Neem vrijblijvend contact op
Bergen op Zoom

Eerste studiekeuze

Woon je in Bergen op Zoom (of daar in de buurt) en ben je je aan het oriënteren op een vervolgstudie? Dan heb je vast al gemerkt dat er zoveel mogelijkheden zijn dat je je misschien afvraagt hoe je ooit de juiste studie moet kiezen. Het belang van een goede studiekeuze is niet te onderschatten. De overheid heeft de maatregelen met betrekking tot studeren behoorlijk aangescherpt. Hierdoor behoort de ‘eeuwige student’ tot het verleden en is het zaak om een weloverwogen keuze te maken. Het belangrijkste dat je je moet realiseren: het gaat om jou! Wat wil je? Welke opleiding past bij jou? Welke richting wil je uit? Heb je al een idee naar welke stad je wilt? Allemaal zaken die nu om aandacht vragen. Denk je dat je wel wat hulp kan gebruiken, of wil je gewoon eens een gesprek met een deskundige op dit gebied, dan is een traject bij StudieKeuzeAdvies in Bergen op Zoom misschien wel iets voor jou.

Het traject bestaat uit vier bijeenkomsten die focussen op oriëntatie, wie je bent en wat je kan, de toekomst en de uiteindelijke studiekeuze. Ook onderdeel van het traject is de TalentenTest: een met de Universiteit van Tilburg ontwikkeld onderzoek naar jouw talenten, interesses en motivatie. Samen met jouw enthousiaste en ervaren studiekeuzecoach kom je vanuit een brede oriëntatie tot een gedegen studiekeuze waar jij met zekerheid aan kunt beginnen!

LEES HIER MEER OVER HET TRAJECT BIJ EERSTE STUDIEKEUZE

 

Verkeerde studiekeuze

Wanneer je nogal teleurgesteld bent dat je hebt moeten stoppen met je studie, of wanneer je studie zo tegenviel dat je zelf de stekker er hebt uitgetrokken, kan de twijfel zomaar toeslaan. Wat nu, kan ik het wel? Het antwoord is even simpel als duidelijk: niet opgeven! Het feit dat je al eerder begonnen bent aan een studie op universitair of hbo-niveau geeft aan dat je de intelligentie echt wel in huis hebt. Dat neemt niet weg dat je bij het vinden van je nieuwe studie wel wat hulp kunt gebruiken.

StudieKeuzeAdvies heeft ervaring met de vragen waarmee jij geconfronteerd wordt en biedt jou graag een traject aan in Bergen op Zoom. Samen met een persoonlijke studiekeuzecoach ga jij aan de slag om er achter te komen welke studie aansluit op jouw persoonlijkheid, capaciteiten en wensen. Ook kijken we samen terug naar jouw eerdere verkeerde studiekeuze. Zo ben je er zeker van dat je deze keer wel de juiste studiekeuze maakt!

LEES HIER MEER OVER HET TRAJECT BIJ VERKEERDE STUDIEKEUZE

Locatie

De Melkfabriek – Bruinevisstraat 32, 4611HJ, Bergen op Zoom

exit