Studiekeuzeadvies Groningen

Studiekeuzeadvies Groningen

Net als zo veel middelbare scholieren moeten scholieren uit Groningen, – daar hoor jij dus bij!- een keuze maken voor een vervolgstudie. Of je nu van plan bent om aan een universiteit te gaan studeren of aan een hogeschool, er zijn meer mogelijkheden dan je waarschijnlijk had gedacht. Het kan zo maar gebeuren dat je eigenlijk totaal geen idee hebt wat je moet kiezen en waaruit je kan kiezen. Het is dan verstandig om het goed aan te pakken. Waarom zou je wachten op die geniale ingeving die misschien nooit komt? StudieKeuzeAdvies begeleidt aankomend studenten op een goede en serieuze manier in hun studiekeuze. Wanneer je een studiekeuzetraject volgt bij StudieKeuzeAdvies weet je wat er allemaal te koop is op het gebied van opleidingen.

Jouw toekomst centraal
Wat iedereen ook tegen je zegt, hoeveel tips je ook krijgt, uiteindelijk maak jij zelf de keuze voor de studie die je wilt gaan volgen. Dat is precies de filosofie van StudieKeuzeAdvies. Wij geloven dat je zelf verantwoordelijk genoeg bent om een definitieve keuze te maken. Wat StudieKeuzeAdvies wel doet is jou begeleiden in het keuzetraject. Heel simpel, omdat je bij sommige belangrijke beslissingen best wel een extra steuntje kan gebruiken. Maak je keuze weloverwogen, maak gebruik van de expertise van StudieKeuzeAdvies.

Het traject
De trajecten die StudieKeuzeAdvies aanbiedt worden gemonitord door professionals die uitgebreide kennis van zaken hebben en zich goed kunnen verplaatsen in de belevingswereld van studenten en scholieren. Hierdoor is de kans op een geslaagde match tussen jou en degene die jou begeleidt groot. Tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek kan je dit zelf ervaren. Toch niet tevreden? Het eerste gesprek kost jou in elk geval niets. Wil je samen met ons in het studiekeuzetraject duiken, dan maken we een persoonlijk profiel van je aan de hand waarvan suggesties voor de juiste studie worden gedaan.

Groningen_pic

Contact
StudieKeuzeAdvies bevindt zich niet op één centrale plek in Nederland. In meerdere steden zijn we actief. Wat voor jou natuurlijk interessant is is het feit dat StudieKeuzeAdvies ook trajecten aanbiedt in de stad Groningen. Wij komen dus bij jou
in de buurt in plaats van andersom, wel zo praktisch! Voor meer informatie bezoek je gewoon onze site. We zijn maar een paar muisklikken bij je vandaan.

Locatie:   Brugstraat 7a, Groningen         zie map