Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 088 - 3926353
Neem vrijblijvend contact op
Apeldoorn

Studiekeuzeadvies Apeldoorn

Wanneer je uit Apeldoorn komt is één ding wel zeker. Op het moment dat gaat studeren ga je dit normaal gesproken in een andere stad doen. Weet jij al met welke studie je na je examen wilt gaan starten? Nee? Dan ben je niet de enige. In Nederland vinden veel scholieren het lastig om de juiste keuze te maken als het gaat om een vervolgstudie. Dat is ook niet zo gek, het aanbod is overweldigend. StudieKeuzeAdvies is een organisatie die jou helpt met alle vragen rond het keuzeproces. Als je bij ons een traject volgt weet je in elk geval zeker dat je hebt gekozen op basis van alle informatie die voorhanden is.

Trajecten voor kiezers

Elke student is uniek als het aankomt op studiekeuzevraagstukken. Soms heeft iemand nog geen enkel idee welke kant hij op wil, soms hoeft er maar tussen twee of drie studies gekozen te worden en soms valt de studiekeuzevraag precies tussen deze uitersten in. Wat jou situatie ook is, dankzij de professionaliteit van onze coaches kunnen wij zeker wat voor je betekenen. Welk traject het beste bij jou past inventariseren we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar jij de coach leert kennen en visa versa. Pas als jij er van overtuigd bent dat we jou op een goede manier van dienst kunnen zijn hak je de knoop door en ga je met ons in zee.

MBO, HBO of Universiteit

Afhankelijk van je middelbareschooldiploma en je eigen voorkeuren zal je gaan kiezen uit een studie of opleiding aan het HBO, MBO of de universiteit. Welke onderwijsvorm jouw voorkeur ook heeft, bij StudieKeuzeAdvies zijn we op de hoogte van alle opties en dus kunnen we voor elk gewenst onderwijsniveau het juiste traject bieden. Zelfs als je nog twijfelt aan het niveau dat het beste bij jou past is dat iets dat we samen met jou kunnen onderzoeken

Hoe bereik je ons?

Wij zijn uiteraard via e-mail en telefoon eenvoudig te bereiken. Wil je een afspraak maken of ben je op zoek naar meer informatie? Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen.

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intake gesprek

Doelgerichte
trajecten
Eigen methode
Bij jou in
de buurt
exit