Nieuwe studie kiezen in Zwolle

Nieuwe studie kiezen in Zwolle

Studeren in Zwolle leek voor jou waarschijnlijk de perfecte manier om aan een goed cv te werken, of gewoon dé plek om een studie te volgen die je leuk vond. Voor veel studenten geldt dat nog steeds, maar niet langer voor jou: je bent namelijk gestopt met je studie. Een ding is wel duidelijk: met die intentie ben je in elk geval niet van start gegaan. Laten we over een aantal zaken maar direct helder zijn; (moeten) stoppen met je studie is zelden leuk, het is niet goed voor je zelfvertrouwen en dankzij het huidige leenstelsel is het ook iets dat nogal prijzige consequenties heeft. Tot zover het slechte nieuws. Het positieve nieuws is dat stoppen met je studie zeker niet betekent dat je alle kansen op een carrière uit je hoofd mag zetten. Het is belangrijk dat je nu de juiste keuze maakt. Als je slim bent schakel je tijdens dit proces een aantal professionals in. Niet omdat je zelf je eigen boontjes niet zou kunnen doppen, maar wel omdat professionele begeleiding de kans op een juiste keuze enorm vergroot. StudieKeuzeAdvies is de naam die je in dit geval moet onthouden.

 

De juiste keuze maken in Zwolle
Het klinkt nogal gemakkelijk wanneer iemand tegen je zegt dat je dit keer “gewoon” wel de juiste studiekeuze moet maken. Dat weet je zelf namelijk ook wel, maar tegelijkertijd weet je hoe lastig dit kan zijn. Dat weten onze keuzecoaches ook, maar ze weten misschien nog wel beter hoe je een student kan begeleiden in zijn zoektocht naar de juiste studie. Wij gaan er bij SKA vanuit dat er met je intelligentie niets mis is. Je bent namelijk al een keer aangenomen op een studie met dank aan bewezen competenties (uitgedrukt in een diploma). De vraag is alleen nog maar welke studie bij jou past. Om dat goed uit te vinden nemen we de tijd die nodig is om deze vraag te beantwoorden. Het resultaat is dat meer dan 95 procent van onze klanten op een studie terechtkomt die bij hem of haar past.

 

Studietwijfel in Zwolle
Ook wanneer je nog niet zeker weet of je met je huidige studie gaat stoppen kan het heel nuttig zijn om contact op te nemen met StudieKeuzeAdvies in Zwolle. Je loopt namelijk al wel rond met de vraag of deze studie wel de juiste is. In een kennismakingsgesprek met onze keuzecoach in Zwolle kan je deze twijfels bespreken met een professional die je waardevolle adviezen geeft waardoor het eenvoudiger wordt om de knoop door te hakken.

 

SKA Zwolle
Wil jij graag in contact komen met onze keuzecoach in Zwolle dan is dat snel te regelen. Door even een mailtje te sturen of een telefoontje te plegen kan je een afspraak regelen. Het eerste gesprek is vrijblijvend. In Zwolle zijn wij actief op de Kamperstraat 35a.