Nieuwe studie kiezen in Leeuwarden

Nieuwe studie kiezen in Leeuwarden

Er wordt wel eens gezegd dat je studententijd de mooiste tijd van je leven is. Daar zit best iets in, maar wanneer je het idee hebt dat je bij je huidige studie niet op je plek zit, of je bent zelfs gestopt met je studie is de lol er wel even van af. Ben je student in Leeuwarden dan studeer (of studeerde) je waarschijnlijk aan de NHL Hogeschool of aan Stenden Hogeschool. Maar wat te doen als je om de één of andere reden bent gestopt met je studie? Misschien heb je de neiging om de handdoek in de ring te gooien. Ergens is dat logisch, je begon vol enthousiasme aan je opleiding, maar het is niet geworden wat je er van dacht. Vervelend, maar niet rampzalig. Jaarlijks switchen duizenden studenten van studie en met een beetje hulp van professionals die weten waar ze over praten is de kans groot dat je alsnog op de studie terecht komt die perfect bij je past.

 

Nieuwe studie kiezen in Leeuwarden
Waarschijnlijk heb je al met wat mensen gesproken over het feit dat je van studie gaat wisselen. Je hebt vast al wat goede tips gekregen over de opties die je nu hebt. Toch heb je misschien wat last van stress. Een studiekeuze is belangrijk voor je toekomst, en wat gebeurt er als je nog een keer verkeerd kiest? Natuurlijk is er nooit 100 procent garantie te geven dat je dit keer wel de juiste studie kiest, maar met de juiste begeleiding is het wel mogelijk om de kans op een mismatch vrijwel uit te sluiten. Waarom we dat zo stellig kunnen zeggen? Omdat StudieKeuzeAdvies (SKA) dat op verschillende locaties in Nederland bewijst. Wij hebben een succespercentage van meer dan 95 procent. Dat betekent dus dat we in vrijwel alle gevallen studenten die bij ons aankloppen naar de juiste studie kunnen begeleiden.

 

Leeuwarden? Alle opties open
Het gegeven dat je een vorige studie gevolgd hebt in Leeuwarden betekent waarschijnlijk dat je een traject bij ons volgt in deze stad. Het hoeft echter totaal niet te betekenen dat je volgende studie hier ook plaats gaat vinden, maar dat kan natuurlijk wel. Volg je bij ons een traject om opnieuw een studie te kiezen dan houden we alle opties open: van Amsterdam tot Groningen, tot Maastricht. Hierbij kijken we naar jouw wensen en capaciteiten. Het gaat ons om de perfecte match tussen jou en je nieuwe studie.

 

Contact Leeuwarden
Wanneer je een afspraak maakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of je gaat een volledig traject bij ons volgen in Leeuwarden ontvangen we je op onze locatie gelegen aan de Polluxweg 20. Via telefoon, mail of via onze site kom je met ons in contact.