Neem vrijblijvend contact op
Tarieven

Tarief van ons traject

Bij StudieKeuzeAdvies vinden wij studiekeuze begeleiding een goede investering in de toekomst van scholieren en studenten. Wij vinden dan ook dat iedereen hier gebruik van moet kunnen maken. Dat is de reden dat we scherp in onze tarieven zitten. Mocht de financiering toch lastig zijn, dan is het in overleg mogelijk om in termijnen te betalen.

Studiekeuzetraject: €625

  • Gratis intakegesprek
  • 4 individuele sessies met een ervaren coach
  • Testen van Talentfocus
  • Een Keuzegids met daarin alle opleidingen op jouw niveau
  • 10 opdrachten met bijbehorende materialen
  • Een eindrapport met een samenvatting van jouw persoonlijke traject
  • En natuurlijk de juiste studiekeuze

Neem vrijblijvend contact op

StudieKeuzeCheck (online): €189

  • Testen van TalentFocus
  • Een online gesprek van 30 minuten met een ervaren coach om jouw testresultaten te bespreken

Neem vrijblijvend contact op

Hoe ziet het studiekeuzetraject er uit?

In dit traject begeleiden wij je stap-voor-stap naar een passende vervolgopleiding.

Stap 1: Oriëntatie

Met behulp van de testen van TalentFocus gaan we op zoek naar jouw talenten, interesses en motivatie. Samen met jouw persoonlijke situatie en wensen is dit de start van het traject.

Stap 2: Wie ben ik / wat kan ik?

Met gezamenlijke en individuele opdrachten gaan we op zoek naar wie je bent en wat jouw kwaliteiten zijn.

Stap 3: Blik op de toekomst

Het studiekeuzetraject is niet alleen gericht op jouw studiekeuze, we kijken ook naar de invulling daarna. Welk beroep en welke carrière passen bij jou en in wat voor soort werkomgeving kun jij het beste uit jezelf halen?

Stap 4: Studiekeuze

Aan het einde van het traject kun jij een weloverwogen keuze maken. In een afsluitend adviesrapport staat alles dat we gedaan hebben nog een keer netjes op een rijtje. Zo kun je altijd terugkijken naar alles wat je in het traject over jezelf ontdekt hebt.

StudieKeuzeCheck

Naast ons reguliere traject bieden wij ook een ‘studiekeuzecheck’ aan. Heb je al een duidelijk beeld van wie je bent en waar je interesses liggen maar twijfel je tussen een paar studies? Dan is deze optie wellicht geschikt voor jou!

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek

Studiefinanciering in het leenstelsel: hoe zit het?

Het is één van de meest besproken onderwerpen van de afgelopen jaren: de afschaffing van de basisbeurs en de gevolgen hiervan voor de studiefinanciering in het hoger onderwijs.

Halvering collegegeld: kom jij in aanmerking?

Start jij in september 2019 voor het eerst aan een bacheloropleiding aan een universiteit of hogeschool? Dan is er een grote kans dat jij het eerste jaar maar de helft van je collegegeld hoeft te betalen.

 

Wat moet je weten over het bindend studieadvies?

De ene leerling let er misschien helemaal niet op, de andere maakt zich er zorgen om: het bindend studieadvies in het hoger onderwijs.

 

 

Vragen of advies nodig?

Schroom niet om via het contactformulier contact met ons op te nemen en te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op!

Bel ons op 088 – 3926353

exit