Nieuwe studie kiezen in Utrecht

Nieuwe studie kiezen in Utrecht

In Utrecht kan je voor wat betreft het kiezen van een studie allerlei kanten uit. Van Universiteit Utrecht tot Hogeschool voor de Kunsten en van Hogeschool Tio tot de Marnix Academie. De kans is groot dat in Utrecht de studie te vinden is die bij jou past. Dat is de positieve kant van het verhaal, het kan namelijk ook heel anders. Namelijk dat je wel in Utrecht terecht bent gekomen maar niet bij de studie die bij je past. Wat doe je in zo’n geval? In feite is het even duidelijk als lastig: wanneer je bezig bent met een studie die niet bij je past heeft het geen zin om door te modderen. Misschien heb je dat zelf ook geconcludeerd en ben je zelfs al gestopt met je studie. Ben je gestopt, of ga je stoppen dan weet je in elk geval wat je te doen staat: opnieuw een studie kiezen. Dat kan lastig, en zelfs een beetje eng zijn, dus is het in elk geval noodzakelijk om de kans op succes zo groot mogelijk te maken. StudieKeuzeAdvies kan je daar uitstekend bij helpen, want het begeleiden van (aankomend) studenten is onze corebusiness.

 

Begeleidingstraject studiekeuze Utrecht
Ben jij een student die van studie wil of moet switchen, dan is StudieKeuzeAdvies een partij die je in dit proces kan begeleiden. Onze coaches zijn gewend om de vragen te tackelen die jij in jouw situatie hebt. Op basis van je eerdere ervaringen, je specifieke persoonlijkheid en de verwachtingen en wensen die voor jou van belang zijn komt de keuzecoach met jou tot een concreet antwoord op de vraag “welke studie past het best bij mij?” Daarbij sluiten we niet op voorhand mogelijkheden uit, maar starten we juist met een open vizier. Het doel is simpel: we willen jou binnenkrijgen bij een studie die goed aanvoelt en die je af kunt ronden. StudieKeuzeAdvies is uiteraard onafhankelijk, dus het is niet zo dat wij voorkeur hebben voor een bepaalde uitkomst.

 

Maak kennis met de coach in Utrecht
Voordat je definitief besluit dat een studiekeuzetraject bij SKA voor jou een goede optie is wil je natuurlijk graag weten of je een klik hebt met de coach. Dat vinden we zelf ook belangrijk, en daarom is een eerste kennismakingsgesprek altijd helemaal vrijblijvend. Ook wanneer je nog niet helemaal zeker weet of je al dan niet met je huidige studie gaat stoppen kan een eerste gesprek met een keuzecoach verhelderend werken.

 

Afspraak maken in Utrecht
Ben je benieuwd wat SKA in Utrecht voor je kan betekenen in je zoektocht naar de juiste studie? Een afspraak (via mail, telefoon of berichtje op onze site) is zo gemaakt. De gesprekken in Utrecht vinden plaats op locatie Oorsprongpark 7.