Nieuwe studie kiezen in Amsterdam

Nieuwe studie kiezen in Amsterdam

Je vertrok vol goede moed naar Amsterdam om een studie te gaan volgen aan de VU, UvA, HvA of InHolland. Maar ergens onderweg is er toch iets mis gegaan, want je bent gestopt of bent van plan te stoppen. Dat kan allerlei redenen hebben, maar bottomline is dat je huidige studie (of beter gezegd: je vorige studie) niet is geworden wat je er van dacht. Dat is geen ramp, maar wel erg vervelend. Wanneer je een studie hebt afgebroken kom je in een lastig proces terecht: hoe ziet mijn toekomst er nu uit? Dat is de vraag die je bezig houdt.

 

Juiste studiekeuze in Amsterdam
Wanneer je nogal teleurgesteld bent dat je hebt moeten stoppen met je studie, of wanneer je studie zo tegenviel dat je zelf de stekker er maar hebt uitgetrokken, kan de twijfel zomaar toeslaan. Wat nu, kan ik het wel? Het antwoord is even simpel als duidelijk: niet opgeven! Het feit dat je al eerder begonnen bent aan een studie op universitair of hbo-niveau geeft aan dat je de intelligentie echt wel in huis hebt. Dat neemt niet weg dat je bij het vinden van je nieuwe studie wel wat hulp kunt gebruiken. StudieKeuzeAdvies heeft ervaring met de vragen waarmee jij geconfronteerd wordt en biedt jou graag een traject aan in Amsterdam.

 

Gestopt met studie in Amsterdam
Eerst maar even het goede nieuws: elke jaar stoppen talloze studenten met hun studie en de meeste mensen uit deze categorie vinden vervolgens een andere studie die veel beter aansluit op hun interesses en mogelijkheden. Waarschijnlijk heb jij het idee dat je niets aan deze dooddoener hebt. Terecht: voor jou is je persoonlijke situatie het belangrijkste. Studiestoppers in Amsterdam kunnen daarom via StudieKeuzeAdvies een traject volgen dat hen naar een concreet alternatief leidt: een nieuwe studie. Dat kan aan een onderwijsinstelling in Amsterdam zijn, maar bij de start van het traject liggen alle mogelijkheden open.

 

Twijfel aan je studie in Amsterdam
Ben je nog niet gestopt – en studeer je dus nog steeds in Amsterdam –  maar twijfel je sterk aan je huidige studie en overweeg je te stoppen? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij StudieKeuzeAdvies helpt je de alternatieven op een rijtje te zetten.

 

Contact Amsterdam
Voor informatie of het aanvragen van een vrijblijvend introductiegesprek kan je contact opnemen met StudieKeuzeAdvies. Onze Amsterdamse keuzecoach neemt contact met je op.

Locatie Amsterdam: Van Eeghenlaan 27.