Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 088 - 3926353
Neem vrijblijvend contact op
Tarieven

Tarieven van onze trajecten

Bij StudieKeuzeAdvies vinden wij studiekeuze begeleiding een goede investering in de toekomst van scholieren en studenten. Wij vinden dan ook dat iedereen hier gebruik van moet kunnen maken. Dat is de reden dat we scherp in onze tarieven zitten. Mocht de financiering toch lastig zijn, dan is het in overleg mogelijk om in termijnen te betalen.

Omdat onze trajecten persoonlijk zijn, is het belangrijk dat het klikt tussen jou en je coach. Daarom is het intakegesprek geheel kosteloos. De genoemde prijs is inclusief materialen en 21% BTW.

Geïnteresseerd?

Neem contact op!

Studiekeuzetraject: €599

In dit traject begeleiden wij je stap-voor-stap naar een passende vervolgopleiding.

Stap 1: Oriëntatie
Met behulp van de TalentenTest, ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg, gaan we op zoek naar jouw talenten, interesses en motivatie. Samen met jouw persoonlijke situatie en wensen is dit de start van het traject.

Stap 2: Wie ben ik / wat kan ik?
Met gezamenlijke en individuele opdrachten gaan we op zoek naar wie je bent en wat jouw kwaliteiten zijn.

Stap 3: Blik op de toekomst
Het studiekeuzetraject is niet alleen gericht op jouw studiekeuze, we kijken ook naar de invulling daarna. Welk beroep en welke carrière passen bij jou en in wat voor soort werkomgeving kun jij het beste uit jezelf halen?

Stap 4: Studiekeuze
Aan het einde van het traject kun jij een weloverwogen keuze maken. In een afsluitend adviesrapport staat alles dat we gedaan hebben nog een keer netjes op een rijtje. Zo kun je altijd terugkijken naar alles wat je in het traject over jezelf ontdekt hebt.

Doelgerichte
trajecten
Eigen methode
Bij jou in
de buurt
exit