Incl. (online) Keuzegids & innovatieve TalentenTest

StudieKeuzeAdvies

Weet jij nog niet wat je wilt gaan studeren?
StudieKeuzeAdvies helpt je!

Meer informatie

StudieKeuzeAdvies

Weet jij nog niet goed wat je wilt studeren? Of blijkt jouw eerste studiekeuze toch niet helemaal de juiste te zijn? StudieKeuzeAdvies helpt je, ook online! Bij StudieKeuzeAdvies ga je in 4 sessies aan de slag met een persoonlijke studiekeuzecoach om een studiekeuze te maken die echt bij jou past!

De studiekeuzecoaches van StudieKeuzeAdvies worden beoordeeld met gemiddeld een 8,8.

92% van de klanten van StudieKeuzeAdvies gaat met veel plezier en motivatie door naar het 2e jaar van de gekozen studie.

StudieKeuzeAdvies is de meest gevraagde partij op het gebied van advies bij studiekeuze in Nederland.

Studiekeuzetraject

In het studiekeuzetraject ga je aan de slag met een persoonlijke studiekeuzecoach om te ontdekken wie jij bent, waar jouw interesses liggen en welke mogelijkheden er zijn. In het traject heb je vier individuele sessies met jouw persoonlijke studiekeuzecoach. Tussendoor ga je aan de slag met verschillende opdrachten, testen en materialen zoals de Talententest, ontwikkeld door de Universiteit van Tilburg en de Keuzegids. Met locaties door heel Nederland zitten we altijd bij jou in de buurt! Klik hier voor meer informatie. 

NIEUWSGIERIG NAAR DE KOSTEN?

Eerste studiekeuze

 

Ga jij voor het eerst een opleiding starten maar heb je geen idee wat je wilt gaan doen? Lijken veel opleidingen je leuk waardoor je geen keuze kunt maken? Of wil jij je gewoon goed voorbereiden op de toekomst? Wij helpen je een passende keuze te maken voor een vervolgopleiding.

 

 

MEER INFORMATIE

Verkeerde studiekeuze

 

Ben jij gestopt met een studie en weet je niet wat je nu wilt gaan doen? Of ben je nog bezig met een studie maar twijfel je of deze wel goed bij je past? Wij helpen je met het maken van de juiste studiekeuze! Aan het einde van het studiekeuzetraject heb je een overwogen keuze gemaakt voor de studie die écht bij jou past!

 

MEER INFORMATIE

Studeren met ADD/ADHD

 

Een studiekeuze voor jongeren met ADD of ADHD is vaak erg lastig. Er zijn talloze mogelijke studies op verschillende niveaus in verschillende steden. Waar moet je überhaupt beginnen om een keuze te gaan maken? Wij helpen je graag bij het krijgen van overzicht en het maken van de juiste studiekeuze!

 

 

MEER INFORMATIE

Inclusief Keuzegids

  • Een helder overzicht van alle opleidingen
  • Eerlijk onafhankelijk advies
  • Inzicht in hoe je baankansen eruitzien
  • Wat is het oordeel van studenten over de opleiding?

Talententest

  • Je achterhaalt welke studierichting het beste bij jou past
  • 80 vragen die gaan over jouw talenten, interesses en motivatie.
  • Je ontvangt een rapport van de uitslag van jouw test met een uitgebreide toelichting

Professionele hulp bij studiekeuze

Wij vinden het belangrijk dat jij als toekomstig student serieus genomen wordt en zijn ons als geen ander ervan bewust dat een studiekeuze om meer gaat dan alleen een inhoudelijk advies. We laten je ontdekken wie jij bent en laten je uit onze eigen ervaring vertellen waar je aan begint. Wij hebben door heel het land studiekeuzecoaches aan het werk, die jou optimaal kunnen begeleiden in jouw zoektocht naar een geschikte opleiding.

Onze studiekeuzecoaches hebben zelf aan het hbo of de universiteit gestudeerd en hebben zowel ervaring met studeren als werken. Bij ons ben je verzekerd van professionele hulp bij het maken van de juiste studiekeuze.

Leer meer over onze studiekeuzecoaches

exit