Nieuwe studie kiezen in Enschede

Nieuwe studie kiezen in Enschede

Je bent student in Enschede, dat betekent dat je studeert aan de Universiteit Twente, de Saxion Hogeschool of eventueel een kleinere instelling voor hoger onderwijs. Misschien wás je student in Enschede en ben je inmiddels gestopt met je studie, of overweeg je dit te doen. Zo’n beslissing is een teleurstelling. In elk geval is je studie niet zo verlopen als je van tevoren gehoopt had. Wat betekent dit concreet voor de vervolgstappen die je nu moet gaan zetten?

 

Nieuwe keuze Enschede
Hoe jij je ook voelt op het moment dat je van studie wilt gaan switchen, over het algemeen is het in elk geval geen prettig gevoel. Toch heb je een verstandige keuze gemaakt door te stoppen met de studie die jou niet lag, of die totaal niet voldeed aan je verwachtingen. De volgende stap is om dit keer wel de goede keuze te maken. Dat klinkt simpel, maar in de praktijk valt dit nogal eens tegen. Daar ben je inmiddels zelf ervaringsdeskundige in. Begeleiding of hulp (net hoe je het wil noemen) tijdens het keuzeproces is essentieel om een geslaagde en goede afweging te kunnen maken. En dat is nu precies het punt waar StudieKeuzeAdvies op het toneel verschijnt. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde trajecten voor “studiestoppers” vergroten wij de kans op het vinden van een studie die op jouw lijf geschreven is spectaculair. 100 procent garantie is natuurlijk niet te geven, maar bijna al onze klanten (meer dan 95 procent) geeft aan dat een traject voor hem of haar goed heeft gewerkt. StudieKeuzeAdvies biedt landelijk trajecten aan, en daarom zijn we ook actief in een studentenstad als Enschede.

 

Stoppen en doorgaan met studie
Stoppen met een studie is één ding, een nieuwe start maken is wat anders. Bij StudieKeuzeAdvies gaan we er vanuit dat je het niveau van het hoger onderwijs zondermeer aankunt. Je startkwalificatie (bijvoorbeeld een havo- of vwo-diploma) geven daarvan het bewijs. Wat wij samen met jou gaan doen tijdens het traject “opnieuw kiezen” is gebruik maken van je bagage/ervaring en op die manier een profiel opstellen aar jij jezelf in herkent. Vervolgens kijken we naar geschikte studies. Dat kunnen studies in allerlei richtingen zijn. Wat dat betreft beginnen we met een brede blik.

 

Contact met StudieKeuzeAdvies Enschede
In Enschede kun je een traject bij ons volgen op locatie Deurningstraat 23C. Ben je geïnteresseerd? Neem via telefoon of e-mail contact op met StudieKeuzeAdvies en onze keuzecoach in Enschede plant een kennismakingsgesprek met je in.