Studiekeuzeadvies Den Haag

Studiekeuzeadvies den Haag

Ben je een eindexamenleerling uit Den Haag en ben je op zoek naar de juiste vervolgstudie voor aankomend collegejaar? Als je het lastig vindt om een keuze te maken ben je niet de enige. Veel aankomend studenten worstelen met de keuze voor een studie die bij hen past. Niet zo gek ook als je bedenkt dat er mee dan 300 HBO- en universitaire opleidingen zijn waaruit je kan kiezen. Voorkom dat je door de bomen het bos niet meer ziet en kies voor een uitgebreid studiekeuzetraject van StudieKeuzeAdvies. Wij zitten bij jou in de buurt zodat je Den Haag niet uit hoeft om begeleid te worden in je zoektocht. Jij bepaalt, StudieKeuzeAdvies ondersteunt! De perfecte combinatie.

Jouw toekomst centraal
Terwijl je aan het nadenken bent over de studie die je wilt gaan volgen krijg je waarschijnlijk gevraagd en ongevraagd allerlei adviezen. Je praat er over met je vrienden, hebt het er over met je ouders en je decaan heeft ongetwijfeld ook nog de nodige tips. Maar wat is nou slim? Het antwoord is eigenlijk verrassend eenvoudig. Uiteindelijk moet je uitkomen bij een studie die het best past bij jou. Een studie waar je vol enthousiasme voor wilt gaan en waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom staan de professionals van StudieKeuzeAdvies ook in Den Haag klaar om je hiermee te helpen. Helemaal onafhankelijk zodat je niet in een bepaalde richting wordt geduwd, maar met aandacht voor jou en jouw wensen.

Het traject
Het studiekeuzetraject dat StudieKeuzeAdvies je aanbiedt bestaat uit een aantal onderdelen. Nadat je ons hebt benaderd volgt er een kennismakingsgesprek. Hierin wordt je tot niets verplicht maar krijg je de kans om in te schatten of het traject waardevol is voor jou en of er een klik is met de mensen van StudieKeuzeAdvies. Besluit je definitief om je aan te melden voor een traject dan wordt er een persoonlijk profiel opgesteld waarbij wordt gekeken naar je persoonlijke kenmerken, ambities en voorkeuren. Samen met de mensen van StudieKeuzeAdvies krijg je zo steeds duidelijker welke studie bij je past.

DenHaag_pic

Contact
Wil je meer informatie over de mogelijkheden die er voor jou zijn om je in te schrijven voor een studiekeuzetraject? Op de website krijg je een goed overzicht van wat de mogelijkheden zijn. Ook zie je hier waar in Den Haag de trajecten worden aangeboden. Wanneer je hulp kunt gebruiken bij het kiezen van je studie staan wij van
StudieKeuzeAdvies voor je klaar. In Den Haag maar ook in 14 andere Nederlandse steden.

Locatie:   Raamweg 4, Den Haag         Zie map