Neem vrijblijvend contact op
Wo opleiding kiezen

Hulp bij studiekeuze wo

Jij bent iemand die in het examenjaar van het VWO zit. In dat geval ligt het voor de hand om verder te gaan studeren. Waarschijnlijk oriënteer jij je op een studie aan één van de universiteiten in binnen- of buitenland. Natuurlijk wil je een studie die aansluit bij jouw kwaliteiten, wensen en interesses. Maar ook baanzekerheid en carrière mogelijkheden zijn belangrijk om mee te nemen in je keuze. Maar welke studie kies je nu? Wat past nou echt bij jou en waar ga je deze studie volgen? Vragen die wij je graag helpen beantwoorden.

StudieKeuzeAdvies: de professionals van nu voor de professionals van straks

Als jij iemand bent die alle mogelijkheden graag op een rijtje zet voordat je een definitieve beslissing neemt, dan is het volgen van een studiekeuzetraject bij StudieKeuzeAdvies iets voor jou. Wij duwen je niet in een bepaalde richting maar stellen samen met jou een persoonlijke keuzeprofiel op. Tijdens het traject heb je vier bijeenkomsten met jouw persoonlijke studiekeuzecoach. Deze bijeenkomsten draaien om de volgende thema’s:

  • Oriëntatie
  • Wie ben ik en wat kan ik?
  • Blik op de toekomst
  • De studiekeuze

Ook onderdeel van het traject is de TalentenTest: een met de Universiteit van Tilburg ontwikkeld onderzoek naar jouw talenten, interesses en motivatie. Zo heb jij aan het einde van het traject een weloverwogen keuze gemaakt voor een studie die écht bij jou past!

Meer weten? Kies dan hieronder welke situatie voor jou van toepassing is.

Ik ga voor het eerst een WO opleiding kiezen

Ik heb eerder een verkeerde WO opleiding gekozen

De studiekeuzecoaches van StudieKeuzeAdvies

De coaches die jou tijdens het traject begeleiden zijn stuk voor stuk professionals met ervaring en kennis op het gebied van studiekeuzeprocessen. Wij werken uitsluitend met coaches met een afgeronde universitaire studie.  Ze hebben ervaring in het begeleiden van jongeren en kennen de valkuilen, maar ook de kansen die ontstaan tijdens een individueel studiekeuzetraject.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intake gesprek.

exit