Studiekeuzeadvies Breda

Studiekeuzeadvies Breda

Wanneer je als middelbare scholier in Breda op zoek bent naar een vervolgstudie kan je natuurlijk dicht bij huis kijken. Misschien heeft de Avans hogeschool wel de opleiding die bij je past. Het kan echter ook zo maar het geval zijn dat je nog meer opties open wilt houden of dat je gewoon in een andere stad wilt gaan studeren. Hoe het ook is, het is belangrijk om je goed te laten informeren over de mogelijkheden die er zijn. Voor mensen die wel wat advies kunnen gebruiken bij het kiezen van een studie heeft StudieKeuzeAdvies een aantal interessante trajecten. Zo helpen wij jou om de studie te vinden die bij jou past. Gewoon in Breda!

Jouw toekomst centraal
Wat je ook kiest, uiteindelijk draait het om jou. Met een keuze voor een bepaalde studie sla je de weg in naar jouw toekomst. Daarom vindt StudieKeuzeAdvies het belangrijk om te benadrukken dat wij helemaal onafhankelijk opereren van onderwijsinstellingen. Het zal dus nooit gebeuren dat we jou een bepaalde kant op sturen, alleen maar omdat wij daar belang bij zouden hebben. Wij helpen je graag om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die er liggen. Of dat nu aan een universiteit of hogeschool is maakt voor ons niet uit. Het gaat ons om het eindresultaat. Een geslaagde samenwerking tussen jou en ons.

Het traject
StudieKeuzeAdvies heeft mensen in dienst die vanuit hun passie voor studenten, onderwijs en mensen in het algemeen het doel hebben om het beste uit mensen te halen. Wanneer wij je kunnen helpen met het kiezen van de studie die bij je past dan is ons werk geslaagd. Je kan bij ons rekenen op een vrijblijvend kennismakingsgesprek dat je niets kost, maar waarin je wel duidelijk krijgt hoe wij te werk gaan. Ben je na het kennismakingsgesprek enthousiast geworden, dan gaan we verder door een persoonlijk profiel van je op te stellen waarin je eigenschappen en ambities in worden meegenomen. Vervolgens werk je samen met één van onze professionals toe naar een keuzemoment.

Breda_pic

 

Contact
Om je in te schrijven voor één van onze trajecten, maar ook voor het opvragen van informatie of het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je via deze site contact met ons zoeken. Onze medewerkers zijn in Breda actief dus je hoeft in elk geval niet te lang te reizen om met ons te spreken.

 

Locatie:   Oranjesingel 11, Breda           Zie map