Studiekeuzeadvies Leeuwarden

Studiekeuzeadvies Leeuwarden

Zit jouw middelbareschooltijd er inmiddels bijna op en heb je je Havo- of Vwo-diploma bijna op zak. Dan begint vanaf nu de mooiste tijd van je leven, je gaat studeren! Misschien is het voor jou, net als voor duizenden andere studenten in spe, wel heel lastig om een goede keuze te kunnen maken. Er zijn zoveel interessante studies, welke past nu echt bij jou? StudieKeuzeAdvies weet dat veel scholieren ontzettend veel tijd en energie in hun studiekeuze steken. Daarom bieden we jou een studiekeuzetraject aan waarin we je optimaal begeleiden naar de studie van je keuze. Wij zijn ‘gewoon’ actief in Leeuwarden, net als in overigens mee dan tien overige steden in Nederland. Om met ons in contact te komen hoef je dus de stad niet uit!

Jouw toekomst centraal
StudieKeuzeAdvies begeleidt aankomend studenten vanuit de filosofie dat de persoon, jij dus, centraal moet staan. Het gaat immers om jouw toekomst. Wij zijn in die zin slechts begeleiders van het proces. Wij geloven dat een weloverwogen studiekeuze een garantie biedt voor een vliegende start van je studentenloopbaan. Samen met ons ga je in gesprek over de mogelijkheden en ideeën die je zelf al hebt, waarbij wij een adviserende rol hebben. StudieKeuzeAdvies is onafhankelijk, waardoor wij geen extra motieven hebben om je keuze te beïnvloeden.

Het traject
Wil je met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden, dan ben je van harte uitgenodigd voor een eerste verkennende gesprek. Je merkt dan of onze manier van werken bij je aanslaat en je kan kiezen of je samen met ons het studiekeuzetraject ingaat. Het verkennende gesprek kost jou niets, en je bent ook nergens toe verplicht. Besluit je om één van onze trajecten te volgen, dan krijg je een professional toegewezen die een profiel van jou opstelt. Hierop wordt verder geborduurd tijdens het verloop van het traject. Uiteindelijk komen we samen met jou tot een studie die echt bij je past!

Contact
Als je geïnteresseerd bent in het volgen van ons traject of je wilt graag een eerste vrijblijvend gesprek, neem contact op met StudieKeuzeAdvies en geef aan dat je uit Leeuwarden of omgeving komt. Onze KeuzeCoach uit Leeuwarden neemt dan direct contact met je op.

Locatie:    Polluxweg 20,  Leeuwarden