Neem vrijblijvend contact op
Studiekeuzecoaches

Leer onze studiekeuzecoaches kennen!

Onze studiekeuzecoaches hebben een universitaire opleiding genoten en hebben daardoor zowel ervaring met het studerende als met het werkende leven. Zij kunnen zich snel inleven in de belevingswereld van de scholier of student en kunnen snel doordringen tot de kern.

We zijn trots te kunnen melden dat onze studiekeuzecoaches in 2018 gemiddeld zijn beoordeeld met een 8.7!

Onze Studiekeuzecoaches

Hester Verkerk

Manager StudieKeuzeAdvies

Na een aantal jaar zelf als keuzecoach te hebben gewerkt ben ik nu eindverantwoordelijk voor StudieKeuzeAdvies. Het belangrijkste voor mij ben jij als studiekiezer. Goede service en een traject van hoge kwaliteit zijn daarom essentieel. Elke dag werk ik met veel plezier aan het doorontwikkelen van onze trajecten en dienstverlening. Daarnaast zorg ik dat de coaches goed getraind en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van studiekeuze zijn.

Naast trajecten geeft StudieKeuzeAdvies ook voorlichtingen op onderwijsbeurzen en workshops op middelbare scholen. Het is in mijn ogen cruciaal om in contact te blijven met jou als studiekiezer. Ik voer om deze reden met regelmaat nog coachtrajecten uit en ben altijd aanwezig op de beurzen. Heb je tips voor StudieKeuzeAdvies of kan ik jou ergens anders mee helpen? Ik kom graag met je in gesprek. Je kunt altijd contact met mij opnemen via info@studiekeuzeadvies.nl.

Floris

Studiekeuzecoach Amersfoort en Utrecht

Hé jij, studiekiezer! Ik ken jou, of in elk geval de struggle van kiezen. Twee jaar heb ik er over gedaan, om uiteindelijk terecht te komen bij mijn droomstudie. Wat heeft me uiteindelijk het meest geholpen waren een paar vragen over m’n talenten, interesses en passies. Want daar had ik eigenlijk nog nooit echt bij stilgestaan…
Tijdens mijn opleiding Toegepaste Psychologie ontdekte ik hoe tof ik het vond om andere mensen te helpen met dingen die ze lastig vonden. Na mijn studie werd ik trainer en coach om jongeren in hun kracht te zetten en enthousiast te maken over hun toekomst. Als coach ben ik positief ingesteld, in voor een lolletje en heb ik een boze meester stem wanneer het nodig is.

Janneke

Studiekeuzecoach Amsterdam

Hoi! Ik ben Janneke, de studiekeuzecoach in Amsterdam. Na het behalen van mijn master klinische psychologie heb ik een tijd als psycholoog gewerkt met jongeren en volwassenen met verscheidene (psychiatrische) problematiek. Later heb ik ook nog een coachopleiding gevolgd en ben ik gaan coachen. Mensen helpen is altijd mijn drijfveer geweest. Weet jij al wat jouw passie is? In mijn praktijk krijg ik veel te maken met loopbaanvragen van mensen die niet happy zijn met wat ze doen. Ik vraag me vaak af hoe het anders had kunnen lopen was er sprake geweest van begeleiding bij het maken van de soms moeilijke keuzes in opleiding en werk. Ik werk oplossingsgericht, maar in deze gevallen is het meer van een ‘genezende’ aard. Terwijl ik juist geloof in het motto ‘beter voorkomen dan genezen’ en dat is nou precies wat ik als keuzecoach kan doen. De scholier of student, jij dus, bijtijds ondersteuning bieden in het maken van keuzes die voor de rest van zijn of haar leven bepalend en helpend kunnen zijn. Zo’n keuze maken is nogal wat. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Samen gaan we op onderzoek naar je interesses, talenten en drijfveren, zodat jij uiteindelijk een goede en weloverwogen studiekeuze kunt maken en een geweldige studietijd tegemoet kunt gaan!

Ilse

Studiekeuzecoach Arnhem en Nijmegen

Hallo, als je studiekeuze hulp wil in Nijmegen of Arnhem, ben je welkom bij mij! Tijdens onze gesprekken zullen we samen onderzoeken waar je behoeftes en interesses rondom studeren en werken liggen. Vanuit mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie en mijn ervaringen als trainer en docent, heb ik een eigen stijl ontwikkelt van communiceren en begeleiden. We zullen samen eerlijk en ongedwongen in gesprek gaan over wat bij jou speelt en waar jij naar toe wil. Ik zal je ondersteunen en stimuleren in er achter komen wat bij jou past. Het gaat er ten slotte om dat je een studie vindt waar jij enthousiast van wordt. Ik kijk er naar uit om met je in gesprek te gaan!

Alicia

Studiekeuzecoach Den Bosch en Vught

Hallo! Mijn naam is Alicia Meijer en ik ben de studiekeuzecoach van Den Bosch en Vught. Na een master in Human Resource Studies bij Tilburg University met specialisaties op het gebied van training, coaching en human development ben ik aan de slag gegaan als decaan op een middelbare school en mijn baan als studiekeuzecoach bij studiekeuzeadvies. Beide doe ik met erg veel plezier!
Tijdens het traject ga ik met jou in gesprek om samen op zoek te gaan naar jouw interesses en talenten. Samen zetten we op jouw tempo stappen in de richting van een studiekeuze. Door het stellen van kritische vragen en een bom aan informatie over allerlei verschillende studies help ik jou met het vinden van een studie die bij jou past!

Charlie

Studiekeuzecoach Den Haag en Leiden

Hi! Mijn naam is Charlie Ramsaran en ik ben de studiekeuzecoach in Den Haag. Daarnaast begeleid ik studenten vanuit mijn rol als docent psychologie aan de Universiteit Leiden. Daar heb ik gemerkt wat voor impact de ‘juiste keuze’ kan hebben voor jongeren en hoeveel dit kan doen met hun motivatie. Ik ben een doelgerichte idealist, gemaakt om alles in het werk te stellen om de ontwikkeling van jonge mensen te faciliteren. Dat betekent dat ik alles in het werk stel om met jou de studiekeuze te maken die optimaal aansluit bij je capaciteiten en interesses en dat we er samen voor zorgen dat je daarbij zoveel mogelijk over jezelf hebt geleerd. Ik woon tegenwoordig in Leiden, maar het is als Hagenees een voorrecht om mijn studenten in een prachtig stukje Den Haag te mogen ontvangen. Wees van harte welkom!

René

Studiekeuzecoach Eindhoven en Tilburg

Mijn naam is René Berden en ik ben de studiekeuzecoach van Tilburg en omgeving. Toen ik aan het einde van mijn middelbare schoolperiode kwam moest ik gaan kiezen, maar wat? Ik vond sporten altijd erg leuk en wilde hier graag wat mee gaan doen. Sportleraar, sport en economie, sportfysiotherapie. Allemaal opties die voorbij kwamen maar geen enkele sprak me echt aan. Zodoende besloot ik sport als hobby te houden en een studie te kiezen die me echt boeide: psychologie. Na een jaar psychologie ontdekte ik dat er ook zoiets bestond als sportpsychologie. Inmiddels ben ik afgestudeerd als sport- & prestatiepsycholoog en werk ik vaak met jonge mensen met een drive om hen optimaal te laten presteren. Ook ben ik me gaan bezighouden met welke dingen mensen nodig hebben om te kunnen floreren.

Een studiekeuze is een belangrijke keuze in je leven om dat die veel bepaalt voor je toekomst. Vaak worden de opleidingen en beroepen als uitgangspunt genomen en kijk je dan wat het beste bij jou past. Ik draai het liever om. Wie ben jij, welke talenten heb je en waar krijg je energie van? Dát is voor mij het uitgangspunt in een traject.

Monique

Studiekeuzecoach Enschede

Mijn naam is Monique Kock en ik werk als studiekeuzecoach in Enschede. Al op jonge leeftijd wordt je geconfronteerd met het maken van keuzes. Welke studie past bij mij? Welk beroep wil ik later uitvoeren? Waar ga ik mijn studie volgen? Wil ik wel op kamers of niet? Soms kom je er zelf niet uit omdat je het moeilijk vindt om keuzes te maken of er allerlei factoren meespelen die jouw keuzes beïnvloeden zoals jouw omgeving, financiële middelen, angst om te verhuizen etc. Als studiekeuzecoach kan ik jou helpen om orde te scheppen in de chaos in jouw hoofd en bewuste keuzes te maken. Wie ben ik eigenlijk? Wat kan ik heel goed? Wat wil ik het liefste doen? Wat heb ik hiervoor nodig? En waar kan ik dit vinden? Dat zijn vragen die we samen gaan onderzoeken. Als ervaren coach en kinder- en jeugdcoach ben ik vooral een luisterend oor voor jou. Ik heb aandacht voor dat wat er speelt en jouw vermogen om de juiste (studie)keuzes te maken. Als het nodig is, zal ik je confronteren en doorvragen om helderheid te scheppen. Dit alles doe ik vooral met enthousiasme en een tikje Twentse humor! Durf jij het aan om met mij aan de slag te gaan, neem dan snel contact op.

Aart

Studiekeuzecoach Maastricht

Ik ben Aart Smit, studiekeuzecoach in Maastricht. Na mijn studie psychologie heb ik in verschillende functies aan de Universiteit Maastricht gewerkt, waarna ik als psycholoog aan de slag ben gegaan. Het is mijn passie om mensen te begeleiden en te kijken waar hun kwaliteiten liggen. Het maakt mij blij als ik iemand kan helpen bij het maken van een belangrijke beslissing. In dit geval jouw studiekeuze. Het is niet altijd even makkelijk om tot een goede studiekeuze te komen. Wat wil je gaan studeren, wil je op kamers en waar, op welk niveau wil je studeren en wat wil je ermee bereiken op carrière gebied. Dit zijn enkele vragen die meespelen in het maken van een studiekeuze. Uit eigen ervaring weet ik wat hierbij komt kijken. Deze ervaring wil ik inzetten om samen met jou te gaan zoeken naar wat je drijft, waar je kwaliteiten liggen en hoe je hier invulling aan wil geven.

Lisa

Studiekeuzecoach Meerssen, Maastricht en Sittard

Mijn naam is Lisa Muijsers en ik ben studiekeuzecoach in de regio Limburg. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om de goede studiekeuze te maken. Zelf heb ik destijds de verkeerde keuze gemaakt en achteraf gezien had ik hier zeker ondersteuning in kunnen gebruiken. Vanuit deze ervaring help ik dus graag jongeren bij het maken van hun keuze. Mijn achtergrond als pedagoog en mijn ervaring als studiebegeleider helpen mij hierbij. Tijdens de coaching zal ik vooral kijken naar waar je interesses en talenten liggen. Vooral vind ik het belangrijk dat mijn advies wordt gevormd door onze gesprekken. Ik neem al deze zaken mee in mijn advies zodat je met zekerheid een studie kiest die bij jou als persoon en jouw situatie past!

Lianne

Studiekeuzecoach Rotterdam en Dordrecht

Even voorstellen: mijn naam is Lianne de Snaijer, ik ben 28 jaar en heb een passie voor coaching. Hoe lastig kan het zijn om te bepalen wat je in de toekomst wil gaan doen? De twijfel die daarbij komt kijken herken ik als geen ander. Zo heb ik destijds gekozen voor een brede, economische opleiding en ben ik me gedurende mijn loopbaan gaan specialiseren in Human Resource Management en coaching. Des te meer ben ik enthousiast om jou te helpen en samen te kijken naar jouw interesses en talenten om vervolgens tot een studie te komen waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen. In mijn werk als HR adviseur houd ik mij bezig met de ontwikkeling van young professionels, wat maakt dat ik een carrièrepad goed kan koppelen aan studiemogelijkheden. Daardoor kan ik met jou kijken naar wat voor jou belangrijk is, voor nu en voor in de toekomst. Kennismaken? Wees welkom!

Fabienne

Studiekeuzecoach Breda

Hi! Ik ben Fabienne Spijkers en ben de studiekeuzecoach in Breda. Als afgestudeerde snap ik hoe moeilijk het is om een goede studiekeuze te maken. Er zijn ontzettend veel scholen met nog meer studies. Tijdens het traject ga ik met je kijken naar jouw talenten en interesses, om zo naar een studiekeuze toe te werken. Alles op jouw tempo en op jouw manier! Zelf heb ik de opleiding Toegepaste Psychologie gedaan. Na 4 jaar ben ik gestart als recruiter en tegenwoordig ben ik, naast mijn werk bij StudieKeuzeAdvies, leidinggevende bij een uitzendbureau. Mijn werk is geslaagd als mensen kunnen doen wat ze leuk vinden. Dat hoop ik ook samen met jou te gaan ontdekken. Hopelijk zie ik je snel!

 

Jamie

Studiekeuzecoach Tilburg, Breda & Bergen op Zoom

Hoi! Ik ben Jamie, studiekeuzecoach in Tilburg, Breda & Bergen op Zoom. Ik heb een universitaire master en een coachopleiding afgerond. Daarnaast heb ik ervaring met het begeleiden van jongeren op gebied van onderwijs. Met veel plezier help ik jou bij het ontdekken van je unieke persoonlijkheid, talenten en interesses om zo de studie te vinden die het beste bij jou past. Ook uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om een studierichting te vinden die echt bij je past, maar weet ik ook hoe geweldig het is wanneer je vervolgens de studie hebt gevonden waar je écht happy van wordt! Als coach ben ik empathisch, positief ingesteld, nieuwsgierig en stel ik doelgerichte vragen. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat jij volledig jezelf kan zijn in de coachgesprekken!

Jessica

Studiekeuzecoach Groningen

Hallo! Leuk je hier te ontmoeten! Mijn naam is Jessica en ik ben de studiekeuzecoach in Groningen.

Ik vind het leuk om jou op dit belangrijke punt in je leven verder te helpen. Uit eigen ervaring weet ik hoe ongelooflijk belangrijk het is om te gaan doen, waar je energie van krijgt. Dan zit je lekker in je vel en kun je je volop ontwikkelen. Je staat dan midden in jouw leven! Ooit heb ik de studie bedrijfseconomie en accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Na een paar jaren, voelde ik dat mijn hart ligt bij mensen en hun kwaliteiten centraal te stellen. Daarom heb ik naast mijn werk een andere opleiding gevolgd op het gebied van lichaamsgerichte psychotherapie. Op dat moment van switchen had ik zo graag iemand gehad die met me mee had gekeken en me had geholpen bij al mijn vragen en twijfel. Nu werk ik bij de universiteit als projectcontroller én begeleidt ik mensen om de energie in zichzelf te ontdekken zodat ze ook plezier hebben in wat ze doen. Graag help ik jou bij het onderzoeken waar jij nou echt blij van wordt en welke studie bij je past. Wil je weten wat ik voor je kan doen, neem dan gerust contact met me op! Ik help je graag mee om tot een voor jou passende studiekeuze te komen.

exit