Nieuwe studie kiezen in Groningen

Nieuwe studie kiezen in Groningen

Een studie op de RUG of de Hanzehogeschool geeft een mooie boost aan je cv. Tenminste wanneer je de studie succesvol weet af te ronden. Gelukkig is dit voor veel studenten het geval. Toch is er een vrij grote groep die tijdens de studie tot de conclusie komt dat een afronding (van deze specifieke) studie er niet in zit. Misschien hoor jij ook wel bij deze groep. En wat dan? Wat betekent het feit dat je in eerste instantie de verkeerde studie hebt gekozen? Einde verhaal, bij de pakken neerzitten, twijfelen aan jezelf? Of alles in het werk stellen om alsnog de juiste studie te kiezen?

 

Gestopt met studie Groningen
Wanneer je voortijdig met je studie stopt is het belangrijk om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Dat je bent gestopt met je studie is weliswaar ontzettend vervelend, maar het betekent zeker niet dat je nooit een diploma zal behalen. Het zegt al helemaal niet dat je niet intelligent genoeg bent. Eigenlijk zegt het maar één ding: je hebt een keer verkeerd gekozen. Om te voorkomen dat dit je nog een keer overkomt zijn er een aantal zaken van belang. Probeer niet negatief te denken. Het ligt voor de hand dat je bang bent om voor de tweede (of derde, vierde) keer verkeerd te kiezen. Die gedachte moet je echter proberen uit te bannen. Dat wordt een stuk makkelijker wanneer je daarbij een steuntje in de rug krijgt van professionals die weten waar ze het over hebben. Die professionals vind je bij StudieKeuzeAdvies.

 

Kennismakingsgesprek Groningen
Ben jij benieuwd wat StudieKeuzeAdvies voor jou kan betekenen? Een kennismakingsgesprek in Groningen is zo ingepland. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, en je krijgt daarmee een goed beeld van onze manier van werken. Op die manier wordt het gemakkelijker om te beslissen of een door ons aangeboden traject bij jou en je keuzevraag past. Ook wanneer je nog niet zeker weet of je met een nieuwe studie wilt starten, maar wel erg aan het twijfelen bent over je huidige studie is een vrijblijvend gesprek met één van de keuzecoaches van StudieKeuzeAdvies in Groningen een goed idee.

 

StudieKeuzeAdvies in Groningen
Wanneer je in Groningen een kennismakingsgesprek met ons hebt, of één van onze trajecten gaat volgen ontvangen we je graag op onze vaste locatie in deze stad. In Groningen zijn wij te vinden op de Nieuwe Ebbingestraat 151. Neem telefonisch of per mail contact met ons op, en we plannen met jou de eerste afspraak in.