Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 088 - 3926353
Neem vrijblijvend contact op
Eerste keuze: Den Bosch

Studiekeuzadvies Den Bosch

Woon je in Den Bosch (of daar in de buurt) en ben je je aan het oriënteren op een vervolgstudie? Dan heb je vast al gemerkt dat er zoveel mogelijkheden zijn dat je je misschien afvraagt hoe je ooit de juiste studie moet kiezen. Omdat jij niet de enige bent die dit lastig vindt is StudieKeuzeAdvies opgericht. StudieKeuzeAdvies richt zich op mensen zoals jij, scholieren die binnenkort gaan studeren. Omdat veel studenten niet direct de juiste keuze maken is de uitval in het MBO, HBO en WO hoog. Uiteraard wil je graag voorkomen dat ook jij in je eerste jaar tot de conclusie komt dat je liever wat anders zou willen doen. StudieKeuzeAdvies helpt je daarom om optimaal te kiezen.

Jouw toekomst centraal

Het belang van een goede studiekeuze is niet te onderschatten. De overheid heeft de maatregelen met betrekking tot studeren behoorlijk aangescherpt. Hierdoor behoort de ‘eeuwige student’ tot het verleden en is het zaak om een weloverwogen keuze te maken. Het belangrijkste dat je je moet realiseren: het gaat om jou! Wat wil je? Welke richting wil je uit? Heb je al een idee naar welke stad je wilt? Allemaal zaken die nu om aandacht vragen. StudieKeuzeAdvies is een organisatie die jou graag wil helpen bij het maken van goede afwegingen. Daarom heeft StudieKeuzeAdvies professionals klaar staan die ervaring hebben met de vragen waar jij nu mee te maken hebt.

Het traject

StudieKeuzeAdvies is een onafhankelijke organisatie die aan de hand van een persoonlijk profiel samen met jou kijkt naar de studie die voor jou het meest geschikt is. Voor ons maakt het niet uit welke studie het uiteindelijk wordt, het belangrijkste is dat het eindresultaat bij je past. Denk je dat je wel wat hulp kan gebruiken, of wil je gewoon eens een gesprek met een deskundige op dit gebied, dan is een traject bij StudieKeuzeAdvies misschien wel iets voor jou. Het traject bestaat uit vier bijeenkomsten die focussen op oriëntatie, wie je bent en wat je kan, de toekomst en de uiteindelijke studiekeuze. Ook onderdeel van het traject is de TalentenTest: een met de Universiteit van Tilburg ontwikkeld onderzoek naar jouw talenten, interesses en motivatie. Samen met jouw enthousiaste en ervaren coach kom je vanuit een brede oriëntatie tot een gedegen studiekeuze waar jij met zekerheid aan kunt beginnen!

Contact

Als je geïnteresseerd bent in het volgen van ons traject of je wilt graag een eerste vrijblijvend gesprek, neem contact op met StudieKeuzeAdvies en geef aan dat je uit Den Bosch of omgeving komt. Onze KeuzeCoach uit Den Bosch neemt dan direct contact met je op.

Locatie Den Bosch: Maaslandstraat 2A

Doelgerichte
trajecten
Eigen methode
Bij jou in
de buurt
exit