Studiekeuzeadvies Rotterdam

Studiekeuzeadvies Rotterdam

Woon je in (de omgeving) van Rotterdam en ga je binnenkort studeren? Dan kan je vast wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de studie die bij je past. Als je wat hebt rondgekeken op internet heb je vast al gezien dat je uit letterlijk honderden studies kunt kiezen. Hoe zorg je ervoor dat de kans om de studie te kiezen die bij je past zo groot mogelijk is? Door contact op te nemen met StudieKeuzeAdvies. Rotterdam is één van de steden waar StudieKeuzeAdvies actief is.

Jouw toekomst centraal
Samen met onze ervaren KeuzeCoach ga je een traject in waarin samen met jou wordt gekeken naar je wensen, mogelijkheden en sterke punten en de studiekeuze die hierbij past. StudieKeuzeAdvies onderhoudt nauw contact met diverse hogescholen en universiteiten. Toch hoef je niet bang te zijn dat we je in een bepaalde richting willen duwen, StudieKeuzeAdvies is volkomen onafhankelijk. Of je nu een voorkeur hebt om in Rotterdam te blijven en te gaan studeren aan de Erasmus Universiteit of de Hogeschool van Rotterdam, of je wilt juist liever weg uit de plaats die je al van jongst af aan kent, bij StudieKeuzeAdvies geef je zelf je voorkeuren aan waarna de mogelijkheden met jou worden doorgenomen.

Het traject
De professionals van StudieKeuzeAdvies staan in hun belevingswereld nog dicht bij de studentenwereld. Hierdoor zal je merken dat de gesprekken en het vervolgtraject soepel zullen verlopen. Of je nu totaal nog geen idee hebt van je studietoekomst of je wilt voor de zekerheid nog een second opinion met betrekking tot je eerste keus, bij StudieKeuzeAdvies sta jij centraal. Je bent van harte welkom bij StudieKeuzeAdvies, locatie Rotterdam. StudieKeuzeAdvies helpt je met een lastige beslissing en geeft je zo een ontspannen gevoel terwijl jij je voorbereidt op je studententijd.

Contact
Als je geïnteresseerd bent in het volgen van ons traject of je wilt graag een eerste vrijblijvend gesprek, neem contact op met StudieKeuzeAdvies en geef aan dat je uit Rotterdam of omgeving komt. Onze KeuzeCoach uit Rotterdam neemt dan direct contact met je op.

Locatie:    Wijnhaven 42, Rotterdam