Studiekeuzeadvies Middelburg

Studiekeuzeadvies Middelburg

Als je straks (eindelijk) de trotse bezitter bent van je diploma gaat er een nieuwe wereld voor je open. Je bent vrij om te kiezen wat voor vervolgstudie je op wilt gaan pakken. Dat biedt ontzettend veel kansen, maar het kan er ook voor zorgen dat je door de hoeveelheid mogelijkheden bijna geen keuze kan maken. En als je een keuze hebt gemaakt, hoe weet je dan dat het de juiste is? Wij van StudieKeuzeAdvies weten dat er veel scholieren zijn die met deze vragen zitten. Omdat we vinden dat elke student op een goede en duidelijke manier een keuze moet kunnen maken bieden wij verschillende trajecten aan die jou een beter beeld geven van de mogelijkheden die specifiek op jou van toepassing zijn. Om de Zeeuwse markt te kunnen bedienen opereert StudieKeuzeAdvies (ook) vanuit Middelburg. Voor jou wel zo makkelijk.

Jouw toekomst centraal
Het kiezen van een studie is niet iets wat je in vijf minuten doet. Allerlei onderwijsinstellingen staan te springen om jou in te schrijven. Het is dus helemaal nog niet zo gemakkelijk om te kiezen. En dan moet je ook nog eens weten wat je wilt en wat je te wachten staat. In tegenstelling tot al die onderwijsinstellingen is StudieKeuzeAdvies volkomen onafhankelijk. Hierdoor is het voor ons mogelijk om jou objectieve informatie over geschikte opleidingen te geven. De enige aan wie we verantwoording moeten afleiden is namelijk onze klant, en dat ben jij?

Het traject
Na een eerste kennismakingsgesprek dat plaatsvindt in Middelburg beslis jij of je één van onze trajecten gaat volgen. Het kennismakingsgesprek is helemaal gratis en je zit nog nergens aan vast. Wanneer we samen met jou op zoek gaan naar de juiste studie worden er verdere uitgebreide gesprekken met je gevoerd. Hierdoor krijgen onze professionals een goed beeld van wat jou drijft en van wat jij verwacht. Aan de hand van een profielschets gaan we daarna stap voor stap met jou alle mogelijkheden na. Hierdoor vergroot je de kans op het maken van een juiste studiekeuze aanzienlijk.

Middelburg_pic

Contact
Om met ons in contact te komen en een afspraak te maken met StudieKeuzeAdvies Middelburg kun je direct contact met ons opnemen. Uiteraard kun je eerst ook nog vragen stellen of om advies vragen wat te doen in jouw specifieke situatie. Maak gebruik van onze expertise en zorg voor een goed begin van je studieloopbaan, wij staan voor je klaar.

Locatie: Lange Noordstraat 48, Middelburg        Zie map