Over ons

Hoe wij werken

Wij zijn jonge coaches met professionele ervaring met (studie)keuzeprocessen en staan dicht bij de studentenwereld. Wij vinden het belangrijk dat jij als toekomstig student serieus genomen wordt en zijn ons als geen ander ervan bewust dat een studiekeuze om meer gaat dan alleen een inhoudelijk advies. We laten je ontdekken wie jij bent en laten je uit onze eigen ervaring vertellen waar je aan begint. Wij hebben door heel het land coaches aan het werk, die jou optimaal kunnen begeleiden in je zoektocht naar een geschikte opleiding.

StudieKeuzeAdvies heeft (in samenwerking met diverse ontwikkelaars) eigen keuzetrajecten ontwikkeld. We werken met persoonlijke coachingsmethoden en originele oefeningen. Dat combineren we tot een traject waar jij aan toe bent. De professionele en getrainde coaches willen het beste in je naar boven halen.
Daarnaast geeft onze unieke samenwerking met Bijlesnetwerk BV ons de mogelijkheid om je te laten meelopen met studenten van voor jou potentiële studies; geen vooraf door de onderwijsinstelling geïnstrueerde studenten, maar 100% onafhankelijk en objectief.

Unieke samenwerking

Waarom bij ons?

Uiteraard willen wij jou het beste bieden en je zo goed mogelijk begeleiden in je keuzeproces. Om dit te garanderen werken we samen met diverse experts; decanen, coaches, trajectontwikkelaars, universiteiten en middelbare scholen.

Daarnaast zijn wij heel trots op onze samenwerking met Bijlesnetwerk BV. Door hun expertise en ervaring in het begeleiden van middelbare scholieren, zijn we nog beter in staat om StudieKeuze advies aan te bieden dat nauwkeurig aansluit bij eindexamenleerlingen.

Inhoudelijk bieden wij goed ontwikkelde trajecten aan. Trajecten die resultaatgericht zijn; wij begeleiden jou naar een passende keuze.
Door goede coaches, een groot netwerk en duizenden studenten waar je een dag mee kan lopen.

Wij denken dat wij je het beste kunnen helpen omdat we jonge professionals zijn, die zelf relatief dicht bij onze studententijd staan. Wij zijn afgestudeerd als coaches en adviseurs en hebben ervaring op gedaan met coaching en advisering in keuzeprocessen. Omdat we nog niet al te lang geleden zelf gestudeerd hebben, weten we waar je tegenwoordig aan begint als je gaat studeren. Daarop kunnen we je dus voorbereiden als we samen met jou naar jouw studiekeuze gaan kijken.

Wij vinden het belangrijk dat goed Studiekeuze advies voor iedereen bereikbaar is; ook financieel!

Daarom doen wij er alles aan om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden. Uiteraard zonder te tornen aan de kwaliteit die wij willen bieden.