Studiekeuzeadvies Eindhoven

Studiekeuzeadvies Eindhoven

Speciaal voor eindexamenscholieren en studenten in Eindhoven komt StudieKeuzeAdvies naar jouw stad toe. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van vraagstukken met betrekking tot studiekeuzeproblemen. Wanneer je om de één of andere reden wel wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de juiste vervolgstudie (Hbo/WO) kan je bij ons terecht. Omdat StudieKeuzeAdvies beseft dat veel scholieren het lastig vinden om de knoop door te hakken wanneer ze op zoek zijn naar de vervolgstudie die het best bij hen past, bieden wij verschillende studiekeuzetrajecten aan waarin op een professionele en prettige manier met jou wordt gezocht naar wat je nu eigenlijk echt wilt, en wie je echt bent. Hierdoor is de kans op een goede match tussen jou en je studie het grootst.

Jouw toekomst centraal
Het belang van de juiste studiekeuze is niet te onderschatten. Ruim 30% van de studenten blijkt in hun eerste jaar niet de juiste keuze te hebben gemaakt. Dit heeft als gevolg dat ze door blijven rommelen met een studie die ze niet trekt, of alsnog moeten switchen wat dan weer financiële consequenties heeft. Dit betekent natuurlijk niet dat jij je zorgen moet gaan maken. Het is de doelstelling van StudieKeuzeAdvies om jou een goed beeld te geven van de studie die je uiteindelijk kiest. Onze medewerkers weten waar ze mee bezig zijn. Een traject bij ons zorgt dus voor een stevige basis. Ervaar het zelf: Bij ons sta jij centraal!

Het traject
In eerste instantie weet je misschien niet direct wat je je bij onze werkwijze moet voorstellen. Misschien past onze manier van coaching wel helemaal niet bij jou… Wij weten echter zeker dat we je het nodige te bieden hebben bij je oriëntatie op je studiemogelijkheden. Daarom is het eerste kennismakingsgesprek gewoon op onze kosten, service van de zaak zogezegd. Bevalt het, dan krijg je een coach aangewezen die samen met jou exact nagaat wat je precies wilt, wat je precies zoekt, en uiteraard wat je precies niet wilt en zoekt. Ga met ons op zoek, en vind jouw ideale vervolgopleiding!

Contact
Als je geïnteresseerd bent in het volgen van ons traject of je wilt graag een eerste vrijblijvend gesprek, neem contact op met StudieKeuzeAdvies en geef aan dat je uit Eindhoven of omgeving komt. Onze KeuzeCoach uit Eindhoven neemt dan direct contact met je op.

Locatie:    Fransebaan 590M, Eindhoven