Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 088 - 3926353
Neem vrijblijvend contact op
Opnieuw kiezen: Arnhem

Nieuwe studie kiezen in Arnhem

Wie als student naar Arnhem vertrekt doet dit meestal om een studie te gaan volgen aan de Hogeschool van Arnhem of Nijmegen. Zowel op universiteiten als op hogescholen is het aantal studies waar je uit kunt kiezen enorm. Heb je direct de juiste keuze gemaakt? Dat is mooi, maar niet vanzelfsprekend. Hoor jij bij de groep die niet direct de juiste keuze heeft gemaakt? Wat doe je daar dan aan? Gewoon stug volhouden, of een andere studie overwegen? Misschien ben je zelfs al wel gestopt met je studie. In dat geval moet je proberen om de kans zo groot mogelijk te maken dat je aankomende studie is wat je er van verwacht en ook nog eens aansluit op je mogelijkheden en je toekomstbeeld. StudieKeuzeAdvies helpt je daar graag!

Traject voor studiestoppers

Hoewel we bij StudieKeuzeAdvies veel trajecten draaien die gericht zijn op jongeren die regelrecht van de middelbare school afkomen is op dit moment circa de helft van de mensen die bij ons aanklopt een zogenaamde studiestopper. Iemand die al eerder is begonnen aan een opleiding op hbo- of wo-niveau dus. We kunnen dus wel stellen dat we met de groep waar jij ook bij hoort, de studiestoppers inmiddels ruime ervaring hebben opgedaan. We maken gebruik van de kennis die jij zelf al hebt opgedaan over het reilen en zeilen op een instelling voor hoger of wetenschappelijk onderwijs, en passen het traject daar op aan. Uiteraard kijken we naar jou als persoon, en naar de wensen en verwachtingen die je zelf hebt. Het uiteindelijke resultaat is een concrete studie waar je coach en jijzelf een goede toekomst in zien. Ons succespercentage van meer dan 95 procent bewijst dat onze manier van werken aanslaat.

Contact Arnhem

Wanneer je geïnteresseerd bent in het volgen van het studiekeuzetraject, of wanneer je graag wat extra informatie over de mogelijkheden ontvangt kan je vanzelfsprekend contact opnemen met StudieKeuzeAdvies. Wij zijn telefonisch bereikbaar of via een berichtje op de site.

Locatie Arnhem: Sweerts de Landasstraat 59

Doelgerichte
trajecten
Eigen methode
Bij jou in
de buurt
exit