Nieuwe studie kiezen in Maastricht

Nieuwe studie kiezen in Maastricht

 Maastricht is natuurlijk een ideale studentenstad. Veel onderwijsinstellingen, en tussen het studeren door kan je genieten van de bourgondische levensstijl die deze stad zo uniek maakt. Wanneer je echter met je studie in de knel komt wordt het allemaal een stukje minder leuk. Ben je met je studie gestopt, of sta je op het punt om te stoppen dan kan de twijfel toeslaan. Studeren is een kostbare aangelegenheid, en een afgeronde studie is noodzakelijk om een leuke baan te krijgen. Dat je je druk maakt als je gestopt bent is logisch. Een geruststelling is misschien dat je zeker niet de enige bent. Veel studenten beginnen aan een studie die ze nooit af zullen maken. Als je gestopt bent betekent het simpelweg dat de studie niet goed genoeg bij jouw capaciteiten en interesses aansloot.

 

De juiste studie kiezen
We deden er in de voorgaande alinea misschien wat gemakkelijk over: je bent gestopt met studeren, so be it. Tegelijkertijd snappen we ook heel goed dat dit feit op dit moment je leven (een beetje) is gaan beheersen. Waarom we jouw situatie niet als een probleem, maar als een kans zien zit als volgt: je bent intelligent genoeg om een studie te volgen. Je vooropleiding bewijst dit. Je moet er alleen achter zien te komen welke opleiding het best bij jouw persoonlijkheid past. Dat hoef je niet alleen te doen, want daar is precies het punt waar StudieKeuzeAdvies om de hoek komt kijken. Onze coaches zijn gespecialiseerd in het beantwoorden van de vraagstukken waar jij op dit moment mee te maken hebt. En ze weten hoe je een dergelijk vraagstuk oplost. Het resultaat? Meer dan 95 procent van onze klanten komt via een traject bij ons op een passende studie terecht.

 

Concreet studieadvies voor studenten in Maastricht
Ben je een zogenaamde “studiestopper” en woon je (in de omgeving van) Maastricht? Wanneer je bij ons een studiekeuzetraject volgt gaan we met jou aan de slag om gezamenlijk een studie te vinden die bij je past, en die je daardoor af kunt ronden. Bij ons vul je niet eindeloos testjes in, en wanneer je het “leuk vindt om met kinderen te werken” verwijzen we je niet klakkeloos door naar Pedagogiek. In ons traject staan alle opties open: van Geneeskunde tot Rechten en van Technische Natuurkunde tot Geschiedenis. In een traject bij ons kom je uiteindelijk terecht bij één concrete studie. Een studie waarbij jij én je studiekeuzecoach het idee hebben dat dit de studie is die bij je past.

 

Contact SKA Maastricht
Ben je geïnteresseerd in een studiekeuzetraject in Maastricht, of wil je graag een afspraak inplannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan door contact op te nemen met StudieKeuzeAdvies. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon of via een berichtje op onze website. In Maastricht werken wij op locatie aan de Boschstraat 45.