar hun kwaliteiten liggen. Het maakt mij blij als ik iemand kan helpen bij het maken van een belangrijke beslissing. In dit geval jouw studiekeuze. Het is niet altijd even makkelijk om tot een goede studiekeuze te komen. Wat wil je gaan studeren, wil je op kamers en waar, op welk niveau wil je studeren en wat wil je ermee bereiken op carrière gebied. Dit zijn enkele vragen die meespelen in het maken van een studiekeuze. Uit eigen ervaring weet ik wat hierbij komt kijken. Deze ervaring wil ik inzetten om samen met jou te gaan zoeken naar wat je drijft, waar je kwaliteiten liggen en hoe je hier invulling aan wil geven.

Laura

Studiekeuzecoach Nijmegen

Hoi! Ik ben Laura, jouw studiekeuzecoach in Nijmegen. Toen ik een studie moest kiezen, wist ik alleen dat ik graag mensen wilde helpen. Ik heb uiteindelijk twee sociale HBO studies in vijf jaar gedaan. Daarna ben ik aan de slag gegaan als hulpverlener. Toen ik zo’n acht jaar aan het werk was als hulpverlener en coach, besloot ik nog een master te gaan doen. Begeleidingskunde. Ik wilde me verder specialiseren in het professioneel begeleiden van mensen, teams en organisaties. Na die master heb ik nog een tijdje als docent gewerkt en daarna ben ik voor mezelf begonnen. Als studiekeuzecoach vind ik het belangrijk dat jij weet wat je leuk vindt, wat je kan en wat je mogelijkheden zijn. Je gaat onderzoeken hoe jij in elkaar zit en wat je krachten en valkuilen zijn. Dit helpt je bij het maken van de juiste studiekeuze. Ik begeleid je hierbij door middel van gesprekken, tests en opdrachten. Een studie kiezen: je moet het uiteindelijk zelf doen, maar je doet het niet alleen! Het doel is dat jij de deur uitgaat met een passende studiekeuze én vertrouwen in jouw (studerende) toekomst.

Angelina

Studiekeuzecoach Rotterdam

 

Hoi! Wat leuk om je op de website van StudieKeuzeAdvies te zien! Ik ben Angelina Muller, studiekeuzecoach in de regio Rotterdam. Je moet al zo veel keuzes maken in het leven en dan komt er ook nog de keuze voor een studie bij. Maar wat is de juiste?

Na mijn tijd op de middelbare school koos ik ook voor een studie waar ik uiteindelijk weinig mee heb gedaan. Na 20 jaar bij een groot internationaal bedrijf te hebben gewerkt, waarvan 15 jaar in HR besloot ik dat ik meer van betekenis wilde zijn in de maatschappij en kwam ik weer voor de keuze te staan; wat wil ik en welke studie past hierbij? Begeleiding van een coach en het maken van diverse testen hielpen mij hierbij. Ik koos uiteindelijk voor de beroepsopleiding tot coach, een keuze waar ik nog iedere dag achter sta. Ik kan je helpen door samen met jou te ontdekken wat je echt wilt in het leven; wat is jouw verlangen, je ambitie en je talent? Ik geloof sterk in jouw eigen kracht, het antwoord weet je vaak zelf wel, het moet alleen naar boven gehaald worden. Daarbij focussen we op wat er wél mogelijk is. Als je weet wat jij belangrijk vindt en dit in het dagelijks leven in gaat zetten dan kan je krachtige keuzes gaan maken. Stel je eens voor wat er dan allemaal mogelijk is. Ik kijk er naar uit om met jou te starten en een studie te vinden die bij jou past!

Renata

Studiekeuzecoach Rotterdam

Hoi, ik ben Renata, studiekeuzecoach in Rotterdam e/o. Wat fijn dat je ons gevonden hebt voor een studiekeuze advies! Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om die studie te gaan volgen die bij je past en waar je echt blij van wordt. Na mijn opleiding HBO Human Resource Management (HBO P&A) ben ik eerst werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling en re-integratie. Hierna heb ik de opleiding voor coach gevolgd en ben ik mijn eigen coaching praktijk begonnen, o.a. voor stress/burn-out, en rouw- en verlies. Als coach ben ik betrokken, doortastend en nieuwsgierig. In onze gesprekken gaan we op zoek naar jouw persoonlijke unieke talenten en interesses om erachter te komen welke studie bij jou past. Ik vind het erg leuk om je persoonlijk te begeleiden in de zoektocht: in dit traject gaat het om jou en jouw toekomst!

Laura

Studiekeuzecoach Tilburg

Hé studiekiezer! Ik ben Laura van Ostaden, de studiekeuzecoach in Tilburg. Ik kan mij nog goed herinneren hoe moeilijk ik het vond om na de middelbare school een studie te kiezen. Wat nou als je een ‘verkeerde’ keuze maakt? Ik had zoveel interesses en er zijn zoveel mogelijkheden! Ik koos uiteindelijk voor de studie Psychologie in Tilburg en dit pakte voor mij goed uit. Tijdens en na mijn studie groeide mijn interesse voor het onderwijs, leren en ontwikkeling. Naast mijn werk als coach werk ik op een middelbare school als studiebegeleider.

Tijdens het studiekeuzetraject gaan wij samen kijken naar jouw talenten en interesses, om zo naar een studiekeuze toe te werken. Dit gaan wij doen op jouw tempo en op jouw manier, jij staat aan het roer! Ik bied een luisterend oor en spreek jou aan op je kwaliteiten. Wij gaan samen op zoek naar een studie die écht bij jou past. Ik hoop je snel te zien!

Barbara

Studiekeuzecoach Utrecht

Hi! Ik ben Barbara de Lang, studiekeuzecoach in Utrecht. “Een studiekeuze maken die echt bij jou past.” Dat is makkelijker gezegd, dan gedaan, toch!?

De twijfels en keuzestress die hierbij kunnen komen kijken zijn voor mij heel herkenbaar. Zowel vóór als na mijn studie heb ik diverse studie- en loopbaankeuzes gemaakt waardoor ik uit eigen ervaring dit “keuzeproces” en de bijkomende persoonlijke uitdagingen inmiddels heel goed ken! Daarom wil ik jou graag helpen om op een gestructureerde en persoonlijke manier de juiste studierichting te vinden. Ik vind het belangrijk dat jij straks een bewuste keuze kunt maken waarvan je weet dat deze bij jou past, zowel bij jouw kwaliteiten als bij jouw interesses!

Als onder andere organisatieadviseur, projectmanager en teamleider in zowel overheids- als commerciële organisaties heb ik door coaching, procesbegeleiding en mensgericht werken ervoor gezorgd dat de juiste persoon het juiste werk deed. Als loopbaanprofessional komen deze ervaringen mij nu ook goed van pas bij het coachen van volwassenen en jongeren!

Daphne

Studiekeuzecoach Zwolle

Hi studie(her)kiezer! Zie jij door de bomen het bos nog? Wat een energie kan het kosten, het kiezen van een studie.

Ik weet er alles van. Als afgestudeerde arbeids- en organisatie psycholoog die eerder zelf professioneel twijfelaar was, weet ik inmiddels heel goed hoe je een studiekeuze aan moet pakken.

In het coachtraject kijken we stap voor stap naar wie jij bent, wat jij kan, wat jij wil en welke mogelijkheden daar bij horen. Wil je gestructureerd aan de slag gaan om tot een studie te komen die bij jou past? Ik neem je graag bij de hand!

Froukje

Studiekeuzecoach Zwolle

Hallo studiekiezer! Dat jij hier kijkt betekent dat jij bezig bent om je toekomst vorm te geven. Dat is hartstikke leuk! Zelf aan het roer van je leven staan. Het kan ook overweldigend voelen; zo’n stuur in handen hebben. Welke richting ga je op? Ik heb, na enige twijfel, een studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en daarnaast veel specialisaties gevolgd, o.a. op het gebied van training en coaching. Twijfel hoort bij het leven en is heel normaal, maar ook uitdagend. Je hoeft het gelukkig niet alleen te doen of het alleen uit te zoeken. Ik ga graag mee op ontdekkingsreis naar een studie die bij je past, door alle fases van het keuzeproces stapsgewijs te doorlopen. Waarna jij met alle kennis en inzichten, vol vertrouwen en zelfbewust een stap vooruit kan zetten!

exit