StudieKeuze


Tijdens een studiekeuzetraject ga je met een persoonlijke coach uitgebreid aan de slag om te ontdekken wie jij bent, waar jouw interesses liggen en wat jouw mogelijkheden zijn. Ook helpen we je een toekomstbeeld te vormen; essentieel voor een goede keuze!
In het traject heb je coaching gesprekken met je persoonlijke Keuzecoach. Tussendoor ga je aan de slag met concrete opdrachten. Ook loop je mee met één of meerdere studies van je keuze. Aan het einde van het studiekeuzetraject heb je een overwogen keuze gemaakt voor de studie die echt bij je past!


In welke fase van je studiekeuze je ook bent; wij kunnen je helpen op de manier die jij nodig hebt. Welk ‘keuze-type’ ben jij?

• Je bent een serieuze scholier die zich goed wil voorbereiden op zijn toekomst.
• Je hebt geen idee wat je wilt. Je vindt alles (of niets) leuk en je twijfelt.
• Je bent nog bezig om te ontdekken wie je bent en welke studie bij je past.
• Je hebt al een idee wat je wilt gaan studeren maar wilt toch verder kijken dan je eerste ingeving.
• Je wilt gewoon hulp bij je studiekeuze!

Wij hebben speciale trajecten voor studenten die opnieuw moeten kiezen!

Doelgerichte trajecten

Onze trajecten zijn zo opgebouwd dat je, samen met je persoonlijke professionele coach, doelgericht toewerkt naar een studiekeuze.
Leren, ontdekken, ervaren & kiezen!

Kiezen met zekerheid

100% succesgarantie is er natuurlijk nooit, maar met het studiekeuzetraject van StudieKeuzeAdvies helpen we je goed op weg. Door jou te begeleiden in het hele traject is de kans op het maken van de juiste keuze groot. Dat scheelt frustraties, tijd & geld!

Bij jou in de buurt

StudieKeuzeAdvies biedt trajecten in vrijwel alle grote steden in het land. Zo zijn wij ook bij jou in de buurt. Kijk voor een locatie dichtbij huis onder het kopje ‘locaties’.
Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!