Studiekeuzeadvies Rotterdam

Studiekeuzeadvies Rotterdam

Ben je een Rotterdamse scholier en ben je van plan volgend jaar te gaan studeren? Weet je al welke studie je gaat kiezen? Gefeliciteerd! Ben je er nog niet uit, dan is een studiekeuzetraject via StudieKeuzeAdvies misschien wel precies wat je zoekt. Wanneer je de kans op een juiste match tussen jou en je toekomstige studie zo groot mogelijk wilt maken, neem dan contact op met StudieKeuzeAdvies. Ook in Rotterdam staat StudieKeuzeAdvies klaar om scholieren te begeleiden bij het maken van de juiste studiekeuze.

Jouw toekomst centraal
We kunnen ons voorstellen dat je er ondertussen behoorlijk moe van wordt, op elke Open Dag waar je komt proberen hogescholen en universiteiten je ervan te overtuigen dat zij de instelling zijn die precies bij jouw wensen en ambities past. Niet zo gek, het is er een onderwijsinstelling alles aan gelegen om zoveel mogelijk studenten in te kunnen schrijven. Wanneer je besluit om samen met StudieKeuzeAdvies een traject te starten zul je merken dat wij volkomen onafhankelijk zijn. Het maakt ons niet uit of je uiteindelijk geneeskunde in Nijmegen of Rechten in Leiden gaat studeren. StudieKeuzeAdvies vindt het belangrijk dat je een keuze maakt die jouw verder helpt en bijdraagt aan een succesvolle en leuke studententijd.

Het Traject in Rotterdam
Wanneer je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor het volgen van een studiekeuzetraject bij StudieKeuzeAdvies kan je gewoon in Rotterdam bij ons terecht. Het eerste kennismakingsgesprek is helemaal vrijblijvend en verplicht je dus tot niets. Je zult echter direct merken dat de professionals van StudieKeuzeAdvies enthousiast en kundig zijn. Door het volgen van het traject kom je veel te weten welke studie bij je past zodat je je daar tijdens je vakantie in elk geval geen zorgen over hoeft te maken. Een goed begin is, zoals bekend, het halve werk. StudieKeuzeAdvies verzorgt voor jou dat goede begin.

Studiekeuzeadvies Rotterdam

Contact
Wanneer je denkt dat het traject van StudieKeuzeAdvies je kan helpen bij het maken van
de juiste keuze, of je wilt graag meer informatie over de mogelijkheden die StudieKeuzeAdvies biedt in de regio Rotterdam, neem dan contact met ons op.

Locatie:     Aert van Nesstraat 45         zie map