Wie zijn wij

Wij zijn jonge coaches met professionele ervaring met (studie)keuzeprocessen en staan dicht bij de studentenwereld. Wij vinden het belangrijk dat jij als toekomstig student serieus genomen wordt en zijn ons als geen ander ervan bewust dat een studiekeuze om meer gaat dan alleen een inhoudelijk advies. We laten je ontdekken wie jij bent en laten je uit onze eigen ervaring vertellen waar je aan begint. Wij hebben door heel het land coaches aan het werk, die jou optimaal kunnen begeleiden in je zoektocht naar een geschikte opleiding.
Uiteraard willen wij jou het beste bieden en je zo goed mogelijk begeleiden in je keuzeproces. Om dit te garanderen werken we samen met diverse experts; decanen, coaches, trajectontwikkelaars, universiteiten en middelbare scholen. Daarnaast zijn wij heel trots op onze samenwerking met Bijlesnetwerk BV. Door hun expertise en ervaring in het begeleiden van middelbare scholieren, zijn we nog beter in staat om StudieKeuze advies aan te bieden dat nauwkeurig aansluit bij eindexamenleerlingen.

StudieKeuzeAdvies heeft (in samenwerking met diverse ontwikkelaars) eigen keuzetrajecten ontwikkeld. We werken met persoonlijke coachingsmethoden en originele oefeningen. Dat combineren we tot een traject waar jij aan toe bent. De professionele en getrainde coaches willen het beste in je naar boven halen.
Daarnaast geeft onze unieke samenwerking met Bijlesnetwerk BV ons de mogelijkheid om je te laten meelopen met studenten van voor jou potentiële studies; geen vooraf door de onderwijsinstelling geïnstrueerde studenten, maar 100% onafhankelijk en objectief.
Wij zijn resultaatgericht
Wij zijn jong
Onze prijzen zijn scherp