Nieuwe studie kiezen in Eindhoven

Nieuwe studie kiezen in Eindhoven

Het feit dat je op deze pagina bent beland geeft aan dat je waarschijnlijk niet erg tevreden bent met hoe je studieloopbaan op dit moment verloopt. Je studeert in Eindhoven, bijvoorbeeld aan de TU/E of hogeschool Fontys, maar je wilt of moet stoppen. Misschien ben je zelfs al gestopt. Dat brengt aan de ene kant een aantal onduidelijkheden met zich mee, maar tegelijkertijd ook een heleboel duidelijkheid. Je moet namelijk opnieuw kiezen en je gaan heroriënteren op je toekomst. Of je het nu ziet als een uitdaging of als een bijna onoverkomelijk probleem: er moeten knopen worden doorgehakt.

 

Kiezen in Eindhoven
Wanneer je hebt gemerkt dat je in eerste instantie voor een verkeerde studie hebt gekozen is het wel zo prettig om wat hulp te krijgen bij de nieuwe keuze die je moet maken. Er is een uitgangspunt wat in elk geval in jouw voordeel spreekt. Je hebt de juiste startkwalificatie voor een studie op hbo- of WO-niveau, dus dat is het probleem niet. Je bent ook zeker niet de enige student die wat studievertraging oploopt, dus het is zeker niet zo dat jij een speciaal probleemgeval bent of iets dergelijks. De vraag is nu vooral: hoe kom ik terecht op de studie die aansluit bij wat ik wil en kan? Met dit soort vragen worden we bij StudieKeuzeAdvies doorlopend geconfronteerd, en geloof het of niet, in 96 procent van de gevallen slagen we erin om een student die is gestopt met zijn studie naar het juiste alternatief te begeleiden.

 

Twijfel over studie Eindhoven
Het kan goed zijn dat je op dit moment nog student bent in Eindhoven. Of je definitief gaat stoppen met je huidige studie weet je nog niet zeker. Wat je wel weet is dat je niet echt gelukkig bent met de manier waarop je studie op dit moment verloopt. Ook in dat geval is het slim om een (vrijblijvend) gesprek te plannen met onze studiekeuzecoach in Eindhoven. Tussen twijfel en definitief stoppen zit namelijk behoorlijk wat tijd. Door middel van een gesprek besteed je die tijd in elk geval goed doordat je samen met een professional de opties alvast op een rijtje zet.

 

Contact SKA Eindhoven
Wil je meer weten over wat StudieKeuzeAdvies voor jou kan betekenen in Eindhoven, dan kom je daar achter door informatie aan te vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Wanneer je aangeeft een dergelijk gesprek wel te zien zitten neemt onze coach in Eindhoven contact met je op. Wij coachen op de Fransebaan 590M in Eindhoven.