Neem vrijblijvend contact op
Studiekeuzecoaches

Leer onze studiekeuzecoaches kennen!

Onze studiekeuzecoaches hebben zowel ervaring met het studerende als met het werkende leven. Daarnaast hebben zij aantoonbare ervaring met het coachen van onze doelgroep. Zij kunnen zich daarom goed inleven in de belevingswereld van de studiekiezer en dringen snel door tot de kern.

We zijn trots te kunnen melden dat onze studiekeuzecoaches gemiddeld beoordeeld worden met een 8,8!

Onze studiekeuzecoaches

Maryvonne

Studiekeuzecoach Alkmaar

Hi! Ik ben Maryvonne en StudieKeuzeCoach in Alkmaar en omgeving.

Waarschijnlijk denk jij op dit moment na over welke studie je wilt volgen of ben je erachter gekomen dat de studie die je hebt gekozen niet bij je past. Je wil de juiste keuze maken, maar dat is niet altijd eenvoudig. Want wat wil je eigenlijk, waar word je blij van en waar liggen jouw kwaliteiten?

Best lastige vragen, maar daar staan we samen bij stil zodat je jouw antwoorden vindt. Stap voor stap leidt dit tot het maken van je keuze.

Zelf weet ik nog heel goed hoe moeilijk het is om te kiezen. Ik merkte dit ook bij studenten toen ik op een hogeschool werkte als docent. Twijfel, het echt niet weten of stoppen met de studie heb ik regelmatig gezien. Dus hoe fijn is het om echt goed en grondig uit te zoeken wat je wilt.

Ik ga graag met jou op onderzoek uit met als doel dat jij de studie vindt waar je vol vertrouwen en weloverwogen voor kiest!

Gabriëlle

Studiekeuzecoach Almere

Hoi studiekiezer! Ik ben Gabriëlle, jouw StudieKeuzeCoach in Almere en omgeving. Mijn allereerste studiekeuze kan ik me nog goed herinneren. Dat was Taalwetenschap in Amsterdam. Alles wat met taal te maken had vond ik interessant en Amsterdam vond ik geweldig. Maar tijdens de studie miste ik de koppeling met de praktijk. Ook had ik maar een paar uur per week college en dat gebrek aan regelmaat vond ik op dat moment in mijn leven best lastig. Zo merkte ik dat een studie kiezen meer inhoudt dan alleen iets interessant vinden. Ik stopte en maakte een nieuwe keuze, namelijk: Human Resource Management (toen heette dat Personeel & Arbeid). Die keuze paste wel als een jas! Inmiddels werk ik al een aantal jaren in het bedrijfsleven als HR Manager en inmiddels ook als (zelfstandig) loopbaancoach. Het maken van een studiekeuze is een belangrijk moment in je leven. Met de hoeveelheid keuzemogelijkheden wordt het er ook niet bepaald makkelijker op. Wat is het dan fijn als er iemand samen met jou onderzoekt wat jouw unieke talenten en interesses zijn en met een objectieve blik naar jouw situatie kijkt. Ik gun jou dat je straks vol zelfvertrouwen aan je nieuwe studie begint, maar nog belangrijker: dat je hebt geleerd hoe je dit soort belangrijke keuzes zelf kunt maken!

Mirjam

Studiekeuzecoach Amersfoort, Bussum & Hilversum

Mijn naam is Mirjam Schmidt en ik zal jouw StudieKeuzeCoach zijn in Amersfoort, Bussum en Hilversum. Ik ben erg benieuwd naar wie jij bent, waar je vandaan komt en hoe je in het leven staat. Zelf woon ik met mijn gezin in Loosdrecht. Ik ben best sportief en houd van veel sporten, bijvoorbeeld tennissen, suppen, zwemmen, duiken en skiën. Mijn carrière is heel divers geweest. Ik heb banen in het bedrijfsleven gehad en in de avonduren veel les gegeven. Toen ik wat later in het middelbaar onderwijs rolde, gaf ik niet alleen les maar maakte ik ook samen met leerlingen theatervoorstellingen. Ik ben nou alweer vele jaren coach van leerlingen en dat is precies waar ik energie van krijg: leerlingen coachen en helpen om hen de juiste studiekeuze te laten maken. Je maakt in je leven veel keuzes en er is niet één weg om je geluk te vinden. Maar geloof mij, een juiste studiekeuze is de basis van een mooie start van jouw carriére!

Janneke

Studiekeuzecoach Amsterdam en Amstelveen

Hoi! Ik ben Janneke, de StudieKeuzeCoach in Amsterdam & Amstelveen. Na het behalen van mijn master klinische psychologie heb ik een tijd als psycholoog gewerkt met jongeren en volwassenen met verscheidene (psychiatrische) problematiek. Later heb ik ook nog een coachopleiding gevolgd en ben ik gaan coachen. Mensen helpen is altijd mijn drijfveer geweest. Weet jij al wat jouw passie is? In mijn praktijk krijg ik veel te maken met loopbaanvragen van mensen die niet happy zijn met wat ze doen. Ik vraag me vaak af hoe het anders had kunnen lopen was er sprake geweest van begeleiding bij het maken van de soms moeilijke keuzes in opleiding en werk. Ik werk oplossingsgericht, maar in deze gevallen is het meer van een ‘genezende’ aard. Terwijl ik juist geloof in het motto ‘beter voorkomen dan genezen’ en dat is nou precies wat ik als keuzecoach kan doen. De scholier of student, jij dus, bijtijds ondersteuning bieden in het maken van keuzes die voor de rest van zijn of haar leven bepalend en helpend kunnen zijn. Zo’n keuze maken is nogal wat. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Samen gaan we op onderzoek naar je interesses, talenten en drijfveren, zodat jij uiteindelijk een goede en weloverwogen studiekeuze kunt maken en een geweldige studietijd tegemoet kunt gaan!

Astrid

Studiekeuzecoach Arnhem en Nijmegen

Hi! Mijn naam is Astrid, jouw StudieKeuzeCoach in de omgeving Arnhem & Nijmegen.

Voor mij was het op jonge leeftijd gelijk duidelijk wat ik wilde gaan doen; Hotelschool. Tot 2020 is mijn werkgebied altijd de Hotellerie geweest. Het was fantastisch maar ik miste een belangrijk aspect voor mij en dat is dat de mens centraal staat binnen de organisatie.

Ik heb altijd een enorme passie gehad voor mensen en waarom ze doen wat ze doen. Uiteindelijk heb ik mijn passie omgezet naar mijn werk, opleidingen gevolgd en zo is mijn carrière als coach ontstaan.

Uit eigen ervaring weet ik wat het met je doet als je een studiekeuze maakt die écht bij je past. De keuzes die ik heb gemaakt op studie- en werkgebied heb ik altijd gedaan met de gedachten; wat past echt bij mij en word ik hier blij van? Het voelt zo goed om op zo’n manier keuzes te kunnen maken! Helaas weet je niet altijd direct wat bij je paste en waar je blij van wordt.

Ik help je graag om dit samen met jou te gaan onderzoeken zodat jij uiteindelijk ook een studie kiest die echt bij jou past. Die studie waar jij blij van wordt en waar je zelfs energie van krijgt!

Liesbeth

Studiekeuzecoach Apeldoorn

Hallo, mijn naam is Liesbeth Brocken- Karmiggelt en ik ben StudieKeuzeCoach in Apeldoorn. Of je nu op het punt staat om een studie te kiezen of overweegt over te stappen en wat hulp nodig hebt, ik help je graag op weg.

Als moeder van twee tienerdochters en vanuit persoonlijke ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om een studie te kiezen die bij jou past. Met zoveel opties is het moeilijk te bepalen welke studie aansluit bij jouw interesses, talenten en toekomstperspectieven.

Dankzij mijn carrière bij verschillende bedrijven en in diverse functies heb ik veel inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik kan en vooral wat ik wil doen. Na het volgen van een Levenscoachopleiding vond ik mijn missie:  Mensen op weg helpen. Of het nu gaat om het kiezen van een studie of andere persoonlijke keuzes, ik sta klaar om je te ondersteunen.

Samen werken we aan het ontdekken van jouw persoonlijke kwaliteiten, interesses en welke studies jou aanspreken. Met persoonlijke begeleiding en een gestructureerde aanpak help ik jou een weloverwogen beslissing te nemen in het maken van een studiekeuze.

Trinke

Studiekeuzecoach Deventer en Zutphen

Weet je nog niet welke studie bij je past of kun je niet kiezen uit het aanbod van opleidingen? Dat kan ik mij goed voorstellen. Dit is niet voor iedereen meteen duidelijk. Zelf heb ik hier namelijk ook naar moeten zoeken.

Ik koos voor een studie internationale betrekkingen, want ik wilde wonen en werken in het buitenland en zo’n studie leek mij hier perfect bij passen. Verder had ik hier eerlijk gezegd niet een duidelijk beeld bij. Had iemand mij destijds maar gevraagd wat ik in dat ‘internationale’ zocht en hiermee wilde gaan doen. Dan had ik vast een andere richting gekozen.

Tijdens mijn loopbaan kwam ik er achter dat ik vooral blij word van werk op het gebied van mens en ontwikkeling. Ik heb hier later dan ook nog meerdere opleidingen en trainingen in gevolgd.

Nu ik jongeren help hun studie te organiseren, heb ik uiteindelijk gevonden wat mij het allerbeste past: ontdekken waar jij goed in bent, wat jou motiveert en hoe jij zorgt voor overzicht. Hierbij luister ik met aandacht naar jouw verhalen om te horen wat jou drijft en wat je belangrijk vindt. Ik geloof namelijk dat het vinden van de juiste studie niet alleen gaat om de studierichting, maar vooral om jou als persoon. Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Wat wil je later betekenen voor anderen?

Ik kijk ernaar uit samen met jou te ontdekken hoe jouw unieke talenten de wereld kunnen verrijken. Ervaar dit traject als een kans om jezelf te leren kennen en te kiezen voor een succesvolle en leuke studie die aansluit op jouw prachtige kwaliteiten en interesses!

Patricia

Studiekeuzecoach Haarlem

Mijn naam is Patricia, en ik ben StudieKeuzeCoach voor Haarlem, Bergen op Zoom en Zeeland. Mijn achtergrond ligt in de commercie en het HR werkveld. Ik ben geïnteresseerd in waarom mensen doen wat ze doen en hoe ze kijken naar zowel hun persoonlijke als werk gerelateerde ontwikkeling. Vanuit dit perspectief heb ik ervoor gekozen om organisatiepsychologie te gaan studeren, een coachopleiding te volgen en mij te certificeren als Talent Motivation Professional. Na jarenlange werkervaring in diverse sectoren als HR Business Partner/HR Project Manager ben ik in 2016 begonnen met mijn eigen bedrijf Pure Work Pleasure. Ik houd mij bezig met het begeleiden van mensen en organisaties bij ontwikkeling. Ik vind het fijn om vanuit deze rol mijn kennis en ervaring te delen. Ik krijg er energie van en het geeft mij voldoening om op deze manier een bijdrage te leveren. Je talenten en drijfveren ontdekken en mogen inzetten, plezier ervaren tijdens je studie en werk, energie krijgen en blij worden van wat je doet staat bij mij op de eerste plaats. Dit is de reden, dat ik graag studenten wil begeleiden om een goede studiekeuze te maken. Wat is er fijner dan wanneer je gelijk op het juiste pad zit! Hiermee creëer je een goede basis voor een leuke en zinvolle loopbaan met werkplezier. Ik kijk ernaar uit om samen met jou dit traject aan te gaan!

Silvia

Studiekeuzecoach Leiden, Den Haag en Gouda

Hoi Studiekiezer! Ik ben Silvia, jouw StudieKeuzeCoach in regio Leiden, Den Haag en Gouda. Wat goed dat je aan het ontdekken bent waar jouw kwaliteiten liggen en welke studie het beste bij jou zou kunnen passen! Ik help je daar graag bij. Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om de juiste studie te vinden. Zeker in deze tijd, met zoveel keuzemogelijkheden.

Ooit ben ik begonnen met een studie “ Frans”, omdat ik echt niet wist wat ik nou moest gaan doen. Dit bleek geen succes (ook al vond ik de Franse taal prachtig, maar alleen maar in een college zaal zitten en luisteren naar Franse geschiedenis verhalen bleek niet bij mij te passen). Uiteindelijk heb ik een studie “ International Business” afgerond in Amerika. Buiten het feit dat het natuurlijk geweldig was om in Amerika een studie te volgen, heb ik met de studie zelf weinig tot niets gedaan. Toch was het allemaal niet voor niets en hebben alle stappen op mijn pad bijgedragen aan daar waar ik nu ben.

Sinds een jaar of 10 doe ik dan ook echt waar ik blij van word en mag ik mensen coachen en begeleiden om de beste versie van zichzelf te worden en hoe fijn is het om dagelijks bezig te zijn met mensen en hun talenten? Ik word daar in ieder geval heel erg blij en gelukkig van! Verder heb ik twee inmiddels volwassen dochters, die ook zelf voor deze studie keuze momenten hebben gestaan, dus ook vanuit mijn rol als moeder heb ik deze processen van dichtbij mee mogen maken. In mijn vrije tijd sport en reis ik graag, en ook heb ik een grote passie voor muziek en maak ik rustgevende piano muziek.

Hoe mooi zou het zijn als jij ook jouw passie vindt? Stel je maar eens voor wat er allemaal mogelijk is voor jou?  Wat zijn nou jouw talenten, waar word jij nou echt blij van en waar krijg je nou echt energie van? Wat zou je ook doen als je er niets voor betaald zou krijgen?  Het is elke dag een kadootje om samen te ontdekken wat iemand echt wil in het leven. Stel je maar eens voor hoe het zou voelen als jij dat mag gaan doen waar jouw hart echt sneller van gaat kloppen!

Ik kijk er naar uit om samen met jou dit traject aan te gaan en te kijken wat jouw unieke talenten zijn en hoe jij deze in kunt gaan zetten in deze wereld. Want hoe mooi is het als je een studie kunt vinden die aansluit op jouw prachtige kwaliteiten en interesses. Laten we samen op onderzoek uit gaan naar datgene waar jij echt energie van krijgt, zodat we een studie kunnen vinden die echt bij jou past!

René

Studiekeuzecoach Eindhoven en Tilburg

Mijn naam is René Berden en ik ben de StudieKeuzeCoach van Eindhoven en Tilburg. Toen ik aan het einde van mijn middelbare schoolperiode kwam moest ik gaan kiezen, maar wat? Ik vond sporten altijd erg leuk en wilde hier graag wat mee gaan doen. Sportleraar, sport en economie, sportfysiotherapie. Allemaal opties die voorbij kwamen maar geen enkele sprak me echt aan. Zodoende besloot ik sport als hobby te houden en een studie te kiezen die me echt boeide: psychologie. Na een jaar psychologie ontdekte ik dat er ook zoiets bestond als sportpsychologie. Inmiddels ben ik afgestudeerd als sport- & prestatiepsycholoog en werk ik vaak met jonge mensen met een drive om hen optimaal te laten presteren. Ook ben ik me gaan bezighouden met welke dingen mensen nodig hebben om te kunnen floreren.

Een studiekeuze is een belangrijke keuze in je leven om dat die veel bepaalt voor je toekomst. Vaak worden de opleidingen en beroepen als uitgangspunt genomen en kijk je dan wat het beste bij jou past. Ik draai het liever om. Wie ben jij, welke talenten heb je en waar krijg je energie van? Dát is voor mij het uitgangspunt in een traject.

Ansje

Studiekeuzecoach Enschede en Oldenzaal

Dag studiekiezer! Samen een mooi en belangrijk doel dienen is waar mijn passie ligt! Een passende studie vinden voor jou waar jij mee verder kunt. Ik ben Ansje Swennenhuis, de StudieKeuzeCoach van Enschede & Oldenzaal. Ik spreek uit eigen ervaring hoe het is om, door omstandigheden, verkeerde keuzes te maken die je toekomst ongewild een bepaalde richting in duwen. Gelukkig is het moment om een nieuw pad in te slaan altijd het juiste moment om nieuwe en betere keuzes te maken. Ik heb dan ook na een economische studie en een kantoorbaan de keuze gemaakt om toegepaste psychologie te gaan studeren. Na vele jaren coaching en een verdiepende studie, ben ik nu bezig met het opzetten van mijn eigen praktijk. Voor de studieherkiezer geldt dan ook: “Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald”.  Ik kan niet wachten om je helpen in je zoektocht. Wij hanteren een geweldige methode die je stap voor stap steeds diepere inzichten geeft in waar je interesse, passie en kwaliteiten liggen. Ook persoonlijkheidsaspecten zoals ADHD of autisme hoeven geen belemmering te zijn. Ik spreek vaak met mijn broer (doctor in de chemie bij Saxion Hogeschool in Enschede) over passend onderwijs en alle inspanningen die gedaan worden om voor iedere unieke student de juiste studie mogelijk te maken! Jouw studie, jouw toekomst!

Pieter

Studiekeuzecoach Groningen en Leeuwarden

Hallo studiekiezer! Ik heet Pieter en ben StudieKeuzeCoach in de regio Groningen en Friesland. Als je voor StudieKeuzeAdvies kiest, gaan we samen onderzoeken welke opleiding of studie het beste bij jou past. 

Ook ik heb studiekeuzes gemaakt. Nou ja keuzes, na mijn middelbare school “koos” ik voor de studie Rechten. Waarom weet ik eigenlijk niet precies, vrienden gingen Rechten studeren en mijn vader had het gestudeerd en ik had me niet goed op iets anders georiënteerd. Na twee jaar ging dat mis: ik hield er mee op. Ik werd toen een tweede keus-kiezer en ben gaan bedenken welke studie ik dan wel zou willen doen. Uiteindelijk kwam ik uit bij Personeel en Arbeid. Een schot in de roos want ik vond het erg leuk. Vervolgens heb ik jaren gewerkt in deze richting bij diverse bedrijven. De laatste jaren werk ik als adviseur en coach en begeleid mensen die staan voor keuzes in hun loopbaan of studie.  

Ik kijk ernaar uit om jou te helpen bij het maken van een goede studiekeuze! In een aantal gesprekken gaan we op zoek naar jouw drijfveren, talenten en interesses om erachter te komen welk soort studie bij jou past. Vervolgens gaan we concreet onderzoeken welke opleidingen of studies daaraan beantwoorden. Het is een mooi en interessant traject dat leidt tot de keuze voor een studie die jou aanspreekt! 

Kim ter Horst

Studiekeuzecoach Hengelo

In mijn laatste VWO jaren heb ik zelf ervaren hoe lastig het is om een studiekeuze te maken. Er is tegenwoordig zoveel te kiezen in verschillende plaatsen. Ik heb destijds gekozen voor de opleiding Pedagogische Wetenschappen in Groningen, waarbij ik mijn focus gelegd heb op Orthopedagogiek en in het bijzonder de onderwijshoek. Het werken in het onderwijs sprak mij daarbij al snel aan.

In mijn werk als orthopedagoog heb ik al veel leerlingen uit zowel het basisonderwijs als voortgezet onderwijs individueel mogen begeleiden met verschillende hulpvragen. Soms kan een stukje diagnostiek (onderzoek) daarbij duidelijkheid creëren om inzicht te verkrijgen waar bepaalde problematiek vandaan kan komen (denk bijv. aan dyslexie of aandachtsproblemen).

Bij de leerlingen uit het voortgezet onderwijs gaat het veelal om studiecoaching waarbij ik samen met de leerling ga kijken naar onder andere planning en passende leertechnieken. Het mooie van leerlingen individueel begeleiden is dat niemand hetzelfde is en dat elke begeleiding maatwerk is, passend bij de leerling. Naast mijn werk ben ik moeder van twee jongens die bijna of net met de basisschool gestart zijn. Met mijn gezin maak ik graag leuke uitstapjes en gaan we graag op vakantie naar bijvoorbeeld Zeeland of Oostenrijk. In mijn vrije tijd doe ik aan Zumba, Fitness, ben ik graag buiten om een wandeling te maken en vind ik het gezellig om een hapje te eten in de stad.

Omdat ik werkzaam ben bij de vestiging van Lyceo in Hengelo zijn er korte lijntjes tussen mij en bijvoorbeeld de huiswerkbegeleiding of bijlessen die er gegeven worden. Mijn taak als StudieKeuzeCoach bij StudieKeuzeAdvies is hier een mooie aanvulling op en ik help je dan ook graag in je zoektocht naar een passende studie!

 

Aart

Studiekeuzecoach Maastricht, Roermond en Sittard

Ik ben Aart Smit, StudieKeuzeCoach in Maastricht, Roermond en Sittard. Na mijn studie psychologie heb ik in verschillende functies aan de Universiteit Maastricht gewerkt, waarna ik als psycholoog aan de slag ben gegaan. Het is mijn passie om mensen te begeleiden en te kijken waar hun kwaliteiten liggen. Het maakt mij blij als ik iemand kan helpen bij het maken van een belangrijke beslissing. In dit geval jouw studiekeuze. Het is niet altijd even makkelijk om tot een goede studiekeuze te komen. Wat wil je gaan studeren, wil je op kamers en waar, op welk niveau wil je studeren en wat wil je ermee bereiken op carrière gebied. Dit zijn enkele vragen die meespelen in het maken van een studiekeuze. Uit eigen ervaring weet ik wat hierbij komt kijken. Deze ervaring wil ik inzetten om samen met jou te gaan zoeken naar wat je drijft, waar je kwaliteiten liggen en hoe je hier invulling aan wil geven.

Angelina

Studiekeuzecoach Breda, Roosendaal, Dordrecht en Rotterdam

Hoi! Wat leuk om je op de website van StudieKeuzeAdvies te zien! Ik ben Angelina Muller, StudieKeuzeCoach in de regio Rotterdam. Je moet al zo veel keuzes maken in het leven en dan komt er ook nog de keuze voor een studie bij. Maar wat is de juiste?

Na mijn tijd op de middelbare school koos ik ook voor een studie waar ik uiteindelijk weinig mee heb gedaan. Na 20 jaar bij een groot internationaal bedrijf te hebben gewerkt, waarvan 15 jaar in HR besloot ik dat ik meer van betekenis wilde zijn in de maatschappij en kwam ik weer voor de keuze te staan; wat wil ik en welke studie past hierbij? Begeleiding van een coach en het maken van diverse testen hielpen mij hierbij. Ik koos uiteindelijk voor de beroepsopleiding tot coach, een keuze waar ik nog iedere dag achter sta. Ik kan je helpen door samen met jou te ontdekken wat je echt wilt in het leven; wat is jouw verlangen, je ambitie en je talent? Ik geloof sterk in jouw eigen kracht, het antwoord weet je vaak zelf wel, het moet alleen naar boven gehaald worden. Daarbij focussen we op wat er wél mogelijk is. Als je weet wat jij belangrijk vindt en dit in het dagelijks leven in gaat zetten dan kan je krachtige keuzes gaan maken. Stel je eens voor wat er dan allemaal mogelijk is. Ik kijk er naar uit om met jou te starten en een studie te vinden die bij jou past!

Kim

Studiekeuzecoach Den Bosch en Vught

Hoi! Ik ben Kim, jouw StudieKeuzeCoach in Den Bosch en Vught. Wat leuk dat je bezig bent met het zoeken naar een studie die bij jou past!

Jouw studiekeuze is een belangrijke stap op weg naar jouw toekomst. Ik weet uit ervaring hoe fijn en belangrijk het is om je studie en later je werk met energie en plezier te kunnen doen. Dan sta je echt in je kracht!

Ik krijg er energie van om mensen te ondersteunen in het helder krijgen van hun eigen talenten en krachten.

Wat zijn er veel mogelijke studiekeuzes en hoe maak je daarin nu de beste keuze voor jou? Belangrijk is het daarbij om te weten wat jij wilt, wat jij belangrijk vindt en wat jouw talenten en valkuilen zijn. Door het maken van opdrachten en tests en het voeren van gesprekken, gaan wij dit samen ontdekken. Ik help je graag bij deze ontdekkingsreis, zodat jij straks een studie kunt kiezen die bij jou past en waar jij energie van krijgt.

Barbara

Studiekeuzecoach Utrecht, Breukelen en Maarssen

Hi! Ik ben Barbara de Lang, StudieKeuzeCoach in Utrecht. “Een studiekeuze maken die echt bij jou past.” Dat is makkelijker gezegd, dan gedaan, toch!?

De twijfels en keuzestress die hierbij kunnen komen kijken zijn voor mij heel herkenbaar. Zowel vóór als na mijn studie heb ik diverse studie- en loopbaankeuzes gemaakt waardoor ik uit eigen ervaring dit “keuzeproces” en de bijkomende persoonlijke uitdagingen inmiddels heel goed ken! Daarom wil ik jou graag helpen om op een gestructureerde en persoonlijke manier de juiste studierichting te vinden. Ik vind het belangrijk dat jij straks een bewuste keuze kunt maken waarvan je weet dat deze bij jou past, zowel bij jouw kwaliteiten als bij jouw interesses!

Als onder andere organisatieadviseur, projectmanager en teamleider in zowel overheids- als commerciële organisaties heb ik door coaching, procesbegeleiding en mensgericht werken ervoor gezorgd dat de juiste persoon het juiste werk deed. Als loopbaanprofessional komen deze ervaringen mij nu ook goed van pas bij het coachen van volwassenen en jongeren!

Ilse

Studiekeuzecoach Zwolle

Hoi, wat leuk dat je ons gevonden hebt voor studiekeuzeadvies! Mijn naam is Ilse en ik ben StudieKeuzeCoach in Zwolle. Het moment dat ik zelf bezig was met het kiezen van een studie kan ik me nog goed herinneren; een leuke zoektocht, maar soms ook lastig en vol twijfels. Er zijn zóveel studies om uit te kunnen kiezen. Of je nu op het punt staat om een studie te kiezen of graag zou willen overstappen naar een studie die beter bij je past, ik help je graag bij dit belangrijke moment in je leven.

Na het afronden van de studie Arbeids- & Organisatiepsychologie ben ik als psycholoog aan de slag gegaan. Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen drijft en waar iemands kwaliteiten liggen. Vanuit deze interesse help ik jou graag in jouw studiekeuzeproces. Samen gaan we aan de slag om te ontdekken waar je blij van wordt, waar je interesses liggen en welke studie het beste bij jou zou passen, zodat jij uiteindelijk vol vertrouwen een weloverwogen studiekeuze kunt maken.

exit