Nieuwe studie kiezen in Rotterdam

Nieuwe studie kiezen in Rotterdam

Je was student in Rotterdam, bijvoorbeeld aan de Hogeschool Rotterdam of de Erasmus Universiteit. Misschien sta je zelfs nog ingeschreven, maar je weet inmiddels vrijwel zeker dat je gaat stoppen. Laten we eerlijk zijn: dat was niet hoe jij het vooraf bedacht had. In elk geval moet je op dit moment gaan bedenken hoe je verder wilt gaan. Nieuwe studie in Rotterdam? Of kijk je breder? Het belangrijkste is dat je dit keer de juiste keuze maakt. Om je hierbij te helpen hebben we speciaal voor ‘studiestoppers’ het traject Opnieuw Kiezen ontwikkeld.

 

Traject voor studiekeuze Rotterdam
Hoe je je voelt nu je gestopt bent met studeren, of wanneer je binnenkort gaat (of moet) stoppen is erg afhankelijk van hoe jij als persoon in elkaar zit. Bij sommige studiestoppers ontstaat paniek, anderen twijfelen aan hun eigen capaciteiten, en weer anderen proberen de situatie zo ontspannen mogelijk te bekijken. Hoe het voor jou ook aanvoelt dat je moet stoppen: leuk is anders. Daar komt nog eens bij dat er wel het één en ander afhangt van de manier waarop je de situatie een vervolg geeft: bij de pakken neerzitten is misschien begrijpelijk, het helpt je niet naar de nieuwe studie die wél bij jou past. Hulp vragen om de juiste keuze te kunnen maken is verstandig. StudieKeuzeAdvies is een organisatie die de situatie waar jij nu in bent beland kent. Wij begeleiden in persoonlijke trajecten studenten naar de studie die aansluit bij hun persoonlijkheid, capaciteiten en wensen. Ook in Rotterdam zijn we actief.

 

Studiekeuzetraject Rotterdam
De reden dat wij bestaan is het gegeven dat er jaarlijks duizenden studenten hun studie afbreken. Al deze studenten hebben in eerste instantie een verkeerde keuze gemaakt. Dat heeft niets met een gebrek aan intelligentie te maken. Wel met een gebrek aan overzicht en misschien ook met een gebrek aan zelfkennis. Tijdens een studiekeuzetraject van StudieKeuzeAdvies in Rotterdam kijken we naar jou als persoon en zoeken we op een professionele manier naar het studiealternatief dat het best aansluit bij jouw wensen, capaciteiten en verwachtingen. Ook wanneer je nog niet definitief gestopt bent met je studie, maar wel hard twijfelt is een vrijblijvend gesprek met onze coach zinvol.

 

Contact Rotterdam
Een introductiegesprek is bij StudieKeuzeAdvies altijd vrijblijvend. In Rotterdam zijn wij te vinden aan de Wijnhaven 42. Wanneer je StudieKeuzeAdvies benadert neemt onze coach in Rotterdam contact met je op voor het maken van een afspraak.