Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 088 - 3926353
Neem vrijblijvend contact op
Opnieuw kiezen: Hilversum

Nieuwe studie kiezen in Hilversum

Studeren kan heel leuk zijn wanneer je een studie volgt die interessant is, en waarbij je ook nog eens je vakken haalt. Studeren wordt echter een stuk minder leuk wanneer je je af begint te vragen of een bepaalde opleiding wel de juiste voor je is. Ook wanneer je (ondanks hard studeren) je vakken niet weet te halen wordt het er niet beter op. Er komt in zo’n geval onherroepelijk een moment dat je zo hard gaat twijfelen aan je studiekeuze dat stoppen en switchen een optie wordt. Logisch dat je op zoek bent naar de juiste tips om een goede vervolgkeuze te maken.

Stoppen of niet?

Voor wat betreft (potentiële) studiestoppers krijgen we bij StudieKeuzeAdvies te maken met twee types studenten. De groep die is gestopt met zijn huidige studie, en de groep die dit sterk overweegt. StudieKeuzeAdvies is actief in Hilversum om samen met jou de oplossing te vinden. De kans is groot dat je momenteel studeert in Amsterdam. Mogelijk komen we gezamenlijk tot een keuze voor een opleiding in deze stad, maar natuurlijk kijken we veel breder. Misschien ligt jouw vervolgstudie wel in Rotterdam, Leiden of Groningen. Dat zoeken we samen uit. Onze keuzecoaches zijn jong genoeg om feeling te hebben met het studentenleven, maar ervaren genoeg om jou professioneel te kunnen begeleiden.

Contact Hilversum

Als je geïnteresseerd bent in het volgen van ons traject of je wilt graag een eerste vrijblijvend gesprek, neem contact op met StudieKeuzeAdvies en geef aan dat je uit Hilversum of omgeving komt. Onze KeuzeCoach uit Hilversum neemt dan direct contact met je op.

Locatie Hilversum: Noordse Bosje 18

Doelgerichte
trajecten
Eigen methode
Bij jou in
de buurt
exit