Nieuwe studie kiezen in Almere

Nieuwe studie kiezen in Almere

Een nieuwe studie kiezen, dat doe je meestal niet uit luxe. Want de term “nieuwe studie” geeft aan dat er ook een “oude studie” was. Een studie waar je (al dan niet vrijwillig) mee bent gestopt. Om de één of andere reden was de studie waar je mee bent gestopt niet de juiste studie voor jou. Misschien was de studie te lastig en haalde je niet genoeg studiepunten, misschien sloot de studie totaal niet aan bij je verwachtingen en interesses. Hoe dan ook, je begon aan je studie met het idee om af te studeren, en dat is niet gelukt. Wat nu?

 

Keuzes maken in Almere
Het vinden van het antwoord op de vraag “wat nu?” wanneer je bent gestopt met de studie die je vol goede moed was begonnen is vaak lastig en vaak ook nogal spannend of eng. Veel studenten (misschien jij ook wel) die gestopt zijn met een studie zijn bang dat ze bij een tweede – of soms zelfs een derde of vierde – keer kiezen weer een “fout” maken. Dat ook de nieuwe studie niet succesvol kan worden afgerond. Een begrijpelijke angst, maar met de begeleiding die StudieKeuzeAdvies jou biedt niet terecht. We zijn onder meer actief in Almere, dus woon jij in deze stad of in de omgeving van Almere dan kan je vlak bij huis begeleid worden. Lekker praktisch. En bij StudieKeuzeAdvies zijn we gewend om studenten bij wie de eerste studiekeuze niet de juiste bleek te begeleiden. Daar hebben we zelfs het speciale “Opnieuw Kiezen-pakket” voor samengesteld. Dat is een speciaal studiekeuzetraject voor studenten die opnieuw gaan kiezen. Hierbij worden de ervaringen die je bij een vorige studie hebt opgedaan meegenomen in het keuzeproces. We kijken samen of een studie in Amsterdam (geografisch dicht bij Almere) voor de hand ligt, maar het kan ook best dat de studie die bij jou past in Maastricht, Groningen of Enschede wordt aangeboden. Aan de hand van jouw voorkeuren, interesses en kwaliteiten komen we met jou tot een concrete keuze.

 

Al gestopt? Of nog niet?
Ben jij een student die al met een studie is gestopt of ben je alleen nog maar (serieus) aan het overwegen om te stoppen? In beide gevallen is het geen slecht idee om contact op te nemen met StudieKeuzeAdvies. En wanneer jij in Almere woont ligt contact met onze studiekeuzecoach in Almere natuurlijk voor de hand.

 

Contact Almere
StudieKeuzeAdvies (SKA) opereert landelijk en dus zijn we actief in een groot aantal steden. Almere is er daar één van. Onze coaching in Almere vindt plaats op de locatie Antilopestraat 18-20. Neem via de website, per mail of telefonisch contact met ons op en een vrijblijvend kennismakingsgesprek is zo ingepland.