Neem vrijblijvend contact op
Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn de meest gevraagde en ervaren aanbieder op het gebied van studiekeuzeadvies. Onze coaches zijn jong waardoor zij dicht bij de studentenwereld staan en zich goed kunnen inleven in de situatie van de studiekiezer. Daarnaast hebben zij professionele ervaring met studiekeuzeprocessen. Wij vinden het belangrijk dat jij, als toekomstig student, serieus genomen wordt en zijn ons als geen ander ervan bewust dat een studiekeuze om meer gaat dan alleen een inhoudelijk advies. We laten je ontdekken wie jij bent en vertellen je uit onze eigen ervaring waar je aan begint. Wij hebben door heel het land coaches aan het werk, die jou optimaal kunnen begeleiden in jouw zoektocht naar een geschikte vervolgopleiding.

Unieke samenwerking

Uiteraard willen wij jou het beste bieden en je zo goed mogelijk begeleiden in je studiekeuzeproces. Om garantie op kwaliteit en doelgerichte trajecten te garanderen werken we samen met diverse experts; decanen, coaches, trajectontwikkelaars, universiteiten en middelbare scholen. Daarnaast zijn wij heel trots op onze samenwerking met Lyceo. Door hun expertise en ervaring in het begeleiden van middelbare scholieren, zijn we nog beter in staat om advies bij studiekeuze aan te bieden dat nauwkeurig aansluit bij eindexamenleerlingen en studenten.

LEES MEER OVER LYCEO

Waarom bij ons?

  • Wij zijn resultaatgericht
  • Wij zijn jong
  • Onze prijzen zijn scherp

 

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek (oud)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze methode

Om meer inzicht in jezelf en passende opleidingen te krijgen, vinden wij het belangrijk dat je persoonlijk wordt begeleid. Je gaat dan ook samen met een professionele studiekeuzecoach het traject in.

LEES HIER MEER OVER ONZE METHODE

Vragen of advies nodig?

Schroom niet om via het contactformulier contact met ons op te nemen en te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op!

Bel ons op 088 – 3926353

exit