Studiekeuzeadvies Zwolle

Studiekeuzeadvies Zwolle

Het einde is nu eindelijk in zicht, je bereidt je voor op je examens en daarna ga je waarschijnlijk studeren, gefeliciteerd! Heb je al enig idee welke studie je wilt gaan volgen en in welke stad? Weet je het zeker? Mooi! Maar als je nog twijfelt is dat helemaal niet raar, en je bent zeker niet de enige. Het aantal mogelijkheden is zo enorm dat je soms het einde niet meer kan overzien. Niet getreurd, de oplossing ligt binnen handbereik. StudieKeuzeAdvies helpt je op een gedegen manier te kiezen voor de studie die bij jou past. En het mooie is, de oplossing ligt eigenlijk om de hoek. Speciaal voor scholieren uit Zwolle biedt StudieKeuzeAdvies jou een traject aan in je eigen stad, Zwolle dus!

Jouw toekomst centraal
Zoals we hier boven al opmerkten is het een bekend gegeven dat aankomende studenten last kunnen hebben van keuzestress. En zelfs al valt het voor jou met die stress misschien wel mee, het maken van de juiste keuze in één keer is wel zo handig (qua motivatie én qua financiën). Het allerbelangrijkste is dat jij zo dadelijk met een studie start waar je je ei in kwijt kunt. Het gaat tenslotte om jouw toekomst en jouw carrière! StudieKeuzeAdvies staat je bij in deze zoektocht met onze onafhankelijke professionals die kijken naar wat jij wilt en kunt. Door gebruik te maken van het studiekeuzetraject van StudieKeuzeAdvies heb je veel meer kans om er echt achter te komen waar jouw talenten liggen.

Het traject
Ben je benieuwd of de aanpak van StudieKeuzeAdvies ook bij jou aanslaat? Maak dan helemaal vrijblijvend een afspraak. Je zit gegarandeerd nog nergens aan vast en je krijgt een goede indruk van de inhoud van de trajecten die wij aanbieden. Bevalt dit gesprek goed dan wordt er een persoonlijk profiel voor je aangemaakt waarin diverse (karakter)eigenschappen van jou naar voren komen. Aan de hand hiervan maak je samen met één van onze professionals een eerste keuze. Door op deze manier te kijken naar je studiekeuze kan je al veel onzekerheden elimineren.

Contact
StudieKeuzeAdvies is op zoek naar jou, en misschien ben jij wel op zoek naar ons! Als dit het geval is moet je zeker contact met ons opnemen. Bekijk onze website voor verdere informatie en wanneer je vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen! Je hoeft er Zwolle niet eens voor uit, want  StudieKeuzeAdvies komt naar Zwolle!

Locatie:    Rodetorenplein 15,  Zwolle