Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 088 - 3926353
Neem vrijblijvend contact op
Opnieuw kiezen: Den Bosch

Een nieuwe studie kiezen in Den Bosch

Je bent gestopt met een studie of je twijfelt erover om te stoppen. Dat is waarschijnlijk niet het plan wat jij voor ogen had toen je met jouw nieuwe studie van start ging. Erg vervelend natuurlijk om zo’n beslissing te moeten maken, maar wij, van StudieKeuzeAdvies, helpen je graag om dit keer wél een passende studie te kiezen. Den Bosch telt 4 hogescholen 1 universiteit, maar misschien wil jij wel breder kijken dan dat. 

Nieuwe keuze Den Bosch

Hoe jij je ook voelt op het moment dat je van studie wilt gaan switchen, over het algemeen is het in elk geval geen prettig gevoel. Toch heb je een verstandige keuze gemaakt door te stoppen met de studie die jou niet lag, of die totaal niet voldeed aan je verwachtingen. De volgende stap is om dit keer wel de goede keuze te maken. Begeleiding tijdens het keuzeproces is essentieel om een geslaagde en goede afweging te kunnen maken. En dat is nu precies waar StudieKeuzeAdvies te hulp schiet. Met behulp van ons speciaal ontwikkelde traject voor “studiestoppers” vergroten wij de kans op het vinden van de juiste studie. 95% van onze klanten geeft aan dat het traject voor hem of haar goed heeft gewerkt.

Concreet advies

Wat wij samen met jou gaan doen tijdens het traject “opnieuw kiezen” is gebruik maken van je bagage/ervaring en op die manier een profiel opstellen waar jij jezelf in herkent. Vervolgens kijken we naar geschikte studies. Dat kunnen studies in allerlei richtingen zijn. Wat dat betreft beginnen we met een brede blik. In het traject kom je uiteindelijk terecht bij één concrete studie. Een studie waarbij jij én je studiekeuzecoach het idee hebben dat dit de studie is die bij je past.

Contact Den Bosch

Als je geïnteresseerd bent in het volgen van ons traject of je wilt graag een eerste vrijblijvend gesprek, neem contact op met StudieKeuzeAdvies en geef aan dat je uit Den Bosch of omgeving komt. Onze KeuzeCoach uit Den Bosch neemt dan direct contact met je op.

Locatie Den Bosch: Maaslandstraat 2A

Doelgerichte
trajecten
Eigen methode
Bij jou in
de buurt
exit