Studiekeuzeadvies Amersfoort

Studiekeuzeadvies Amersfoort

Je weet nog niet wat je na je eindexamen moet gaan studeren, of je bent van plan om over te stappen naar een studie die beter bij je past dan je huidige studie, waarschijnlijk is dat de reden dat je hebt gezocht naar Studiekeuzeadvies in Amersfoort. Dat komt goed uit, want dat is precies waar StudieKeuzeAdvies voor is. We merken de laatste tijd dat steeds meer mensen wel wat hulp kunnen gebruiken bij het maken van de juiste keuze, en waarschijnlijk ben jij ook zo iemand.

Hoe StudieKeuzeAdvies te werk gaat
StudieKeuzeAdvies houdt zich bezig met het begeleiden van jongeren (eindexamenleerlingen en studenten) die een studiekeuzevraagstuk hebben. In de meeste gevallen komt het er op neer dat de juiste keuze moeilijk gemaakt kan worden. Dat is precies het punt waar wij op inspringen. In een eerste kennismakingsgesprek leer je ons kennen, en wij leren jou kennen. Dit kennismakingsgesprek is helemaal vrijblijvend. Wel kunnen we je dan al informeren over het traject dat goed bij jou zou passen. Heb je het idee dat wij de juiste partij zijn om jou in je studiekeuze te begeleiden dan plannen we graag een traject met je in. Wij maken geen gebruik van standaard testjes, maar geloven in de persoonlijke benadering. Het blijkt dat deze methode zeer goede resultaten oplevert.

MBO, HBO of WO
Op welk niveau jij ook wilt gaan studeren, voor onze benadering maakt dat niet uit. Wij kijken naar de persoon achter de studiekiezer en zullen je dan ook niet in een bepaalde richting pushen. Of je uiteindelijk rechten of toegepaste psychologie gaat studeren, het gaat er om dat de studie bij jou als persoon past. Ongeacht de richting, ongeacht het niveau.

Meer weten?
Denk jij dat een studiekeuzetraject wel wat voor jou kan zijn? Dan is het simpel: bel of mail ons voor meer informatie en plan een kennismakingsgesprek in met één van onze professionele coaches.