Studiekeuzeadvies Maastricht

Studiekeuzeadvies Maastricht

Wanneer je als scholier in (de buurt van) Maastricht naar de middelbare school bent geweest staat er mogelijk een hoop te veranderen als je gaat studeren. Kies je ervoor om je vervolgstudie ook in Maastricht te volgen? Wordt de studie die je leuk vindt hier wel aangeboden? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging en wil je ergens anders in Nederland gaan studeren? Het kan ook goed zijn dat je nog helemaal geen idee hebt wat je eigenlijk wilt gaan doen. Geen enkel probleem, op dat punt komen wij inspringen. StudieKeuzeAdvies helpt je op een professionele manier om tot een goed afgewogen studiekeuze te komen.

Jouw toekomst centraal
StudieKeuzeAdvies heeft één doelstelling: voor en met jou de juiste studiekeuze maken. Het vinden van een geschikte studie is een belangrijke investering in jouw toekomst. Daar komen allerlei vragen bij kijken. Moet je doen wat je leuk vindt? Kun je beter een opleiding doen met een goed baanperspectief? Zitten er addertjes onder het gras waar je rekening mee moet houden. De professionals van StudieKeuzeAdvies zijn bekend met dit soort vraagstukken en geven je hier antwoord op. Het belangrijkste vinden we dat jij uiteindelijk een voortvarende start van je studietijd tegemoet gaat.

Het traject
Samen met onze mensen van StudieKeuzeAdvies bespreek je welke kant je op zou willen, of je bepaalde valkuilen ziet en wat jouw kwaliteiten zijn. We helpen jou je capaciteiten, interessegebieden en persoonlijkheid verder te ontdekken. Ook werken we samen aan een toekomstoriëntatie. Aan de hand hiervan maakt StudieKeuzeAdvies een persoonlijk profiel van je dat als leidraad dient voor het vervolg van het traject. Het kennismakingsgesprek kost jou niet, slechts wat tijd. Wanneer je er een goed gevoel bij hebt kun je er voor kiezen om één van de trajecten helemaal te volgen. Hier zijn verschillende opties die je met je persoonlijke coach zal bespreken.

Contact
StudieKeuzeAdvies is actief in meerdere steden in Nederland. Uiteraard willen we Limburg niet overslaan en daarom zijn we ook actief in Maastricht. Wil je een kennismakingsgesprek plannen in je eigen thuisstad, neem dan contact met ons op. Ook voor verdere informatie en het beantwoorden van vragen kan je ons direct benaderen.

Locatie:    Boschstraat 45,  Maastricht