StudieKeuzeAdvies

Wij helpen je bij het maken
van de juiste studiekeuze!

StudieKeuzeAdvies

In het studiekeuzetraject ga je aan de slag met een persoonlijke studiekeuzecoach om te ontdekken wie jij bent, waar jouw interesses liggen en welke mogelijkheden er zijn. In het traject heb je vier individuele sessies met jouw persoonlijke studiekeuzecoach. Tussendoor ga je aan de slag met verschillende opdrachten, testen en materialen zoals de TalentFocus tests en de Keuzegids. Met locaties door heel Nederland zitten we altijd bij jou in de buurt!

De studiekeuzecoaches van StudieKeuzeAdvies worden beoordeeld met gemiddeld een 8,8.

92% van de klanten van StudieKeuzeAdvies gaat met veel plezier en motivatie door naar het 2e jaar van de gekozen studie.

StudieKeuzeAdvies is de meest gevraagde partij op het gebied van advies bij studiekeuze in Nederland.

Eerste studiekeuze

 

Ga jij voor het eerst een opleiding starten maar heb je geen idee wat je wilt gaan doen? Lijken veel opleidingen je leuk waardoor je geen keuze kunt maken? Of wil jij je gewoon goed voorbereiden op de toekomst? Wij helpen je een passende keuze te maken voor een vervolgopleiding.

Verkeerde studiekeuze

 

Ben jij gestopt met een studie en weet je niet wat je nu wilt gaan doen? Of ben je nog bezig met een studie maar twijfel je of deze wel goed bij je past? Wij helpen je met het maken van de juiste studiekeuze! Aan het einde van het studiekeuzetraject heb je een overwogen keuze gemaakt voor de studie die ├ęcht bij jou past!

Studeren met ADD/ADHD of Autisme

 

Ben jij gediagnosticeerd met ADD/ADHD of Autisme? Dan is ons traject ook voor jou van grote toegevoegde waarde! Wij helpen je graag bij het krijgen van overzicht en het maken van de juiste studiekeuze.

exit