Neem vrijblijvend contact op
Studeren in het buitenland? Waarom niet?!

Studeren in het buitenland? Waarom niet?!

De laatste jaren zijn de mogelijkheden op het gebied van studiekeuze enorm toegenomen. Verspreid over Nederland staan universiteiten en Hogescholen klaar om je met open armen te ontvangen bij één van hun studies. Studiekeuzeadvies helpt je bij het maken van een goede keuze. De wereld houdt echter niet op te bestaan buiten Nederland, sterker nog communiceren, handelen en studeren in of met het buitenland neemt een enorme vlucht. Door het internet wordt het steeds eenvoudiger om studies en universiteiten te bekijken over de hele wereld.

Studeren in het buitenland

De mogelijkheid om een (een gedeelte van) je studie in het buitenland te volgen wordt door steeds meer studenten aangegrepen. Misschien heb je dat zelf ook al eens overwogen. Heb je ambitie om in het buitenland te studeren, geef dat dan vooral aan tijdens een gratis intakegesprek bij StudieKeuzeAdvies. Samen kijken we met jou naar de mogelijkheden, de knelpunten, maar natuurlijk vooral naar je verwachtingen.

Je studie in het buitenland volgen geeft je naast een fantastische ervaring ook nog eens de kans om aan te tonen dat je een ondernemend type bent. Veel bedrijven zijn tegenwoordig op zoek naar mensen met buitenlandervaring en een “out-of-the-box-mentaliteit”. Toch is het oppimpen van je CV niet de reden voor StudieKeuzeAdvies om met jou te kijken naar de mogelijkheden van een studie in het buitenland. Ons doel is boven alles om jou te begeleiden in het keuzeproces naar een studie die bij je past en waar jij je op je plek voelt. Blijkt dat een studie aan een Nederlandse onderwijsinstelling te zijn? Prima! Is het buitenland voor jou een goede en reële optie? Ook goed! Bij StudieKeuzeAdvies overwegen we gewoon alle mogelijkheden.

StudieKeuzeAdvies denkt breed

Misschien vind jij de studie van je dromen wel in Leuven, Cambridge of op Harvard. Misschien ook wel “gewoon” in Groningen of Nijmegen. De keuze is enorm, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Dat is niet iets om je ongemakkelijk over te gaan voelen, maar juist een mogelijkheid die je moet aangrijpen. Houd de opties open, StudieKeuzeAdvies begeleidt jou naar de studie die bij je past. Heel simpel, omdat wij geloven dat succes begint met plezier en motivatie!

exit