Studiekeuzeadvies Nijmegen

Studiekeuzeadvies Nijmegen

Als scholier in Nijmegen weet je wat het is om in een studentenstad te wonen. De universiteit en de HAN maken immers een belangrijk deel uit van de stad. Binnenkort is het zo ver. Ook voor jou breekt de tijd van studeren aan. Weet je al wat je doet? Blijf je in Nijmegen of ga je naar bijvoorbeeld Amsterdam of Groningen? Wanneer je er nog niet helemaal uit bent wat je wilt gaan studeren en waar is StudieKeuzeAdvies precies de organisatie die je kan helpen. Wij gaan samen met jou op zoek naar de ideale studie die het best bij je past. Uiteraard hoef je hiervoor de stad niet uit!

Jouw toekomst centraal
Misschien ben je wel eens op een open dag van de universiteit geweest. Je zult dan vast wel hebben gemerkt dat iedereen probeert om jou er van te overtuigen dat je je studie echt hier moet gaan volgen. Dat is op zich een prima optie, maar zeker niet de enige. Kijk daarom verder dan je eerste gedachte en onderzoek samen met ons wat je nu echt wilt en wat jouw drijfveren zijn. Uiteindelijk moet jij namelijk een studie vinden waar jij enthousiast van wordt én blijft! Bij StudieKeuzeAdvies gaan we maar voor één ding. Jou begeleiden naar de studie waar jij het best tot je recht komt! Lijkt dat je wat? Dan staan wij altijd voor je klaar.

Het traject
Voordat je daadwerkelijk één van onze trajecten gaat volgen vindt er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. We willen zeker weten dat je vertrouwen in onze capaciteiten hebt voordat we officieel met je starten. De kosten die we maken voor het kennismakingsgesprek zijn voor onze rekening, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Kies je er vervolgens voor om met ons door te gaan dan volgt er een intensief coachingstraject waarbij we tot de bodem uitzoeken wat voor studie past bij jouw unieke persoonlijkheid. Hierdoor heb je veel meer kans een juiste keuze te maken, wat weer een hoop gedoe en frustratie voorkomt.

Nijmegen_pic

Contact
Contact met ons opnemen kan gewoon via onze website. We kennen Nijmegen en nodigen
je dan ook graag uit voor een gesprek. Wil je eerst nog wat meer informatie, geef het aan en wij beantwoorden je vragen. Een studiekeuzetraject in je eigen woonplaats, praktischer kan bijna niet!

Locatie:    Graafseweg 274, Nijmegen      Zie map