Nieuwe studie kiezen in Middelburg

Nieuwe studie kiezen in Middelburg

Ben je student en woon je in Middelburg? Waarschijnlijk studeer je aan de Roosevelt Academy of pendel je op en neer tussen Middelburg en een andere Nederlandse studentenstad. Als je studie bevalt is er natuurlijk niets aan de hand, maar wanneer er op studiegebied een kink in de kabel zit moet je jezelf gaan heroriënteren. Dat geldt wanneer je gestopt bent met je studie, of wanneer je overweegt te stoppen met je studie. En wat dan? Een beetje op de gok een studie kiezen die je wel leuk lijkt? Inmiddels weet jij als ervaringsdeskundige dat zo’n manier van kiezen niet altijd goed hoeft uit te pakken. De juiste studiekeuze is belangrijk voor je toekomst, en daarom is het best logisch wanneer je in dat proces gebruik maakt van professionele ondersteuning. De kans dat je (dit keer wel) de juiste keuze maakt wordt met de juiste begeleiding namelijk spectaculair vergroot. StudieKeuzeAdvies is in dat geval een partij waar je wat aan hebt: wij zijn namelijk gespecialiseerd in het begeleiden van studenten met keuzevraagstukken.

 

Welke studie past bij mij?
Dat een studie anders uit kan pakken dan je van te voren verwacht hoeven we jou inmiddels niet meer uit te leggen. Wanneer je besloten hebt (of gedwongen bent) met je studie te stoppen kan dat je zelfvertrouwen behoorlijk aantasten. Dat is begrijpelijk, maar niet nodig. In Nederland kan je kiezen uit tientallen studies, en daar zit er minimaal één bij die perfect bij jou past. Zowel qua interesse als qua mogelijkheden. De vraag is vervolgens natuurlijk hoe je die gaat vinden. Dat hoef je dus niet allen te doen. Wanneer je een studiekeuzetraject aangaat bij StudieKeuzeAdvies (SKA) wordt je hierin begeleid door een professionele coach. Jong genoeg om feeling te hebben met het studentenleven en de leefwereld van studenten, ervaren genoeg om je de juiste richting op te sturen.

 

Twijfel aan je studie in Middelburg
Bij StudieKeuzeAdvies begeleiden we veel studenten die gestopt zijn met hun huidige studie in hun zoektocht naar de juiste, nieuwe studie. Om gebruik te maken van onze expertise hoef je echter niet te wachten tot je definitief gestopt bent. Aan definitief stoppen gaat namelijk meestal een lange periode vooraf waarin je enorm twijfelt. Ook in zo’n geval kan een vrijblijvend adviesgesprek bij SKA erg waardevol zijn. Onze professionals helpen je om de alternatieven voor jezelf overzichtelijk te krijgen.

 

StudieKeuzeAdvies locatie Middelburg
Onze gesprekken en trajecten vinden in Middelburg plaats op de locatie Lange Noordstraat 48. Wanneer je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor een traject in Middelburg kan je contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of door een bericht te plaatsen op onze website.