Studiekeuzeadvies Enschede

Studiekeuzeadvies Enschede

Ben jij een eindexamenleerling uit (de omgeving van) Enschede? Dan is dit echt iets voor jou. Je bent op zoek naar een vervolgstudie maar om nu elke keer het hele land door te moeten reizen voor open dagen, dat is natuurlijk niet ideaal. Zeker niet als je er na een dag rondstruinen achterkomt dat de universiteit of de studie die je hebt bezocht behoorlijk tegenvalt. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste studie, of ben je er nog helemaal niet uit omdat je niet weet wat je kunt verwachten? Dan heeft  StudieKeuzeAdvies de oplossing. Wanneer je een studiekeuzetraject bij ons volgt krijg je zeker weten een veel beter beeld van de mogelijkheden die passen bij jouw specifieke persoonlijkheid. Om een traject bij ons te volgen hoef je ook geen uren in de trein te zitten, want wij zijn actief in een aantal steden, waaronder Enschede.

Jouw toekomst centraal
Een studiekeuze is geen keuze die je van de ene op de andere dag maakt. Er hangt namelijk nogal wat van af. In feite is dit namelijk de start van je professionele carrière. Het zou daarom zonde zijn om deze keuze niet de aandacht te geven die hij verdient. De mensen achter StudieKeuzeAdvies weten uit eigen ervaring wat er allemaal op je af kan komen als het eenmaal zo ver is. Daarom heeft StudieKeuzeAdvies een aantal trajecten ontwikkeld die speciaal ontworpen zijn om scholieren die willen gaan studeren te coachen bij het vinden van de juiste studie. Bij StudieKeuzeAdvies sta jij centraal. Het gaat om jouw toekomst, en daarom is het goed om te weten dat StudieKeuzeAdvies helemaal onafhankelijk is van welke hogeschool of universiteit dan ook.

Het traject
Omdat iedere scholier verschillend is kijken we tijdens het eerste gesprek welke trajectvorm het beste bij jou past. Dit eerste gesprek is gratis, en je hebt geen enkele verplichting om het traject te vervolgen. Wanneer je echter besluit dat onze manier van werken je aanstaat, wordt er in het vervolg van het traject een persoonlijk profiel van jou aangemaakt. Hierin staat een overzicht van persoonskenmerken, interesses en ambities. Aan de hand hiervan kunnen we met jou nagaan welke studie(richting) goed bij je past. Hierdoor kijk je naar mogelijkheden waar je zelf misschien nog niet eens aan gedacht had. Goed gestructureerde informatie leidt tot een betere keuze, dat ervaar je bij StudieKeuzeAdvies!

Contact
Voor informatie over onze trajecten, het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek of het inschrijven voor een studiekeuzetraject kan je terecht op onze website. Je hoeft sowieso niet helemaal naar de Randstad te reizen om met ons in contact te komen, onze professionals staan ook in Enschede voor je klaar. Iets voor jou? We horen graag van je!

Locatie:    Deurningerstraat 23C (Huyze Noord),  Enschede