ProfielKeuze havo

ProfielKeuze havo

Zit jij (of uw kind) in havo 3? Dan zal er komend jaar een profielkeuze gemaakt moeten worden. Deze profielkeuze is de eerste grote stap in de richting van een latere studiekeuze en toekomst. Dit maakt het een belangrijke keuze, die lang niet altijd eenvoudig is.

Op de havo zijn vier verschillende profielen die gekozen kunnen worden:

– Natuur & Techniek

– Natuur & Gezondheid

– Economie & Maatschappij

– Cultuur & Maatschappij

Elk profiel heeft een aantal profielvakken, die samen met de basisvakken en keuzevakken je totale vakkenpakket vormen. Maar op grond waarvan moet je nu een profiel kiezen? En welke keuzevakken zijn verstandig hier nog bij te nemen?

De KeuzeCoaches van StudieKeuzeAdvies hebben kennis van en ervaring met (hulp bij) deze profielkeuze. Deze kennis hebben we omgezet in een specifiek en doelgericht traject; ProfielKeuze voor havo & vwo.

In dit traject ga je samen met een professionele KeuzeCoach ontdekken waar jouw interesses en kwaliteiten liggen, een toekomst oriëntatie doen en op basis hiervan een passend profiel uitkiezen. Ook bekijken we samen welke keuzevakken jouw optimaal kunnen voorbereiden op je toekomst. Door je in een vroeg stadium te oriënteren op een profiel en keuzevakken, zet je een eerste stap op weg naar een goede studiekeuze!