Studiekeuzeadvies Utrecht

Studiekeuzeadvies Utrecht

Als middelbare scholier uit Utrecht en omstreken ligt het voor de hand om je vervolgstudie aan een Utrechtse onderwijsinstelling te volgen. Toch zou het zomaar kunnen dat er in Utrecht geen studie is die voldoet aan je verwachtingen. Moet je dan maar het hele internet afstruinen en allerlei open dagen door het hele land bezoeken in de hoop dat je toch de studie vindt die bij je past? Nee, er is een betere oplossing, en ook nog eens bij jou in de buurt. StudieKeuzeAdvies helpt scholieren in Utrecht en omgeving bij het vinden van de juiste studie.

Jouw toekomst centraal
Bij StudieKeuzeAdvies vinden we dat het om jou moet draaien. Je studie bepaalt voor een gedeelte de rest van je leven dus het is belangrijk om goed naar de mogelijke opties te kijken. Doordat StudieKeuzeAdvies niet afhankelijk is van onderwijsinstellingen weet je zeker dat we je niet zomaar een aantal tips aan de hand doen die ons het beste uitkomen. Nee, ons studiekeuzetraject wordt op een professionele en onafhankelijke manier uitgevoerd. Er staat maar één persoon centraal en dat ben jij. Ligt je voorkeur bij een studie in Utrecht, dan zullen we je zeker informeren over de mogelijkheden, kies je er liever voor om in een andere stad te studeren, dan geef je dat gewoon aan. Wij helpen je om de juiste keus te maken. Misschien is dat wel een hele andere dan dat je eerst dacht.

Het traject
Het traject dat je ingaat bij StudieKeuzeAdvies is heel wat uitgebreider dan zomaar het invullen van een paar testjes. Als het zo eenvoudig was had je zelf wel even kunnen zoeken op Google. De professionals van StudieKeuzeAdvies weten echter precies waar ze mee bezig zijn. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin aan jou wordt duidelijk gemaakt hoe de procedure verloopt, beslis je of je met StudieKeuzeAdvies in zee gaat. Aan de hand van je persoonlijkheid, interessegebieden en sterke of minder sterke punten komen we samen met jou tot een duidelijk profiel aan de hand waarvan het kiezen van een studie een stuk eenvoudiger wordt. Een groot voordeel hierbij is ook nog eens dat je nooit ver zal hoeven te reizen. StudieKeuzeAdvies opereert gewoon in Utrecht!

Utrecht_pic

Contact
Heb je interesse in of vragen over de trajecten die StudieKeuze Advies jou te bieden heeft. Aarzel dan zeker niet om ons te benaderen. Bij een keuze voor de juiste studie komt nu eenmaal meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Waarom zou je dat in je eentje moeten regelen.

Locatie:  Oorsprongpark 7,  Utrecht       Zie map