Studiekeuzeadvies Tilburg

Studiekeuzeadvies Tilburg

Scholieren uit Tilburg die in de komende periode een definitieve keuze moeten maken over de vervolgstudie die ze willen gaan doen kunnen sinds kort ook in hun eigen stad een studiekeuze traject van StudieKeuzeAdvies volgen. Misschien is dit wel iets voor jou, want kiezen tussen die honderden verschillende studies is nog niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Denk jij dat je bij deze belangrijke keuze wel wat hulp kunt gebruiken dan is een traject van StudieKeuzeAdvies voor jou het overwegen waard.

Wat voor kiezer ben jij?
Iedereen heeft verschillende interesses en verschillende vaardigheden. De kans is groot dat je jouw interesses en vaardigheden mee laat wegen in de keuze voor een studie. Maar zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Dat is lastig! Daarom werken wij alleen met gediplomeerde studiekeuzecoaches die precies weten hoe ze jou moeten begeleiden tijdens het maken van de juiste keuze. Voor ons maakt het niet uit of je nog twijfelt tussen twee of honderd studies, in een gestructureerd één-op-één-traject komen we samen met jou zeker tot een oplossing.

Hoe werkt een SKA-traject?
Bij StudieKeuzeAdvies hebben wij diverse trajecten ontwikkeld die aansluiten op de verschillende keuzevragen die er onder scholieren leven. zo kan je onder andere kiezen uit een Studiekeuzetraject, een Studiekeuze Deeltraject, en een Studiekeuze Plustraject. Of je nu op zoek bent naar een vervolgopleiding op WO, HBO of MBO-niveau. Bij ons maakt dat niet uit. Ongeacht het niveau staan wij klaar om jou te begeleiden. Je maakt kennis met de studiekeuzecoach tijdens een vrijblijvend intakegesprek dat je helemaal niets kost. Klikt het tussen jou en de coach dan wordt er een stappenplan opgesteld waarbij we de keuzemogelijkheden met jou in kaart gaan brengen. Zo kom jij uiteindelijk tot een goede en afgewogen keuze.

Informatie opvragen
Ben je benieuwd of StudieKeuzeAdvies jou ook kan helpen met jouw keuzevraag? Kijk eens rond op de website of neem via e-mail of telefoon contact op met onze coaches voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Locatie:   Sint Josephstraat 135a, Tilburg              Zie map