hbo opleiding kiezen

Hbo opleiding kiezen

Ben jij een scholier die in het eindexamenjaar van de Havo zit, of rond jij binnenkort een Mbo-opleiding af? Dan is de kans groot dat je graag verder wilt studeren aan een Hogeschool (Hbo). Je komt nu voor een lastige keuze te staan. Welke studie sluit goed aan bij jouw wensen en mogelijkheden en welke onderwijsinstelling is voor jou de beste? Vragen waar veel scholieren mee te maken krijgen. Weet je al precies wat je wilt gaan doen? Gefeliciteerd met je keuze! Twijfel je nog erg tussen twee (of meerdere) studies of heb je nog totaal geen idee welke kant je op wilt. Dat is geen ramp, een troost is dat veel studenten hier mee worstelen, je bent dus zeker niet de enige. Wij helpen je hier graag bij!

 

StudieKeuzeAdvies helpt jouw met je keuze!
Bij StudieKeuzeAdvies werken coaches die zich hebben gespecialiseerd in het geven van advies aan scholieren die in een keuzetraject zitten. Afhankelijk van jouw specifieke situatie gaan ze met jou een traject in waarbij op basis van je persoonlijkheidskenmerken, interne en externe motivatie en het vormen van een toekomstbeeld een duidelijk beeld krijgt van de studie die goed bij je past.

 

De coaches van StudieKeuzeAdvies
De coaches die jou zullen begeleiden als je bij ons een traject volgt zijn professionals die jou en je vragen serieus nemen. Al onze coaches hebben ervaring in het begeleiden van eindexamenscholieren en doorstromers vanuit het Mbo richting een passende Hbo-studie. Het traject wordt op een professionele manier begeleid doordat de coaches ervaring en veel kennis hebben in keuzeprocessen en een universitaire opleiding achter de rug hebben. Denk je dat wij iets voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we nodigen je uit voor een vrijblijvend gesprek in de buurt van je woonplaats.

 

Trajecten van StudieKeuzeAdvies
Om een passende studiekeuze te maken hebben wij unieke trajecten ontwikkeld.

– StudieKeuze Traject:  in dit traject begeleiden wij je stap-voor-stap naar een passende vervolgstudie [72% kiest dit traject].

– StudieKeuze Plus Traject:  dit traject is in de basis gelijk aan bovenstaande StudieKeuze Traject maar heeft enkele aanvullingen, geschikt voor scholieren en studenten die graag wat extra begeleiding ontvangen.