Studiekeuzeadvies Assen

Studiekeuzeadvies Assen

Als middelbare scholier in je examenjaar gaat er binnenkort een heleboel voor jou veranderen. Zeker als je in Assen of één van de omliggende gemeenten woont. Drenthe heeft nu eenmaal geen universiteit, en ook wanneer je een Hbo-studie overweegt is de kans groot dat je voor een onderwijsinstelling buiten de provinciegrenzen kiest. Hoe maak je in dat geval een goede keuze? Een vraag waar veel scholieren mee te maken krijgen. Als je denkt dat je bij het beantwoorden van die vraag wel wat hulp kan gebruiken heeft StudieKeuzeAdvies voor jou een oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in het coachen van scholieren die een vervolgstudie moeten kiezen. Geïnteresseerd? Lees dan vooral verder!

Jouw toekomst centraal
Natuurlijk hopen we voor je dat je vooral heel veel zin hebt in deze nieuwe fase van je leven. Eindelijk kan je kiezen voor een studie die precies bij jou past. De tijd dat je verplichte vakkenpakketten af moest werken is nu definitief voorbij! Tegelijkertijd maakt die keuzevrijheid het soms ook lastig. Wat wil ik? Waar ben ik goed in? En waar vind ik een onderwijsinstelling waar ik me goed kan ontplooien. Belangrijke vragen die serieus genomen moeten worden. Uiteindelijk is er namelijk maar één persoon om wie het draait. En die persoon ben jij! StudieKeuzeAdvies begrijpt dat heel goed, en daarom kijken we ook precies naar wat bij jou past. Dit maakt StudieKeuzeAdvies waar doordat we volstrekt onafhankelijk opereren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat we je in een bepaalde richting pushen.

Het traject in Assen
Wanneer je geïnteresseerd bent in een studiekeuzetraject kan je bij ons uitstekend terecht. Onze professionals hebben de scholier centraal staan. Dit zul je al merken tijdens het eerste kennismakingsgesprek dat, uiteraard, voor onze rekening komt. In het gesprek leggen we je exact de procedure uit die we gaan volgen. Besluit je om een volledig traject te gaan volgen dan wordt er aan de hand van een persoonlijk profiel gekeken welke studie of studies het best bij jou passen. Valt het kennismakingsgesprek toch minder positief uit dan je had gehoopt? Geen nood, je bent nog tot niets verplicht. Het eerste gesprek is volstrekt vrijblijvend.

Assen_pic

Contact
Contact kun je uiteraard via de website met ons opnemen. Heb je vragen, stel ze dan gerust. Als je een eerste gesprek wilt plannen is dat natuurlijk ook prima. We zijn actief in Assen, dus qua reistijd is dat voor jou ideaal. Laat dus snel wat van je horen als je denkt dat we iets voor je kunnen betekenen!

Locatie:  Overcingellaan 17, Assen            zie map