Neem vrijblijvend contact op
Talententest en Keuzegids

Talententest en Keuzegids

Een belangrijk onderdeel van het traject is de TalentenTest, waarbij de persoonlijkheid, interesses en motivatie van de scholier of student getest worden. Wanneer je start met het traject ontvang je ook de nieuwste Keuzegids: de enige echt onafhankelijke consumentengids die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. De TalentenTest en Keuzegids zijn een goede ondersteuning van het tracject en maken het kiezen van een studie nog makkelijker!

Interesse in een studiekeuzetraject? Neem vrijblijvend contact op

Keuzegids

Wanneer je een traject bij ons start, ontvang je ook de nieuwste Keuzegids met een online licentie. De Keuzegids is de enige echt onafhankelijke consumentengids die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. De Keuzegids maakt gidsen voor alle vier de Nederlandse onderwijsniveaus: mbo, hbo, bachelors en masters. De Keuzegids is op het gebied van studiekeuze een gezaghebbende naam. Iedereen die een vervolgopleiding kiest, of helpt bij die keuze, vindt in de Keuzegids een deskundige en prettige hulp. Met de online licentie is het mogelijk om alle onafhankelijke opleidingsinformatie online te bekijken.

Talententest

De TalentenTest is een met Tilburg University ontwikkelde test waarbij de persoonlijkheid, interesses en motivatie van de scholier of student getest worden aan de hand van 85 stellingen. De test kan ook worden ingevuld door een ouder of verzorger en een leeftijdsgenoot, óver de scholier/student. Als de test door iedereen is ingevuld, komt er een persoonlijke rapportage uit met de uitslagen van de test per onderdeel en subonderdeel. Hierin staan ook persoonlijke adviezen over mogelijke studierichtingen die samen met een persoonlijke studiekeuzecoach worden doorgenomen.

exit