wo opleiding kiezen

Wo opleiding kiezen

Jij bent iemand die in het examenjaar van het VWO zit. In dat geval ligt het voor de hand om verder te gaan studeren. Waarschijnlijk oriënteer jij je op een studie aan één van de universiteiten in binnen- of buitenland. Natuurlijk wil je een studie die aansluit bij jouw kwaliteiten, wensen en interesses. Maar ook baanzekerheid en carrière mogelijkheden zijn belangrijk om mee te nemen in je keuze.  Maar welke studie kies je nu? Wat past echt bij en waar ga je deze studie volgen? Vragen die wij je graag helpen beantwoorden.

 

StudieKeuzeAdvies: de professionals van nu voor de professionals van straks
Als jij iemand bent die alle mogelijkheden graag op een rijtje zet voordat je een definitieve beslissing neemt, dan is het volgen van een studiekeuzetraject bij StudieKeuzeAdvies iets voor jou. Wij duwen je niet in een bepaalde richting maar stellen samen met jou een persoonlijke keuzeprofiel op. Vervolgens bespreken we en laten je ervaren welke studies hierbij aansluiten.  Hierdoor neemt de kans op een juiste studiekeuze spectaculair toe.

 

De Keuzecoaches van StudieKeuzeAdvies
De coaches die jou tijdens het traject zijn stuk voor stuk professionals met ervaring en kennis op het gebied van studiekeuzeprocessen. Wij werken uitsluitend met coaches met een afgeronde universitaire studie.  Ze hebben ervaring in het begeleiden van jongeren en kennen de valkuilen, maar ook de kansen die ontstaan tijdens een individueel studiekeuzetraject.

 

Trajecten van StudieKeuzeAdvies
Om een passende studiekeuze te maken hebben wij unieke trajecten ontwikkeld.

StudieKeuze Traject:  in dit traject begeleiden wij je stap-voor-stap naar een passende vervolgstudie [72% kiest dit traject].

StudieKeuze Plus Traject: dit traject is in de basis gelijk aan bovenstaande StudieKeuze Traject maar heeft enkele aanvullingen, geschikt voor scholieren en studenten die graag wat extra begeleiding ontvangen.