Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 088 - 3926353
Neem vrijblijvend contact op
Zoetermeer

Studiekeuzeadvies Zoetermeer

Ben jij een scholier uit Zoetermeer die wel wat hulp kan gebruiken bij het maken van de belangrijke keuze voor een vervolgstudie? Ben jij één van die duizenden scholieren die moeite heeft met het maken van de juiste keuze, of ben jij een student die wil switchen van zijn huidige studie naar een studie die beter bij jou past? Je hoeft maar één naam te onthouden: StudieKeuzeAdvies.

Hoe kies je de juiste studie?

Laten we direct even helder zijn: een 100 procent garantie dat de studie die je uiteindelijk kiest kunnen we niet geven. Wel kunnen we samen met jou alle opties onderzoeken en je een goed beeld bieden van wat diverse studies te bieden hebben, bijvoorbeeld door je de mogelijkheid te geven om mee te lopen. We bombarderen je niet met studiekeuzetesten, maar we gaan uit van de kracht van interactie. Dit betekent dat jij samen met een studiekeuzecoach gaat kijken naar jouw drijfveren, interesses en capaciteiten. Op die manier krijgen wij én jij een goed beeld van de studies die voor jou een interessante optie zijn. Stap voor stap werken we met jou toe naar de definitieve keuze. ‘


Onze coaches zijn jonge professionals

De mensen die jou gaan begeleiden tijdens het keuzeproces zijn jonge professionals die universitair afgestudeerd zijn in hun vakgebied. Daarnaast zijn ze jong. Dit heeft als voordeel dat ze nog niet zo lang geleden zelf hebben moeten kiezen: ze weten dus precies welke obstakels er tijdens een keuzeproces op kunnen doemen.

Contact

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden om bij ons een studiekeuzetraject af te nemen? Bel of mail ons gewoon even en wij plannen een geheel vrijblijvend intakegesprek met je in.

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intake gesprek

Doelgerichte
trajecten
Eigen methode
Bij jou in
de buurt
exit