Nieuwe studie kiezen in Den Haag

Nieuwe studie kiezen in Den Haag

Misschien is er op Den Haag als studentenstad wel niets aan te merken. Geldt dat ook voor je studie? Als het antwoord ‘ja’ is dan is dat natuurlijk ideaal. Helaas komen ontzettend veel studenten er gedurende hun studie achter dat ze een verkeerde opleiding hebben gekozen. Dan hebben we het niet over mensen die de studie, of een bepaald vak, even niet zo leuk vinden, maar over studenten die merken dat de huidige studie oprecht niet aansluit bij hun verwachtingen, capaciteiten en wensen. Vaak leidt dit ertoe dat de studie voortijdig wordt afgebroken. Herken jij je hierin? Dat betekent dat je een aantal belangrijke keuzes moet maken. Hoe nu verder? Wanneer je gestopt bent met je studie moet je op zoek naar een alternatief. Dat hoe je niet alleen te doen, daar helpt StudieKeuzeAdvies je graag bij.

 

Nieuwe studiekeuze Den Haag
Als (voormalig) student ken je het klappen van de zweep op een universiteit of hogeschool al wel een beetje. Toch kom je weer terug in een proces dat je al eens eerder hebt meegemaakt: de studiekeuze. Het feit dat je weet hoe het er in het hoger onderwijs aan toegaat is een voordeel dat we zeker gebruiken in het traject om jou een goede doorstart op hbo- of wo-niveau te bezorgen. Besluit je samen met ons uit te zoeken hoe je studietoekomst eruit ziet dan zijn wat ons betreft alle opties nog open. Uiteraard wordt er gekeken naar de mogelijkheden die er zijn in Den Haag (bijvoorbeeld de bachelors van de Haagse Hogeschool), maar het zou zo maar kunnen dat de studie die bij jou past in een andere studentenstad wordt aangeboden. Onze coaches kennen vrijwel alle mogelijkheden, dus de kans dat dé studie over het hoofd wordt gezien is uitgesloten.

 

Studiestoppers probleemgevallen?
Wat doet het feit dat je met je studie bent gestopt met je? De kans is aanwezig dat je twijfelt aan je eigen kunnen, en daardoor weinig vertrouwen hebt in een succesvolle voortzetting van je studieloopbaan. Misschien kwalificeer jij jezelf wel als een probleemgeval. Hier valt wel wat over te zeggen. Je bent niet de enige student die zijn studie afbreekt, verre van zelfs. Daar komt bij dat we bij StudieKeuzeAdvies in Den Haag wel meer zogenaamde “probleemgevallen” zijn tegengekomen. Wat je verhaal ook is, hoe je omstandigheden ook zijn: wij gaan uit van het potentieel dat je wel degelijk in je hebt. Ook wanneer je bijvoorbeeld al meerdere keren met een studie bent gestopt valt er met het juiste traject echt wel een oplossing te vinden. Een percentage van 96 procent klanttevredenheid zegt wel voldoende!

 

Contact Den Haag
De locatie van waaruit StudieKeuzeAdvies in Den Haag actief is is de Raamweg 4. Een afspraak is zo gemaakt!